Şimdi Ara

LG R510 marka laptopumun ekranı kırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcyi alalı yaklaşık 4-5 ay oldu yani garanti kapsamında.Ekranı yarım açıkken elimden düşüp kırıldı.Moralim sıfır şuan arkadaşlar.Şimdi bu iş garanti kapsamına giriyor mu ne yapmam lazım , vatan bilgisayardan aldım bu arada kafam durdu şuan bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Maalesef kullanıcının yaptıgı hatalardan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamına girmez ,bir laptop tamircisine veya servise verin,fiyat alın derim ekranın yenilenmesi karsılıgında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Maalesef kullanıcının yaptıgı hatalardan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamına girmez ,bir laptop tamircisine veya servise verin,fiyat alın derim ekranın yenilenmesi karsılıgında...

Vatan bilgisayarı aradım buraya getirip LG teknik servisine göndericeklerini söylediler.Acaba ne kadara patlar bu iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Maalesef kullanıcının yaptıgı hatalardan kaynaklanan sorunlar garanti kapsamına girmez ,bir laptop tamircisine veya servise verin,fiyat alın derim ekranın yenilenmesi karsılıgında...

Vatan bilgisayarı aradım buraya getirip LG teknik servisine göndericeklerini söylediler.Acaba ne kadara patlar bu iş.

Açıkçası bir fiyat söylemem anlamsız sonuçta kullandıgınız laptopun malzeme kalitesine göre değişecek birşey,umarım tahmin ettigim fiyatlarda birşey cıkmaz moralinizi bozmıyayım açıkcası zaten onlar söylecektir,fiyatı şimdi bir fiyat söylerim verdikleri fiyattanda şişirme cıkabilir alçakta çıkabilir, o yüzden söylemiyecem ancak siz servise bir veriniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Açıkçası bir fiyat söylemem anlamsız sonuçta kullandıgınız laptopun malzeme kalitesine göre değişecek birşey,umarım tahmin ettigim fiyatlarda birşey cıkmaz moralinizi bozmıyayım açıkcası zaten onlar söylecektir,fiyatı şimdi bir fiyat söylerim verdikleri fiyattanda şişirme cıkabilir alçakta çıkabilir, o yüzden söylemiyecem ancak siz servise bir veriniz...

Anladım hocam.Yardımların için çok sağol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo N500 Ekran Çatladı
    15 yıl önce açıldı
    Laptop Ekranı?
    9 yıl önce açıldı
    LENOVO G550 EKRAN SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.