Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende bu telefonu alarak aranıza katılmak istiyorum, şu anda amerikada bir tanıdığım var. ebay den fiyatlara baktım 300-400 $, normal satış yapan sitelere giremiyorum, dükkan fiyatları ne kadardır bilginiz varmı acaba? bir de unlocked olayını tam olarak anlıyamadım, unlocked satılanlarlar var eğer o şekilde almazsam burda mı kırdırmam gerekir?

cevaplar için saolun şimdiden...
  • "hoppus" Unlocked almazsan anlasmali oldugu simkart disinda baska simkart tanimaz yani mecburen unlocked almaya bak cünkü Türkiyede kirabilirlermi orasi süpheli... Ayrica duyduklarima göre ebay gibi yurtdisi merkezli sitelerden alirsan ülkeye giriste gümrükle aranda ciddi sorunlar olabilir yani astari yüzünden pahaliya gelebilir, hem diyelimki parayi ödedin gümrügüde atlattin Türkiyeden cikis ve giris yapmadigin icin pasaportuna kayit ettiremezsin böyle oluncada türkiyedeki hatlarla kullanamazsin telefonu, ama dersenki arkadasim gelirken getirecek orasi ayri arkadasin pasaportuna kaydettirip türkiyede actirabilir...
  • cevabın için çok saol. o zaman unlocked almak zorundayım. zaten ebayden almayı düşünmüyorum, amerikadan gelen biri getirecek. ama pasaport a kayıt ettirme olayını tam anlıyamadım... yani, atıyorum bavuluna sokup getirse bana, hiç bir işlem yaptırmadan(unlocked telefondan bahsediyorum) ben burada kullanamıyacak mıyım? yani getirenin, bayiye gidip pasaportuyla yeni bir imei numarasımı alması gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

cevabın için çok saol. o zaman unlocked almak zorundayım. zaten ebayden almayı düşünmüyorum, amerikadan gelen biri getirecek. ama pasaport a kayıt ettirme olayını tam anlıyamadım... yani, atıyorum bavuluna sokup getirse bana, hiç bir işlem yaptırmadan(unlocked telefondan bahsediyorum) ben burada kullanamıyacak mıyım? yani getirenin, bayiye gidip pasaportuyla yeni bir imei numarasımı alması gerek?

Yeni imei almayacak. Telin imei numarasını kaydettirecek. O ya da başkası fark etmez.
    Ülkeye girişten sonra 30 gün içerisinde kayıt ettirilmeli ve aynı pasaporta iki sene içerisinde başka telefon kayıt ettirilmemiş olmalıdır.

Avea, Vodafone veya Turkcell Ekstralardan kayıt ettirilebilir.
  • arkadaşlar çok soru sordum biliyorum kusura bakmayın. peki telefonu kayıt ettirmezsem ne olur? kullanamazmıyım? spot gelen telefonlar nasıl oluyor o halde... hepsini tek tek kayıt mı ettiriyorlar?
  • eger kayit ettirmezsen sadece birkac gün yada birkac hafta kullanabilirsin ondan sonra IMEI numarasi belirlenir kayitli olmadigi icin telefonun kilitlenir ve kullanima kapanir. Yurtdisinda kullanabilirsin ama Türkiyedeki operatörlerin sim kartlarini kullanamazsin. yani getiren kisinin mutlaka ülkeye giriste pasaportuna giris damgasi vurulmali ve bu pasaport ile o telefonu kullanima actirmali herhangi bir operatörden... Disardan gelen her telefon bu sekilde kayit altina aliniyor evet...
  • hala mı gelmedi bu telefon yaw tabi adamlar ellerindeki eskileri bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine satmayıpta gidip ayda mı satacaklar !
    Neyse çok naz aşık usandırır derler, yarına çıkcamız nerden belli, gittim bi nokia 6220 aldım, GPS de var, nefis 5 MP fotoğrafta çekiyor, hemde telefona benziyo, daha nolsun :) aklımı seveyim
  • bunun siyahı öteki versiyonu gelecek diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFO123

hala mı gelmedi bu telefon yaw tabi adamlar ellerindeki eskileri bizim gibi üçüncü dünya ülkelerine satmayıpta gidip ayda mı satacaklar !
    Neyse çok naz aşık usandırır derler, yarına çıkcamız nerden belli, gittim bi nokia 6220 aldım, GPS de var, nefis 5 MP fotoğrafta çekiyor, hemde telefona benziyo, daha nolsun :) aklımı seveyim

zevk renk meselesi kimi bu telin rüyalarını görür kimi bekleyemez kapar telini sein gibi:)

• Orjinalden alıntı: Figure

Orjinalden alıntı: umutech

iphone varken bu cihazlar kalabalıktan başka bişey degil benim için ancak zevk meselesi tabi ha fotomu çok önemli sizin için fotograf makinesi var

Arkadaşım sen ne kadar akıllısın Fotoğraf makinesi diye bir şey varmış, biz duymamıştık..

Ne zevki arkadaşım, biz tasarımına bakıpta mı cihaz alan insanlara benziyoruz? Ha sen bizi kendinle karıştırmış olabilirsin, orası senin sorunun. Biz ihtiyaçlarımıza en iyi kalitede, en iyi şekilde cevap verecek cihazları arıyoruz; bu aramada iPhone vb., senin gibi yüzeysel bakanları çeken, medya balonu cihazları da es geçiyoruz. Daha çok şey yazılır ama ''ha fotomu çok önemli sizin için fotograf makinesi var'' cümlesini kurmuş biriyle daha fazla tartışmam çünkü bu mantıkla ''Netbook yok mu? Git internete onunla gir; iPhone'a ne gerek var?'' diye cevap vermem gerekir..

Piskopat bir cevap yapistirmisin,icimdekileri dökmüsün!

• arkadaşlar renoir almak isteyenler varsa doğubank ta 3.katta merdivenlerin tam karşısında ki dükkanda 2 tane mevcut fiyatı 950 tl üstelik kayıtlı bi şekilde pazarlık yaparsanız 900 belki altınada verebilir,az önce ordan geldim elime aldım inceledim gerçekten çok güzel telefon almak isteyen kaçırmasın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: welat.

arkadaşlar renoir almak isteyenler varsa doğubank ta 3.katta merdivenlerin tam karşısında ki dükkanda 2 tane mevcut fiyatı 950 tl üstelik kayıtlı bi şekilde pazarlık yaparsanız 900 belki altınada verebilir,az önce ordan geldim elime aldım inceledim gerçekten çok güzel telefon almak isteyen kaçırmasın bence.

Onu silin bu kalır

< Bu mesaj hiçbir yönetici tarafından silinemez >
  • Aferin aferin UP yapmaya devam et sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

arkadaşlar renoir almak isteyenler varsa doğubank ta 3.katta merdivenlerin tam karşısında ki dükkanda 2 tane mevcut fiyatı 950 tl üstelik kayıtlı bi şekilde pazarlık yaparsanız 900 belki altınada verebilir,az önce ordan geldim elime aldım inceledim gerçekten çok güzel telefon almak isteyen kaçırmasın bence.

Onu silin bu kalır

arkadaşım ne demek istediğini anlamadım,onu silin bu kalır.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Figure

quote:

Onu silin bu kalır

arkadaşım ne demek istediğini anlamadım,onu silin bu kalır.

Aramızda öyle bir muhabbet vardı, ben de takıldım şakasına. Seninle ilgisi yok

• Renoir konusundaki bu mükemmel incelemeler için teşekkürler. Forumda bu cihaz için yapılmış neredeyse tüm yorumları okudum ve hayranı oldum ancak bu telefonun Türkiye'de satışa sunulmayacağını öğrenince gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.
    Ben bu telefonu bir şekilde almak istiyorum. Yurtdışından getirme seçeneği dışında İstanbul'da Doğubank v.s gibi herhangi bir yerde bu telefonu kayıtlı olarak satın alma imkanım var mı? Varsa fiyat bilgisi olan var mı? Birde eğer alabilirsem alırken nelere dikkat etmeliyim,kayıt işlemini nereden takip edebilirim, ileride kapanma gibi herhangi bir riski var mı ve bu cihaz herhangi bir problem yaratırsa Türkiye'de servis almam mümkün mü? Bu konularda cevap verebilecek birileri olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
  • Renoirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ulennnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: onrb

Renoir konusundaki bu mükemmel incelemeler için teşekkürler. Forumda bu cihaz için yapılmış neredeyse tüm yorumları okudum ve hayranı oldum ancak bu telefonun Türkiye'de satışa sunulmayacağını öğrenince gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.
    Ben bu telefonu bir şekilde almak istiyorum. Yurtdışından getirme seçeneği dışında İstanbul'da Doğubank v.s gibi herhangi bir yerde bu telefonu kayıtlı olarak satın alma imkanım var mı? Varsa fiyat bilgisi olan var mı? Birde eğer alabilirsem alırken nelere dikkat etmeliyim,kayıt işlemini nereden takip edebilirim, ileride kapanma gibi herhangi bir riski var mı ve bu cihaz herhangi bir problem yaratırsa Türkiye'de servis almam mümkün mü? Bu konularda cevap verebilecek birileri olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım tüm yorumları okudum diyorsun ama 4 5 satır üstteki yazımı okumamışsın herhalde.doğubank ta 3.katta merdivenlerin tam karşısında 2 tane vardı ve fiyat 950 tl,pazarlık yaparsan daha da aşağıya verir ve cihaz kayıtlı.

• @welat.,
    O cihazlar dün satıldı işte.
    Forumdan iki arkadaş aldılar. Yukarıdaki espiri oydu.
    @Visceroid ve @Turi nickli arkadaşlarımız aldılar.
  • Evet biri bende şu an, elimde bir Renoir var
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.