Şimdi Ara

LG PA70G mi ACER K335 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil yardım bekliyorum çok kararsız kaldım. Hangisini almalıyım. Birisi LG ama ACER' ın özellikleri iyi ACER' a güvenebilir miyim acaba? ACER 'ın performansı nasıldır , özellikle gündüz çünkü öğretmenim sınıfta kullanacağım? Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bir de bu LG nin kontras oranı neden 15000:1 görünüyor sitelerde aslında 3000:1 miş.
    LG PA70G
    Teknik Özellikler:

Görüntü Teknolojisi: DLP
    Ekran Oranı: 16:10 (Doğal) 16:9 4:3
    Işık Gücü Parlaklık (Lümen): 700
    Kontrast Oranı: 3000:1 (ama nedense tüm alışveriş sitelerinde 15000:1 görünüyor)
    Çözünürlük: 1280 x 800 WXGA
    Lamba Ömrü: 30000 sa
    Bağlantı Giriş ve Çıkışlar

1 x HDMI v1.3
    1 x RGB/Component D-Sub 15pin In
    1 x Composite
    1 x Stereo Mini Jack In
    1 x Stereo Mini Jack Out
    2 x 3W Mono Speaker
    1 x USB A Tipi

ACER K335

Ürün Marka Model ACER K335 DLP WXGA LED 1000 AL 10000:1 3D
    Görüntü Tipi DLP
    3D Desteği Var
    Doğal Çözünürlük 1280 x 800
    Sıkıştırılmış Çözünürlük 1920 x 1080
    Görüntü Oranı 4:3
    Parlaklık 1000 ANSI Lümen
    Kontrast Oranı 10.000:1
    Lamba Tipi LED
    Lamba Ömrü (Normal) 20000 saat
    Lamba Ömrü (Ekonomik) 30000 saat
    Fan Sesi 33 dB
    HDMI ve USB Var
    Wi-Fi Display Var
    Ağırlık 1,3 kg

• Acer K335 banada bu aralar göz kırpıyor, 1.700 TL lere kadar düştü fiyatı. her ikisini yan yana çalışırken test edebileceğimiz bir yer var mıdır? istanbulda. Ben ses değerlerini merak ediyorum. Sessiz bir ortamda rahatsız edici olabiliyorlar bazen.

Bu konuda bilgi sahibi, kullanan arkadaşlardan yardım talep ediyoruz. Tşk.
  • K330 ile LG arasında ciddi fark var, LG çok daha güzel görünüyor mesela, gerçi aynı ürünler değil ama, Acer ın bir önceki serisi...

http://www.youtube.com/watch?v=0-BKQAhMfA8

Bunda da Elma armut gibi olacak ama, Acer epson ile kıyaslanmış...

http://www.youtube.com/watch?v=bvtlEbfo5cA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu -- 14 Mart 2014; 17:17:34 >

• Merhaba, niye LED sorabilir miyim ? Mobil amaçlı mı kullanacaksınız ?
  • Daha sessiz, daha ufak olması... Lamba bitiyor telaşı yaşamamak
  • Bu konuda yorum yapacak olursa ben de sevineceğim. Şahsen Acer K335'i bir adım önde geriyorum ama bu işlerde deneyimli birinin yorumu daha önemli tabi. LG PA70G'nin K335'den 1 yıl kadar önce çıkmasının getirdiği başka olumsuzluklar var mıdır? LG'nin PA70G yerine çıkaracağı yeni seri ile ilgili doğru dürüst bir bilgi de yok ortada. LG PA72G'nin de Wi-Di desteği dışında bir farkı yok sanırım.
  • arkadaşlar özür dileyerek yorum yapıyorum ama neden lg veya acer promacto kullanıcısıyım söylediğiniz cihazları çok inceleyemedim ama enaz herbirinde ayrı ayrı 1-2 izlemişimdir çok prof. olmayan bir kullanıcı görüntü farkını pek anlamıyor yani neredeyse aynı sayılır. bunların içinde özelik olarak öne çıkan promactoyuda bir değerlendirmenizi isterim en azından hdım çıkışı 1.3 değil 1.4 ve ozihazlarda kullanılan lens bildiğim kadarıyla cam değil ve çok ilerde ısıdan dolayı özelliğini azda olsa kaybediyormuş promactoda lens camdan yapılma bence bir inceleyin derim saygılar.

not: herkezden özür diliyorum çünki başka bir marka önerdim saygılar iyi formlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Witchdoktor W kullanıcısına yanıt
    pa70 g nin renk çarkı doğala daha yakın ..ve gerçekçidir..70 ile 72 g arasında belirtilen wi-di desteği dışında herhangi bir farklılık yoktur..en yeni serisi PF80G FULL HD Dir vede 1000 ansilümen..ayrıca fiyatı çok yüksek ...3500-4000 arası
  • S_Sabuncu S kullanıcısına yanıt
    .lg nin resmi sitesine girersen kontrast 15000.1 dir..acerın 33 db sesi inanılır gibi değil kesinlikle rahatsız edici..lg normal modda 22 ayrıca alacağın projeksiyonun 16:9 desteklemesini sakın es geçme (özellikle home sinema olayında ) ...ses çıkışı 3w mono değil Stereo.dur..hele renk çarkı olayına hiç girmiyorum karşılaştırmalı inceleme videolarında kendin bakarsan youtube..daha iyi anlaşılır..3d destegi pa70 g de var..umarım biraz yardımcı olabilmişimdir...tabii yine tercih sizin
  • hekimoglu kullanıcısına yanıt
    lg yüksek çalışma modunda 31 db..acer 33 db..yüksek modda lg de gürültülü fakat acer dahada gürültülü...lg normal mod 22db duyman çok zor hiçbir rahatsızlık hissetmezsin..gerçi iyi bir ses sisteminiz varsa hertürlü absorve edilir..indirimleri sıkı takip edin ben n11.com dan 70 g yi 1435*100 tl hediye çeki ile beraber aldım...bu arada hangisini alırsanız alın 1-kaliteli bir hdmı kablo kullanın kesinlikle 10m geçmesin (hatta 5 dir aslında) veri kaybı yaşarsınız oda görüntüye yansır..2-ortalama bir kalitede olsa mutlaka projjeksiyon perdesi kullanın..görüntüye etkisi kalite açısından duvar ile karşılaştıramazsınız bile..grimi beyazmı diye sorarsanız projeksiyonunuz 2000-3000 ansilümen lik bir cihazsa gri perde siyaha olan katkısı tartışmasızdır fakat beyazlarda ise sönüklük yaratır..bunu dengelemek için ansilümenin yüksek olması şart..led için önermem..beyaz ve birazda bütçeniz varsa cam tozlu iyi bir perde görüntü kalitesine pozitif etki yaratacaktır..acer 1000 ansilümen lg 700 ansilümen fark 300 ansilümen iyi bir fark ..ama nedense görüntüye etki etmeyen bir fark videolara bakın anlıyacaksınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alier33 -- 18 Mart 2014; 3:23:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alier33

lg yüksek çalışma modunda 31 db..acer 33 db..yüksek modda lg de gürültülü fakat acer dahada gürültülü...lg normal mod 22db duyman çok zor hiçbir rahatsızlık hissetmezsin..gerçi iyi bir ses sisteminiz varsa hertürlü absorve edilir..indirimleri sıkı takip edin ben n11.com dan 70 g yi 1435*100 tl hediye çeki ile beraber aldım...bu arada hangisini alırsanız alın 1-kaliteli bir hdmı kablo kullanın kesinlikle 10m geçmesin (hatta 5 dir aslında) veri kaybı yaşarsınız oda görüntüye yansır..2-ortalama bir kalitede olsa mutlaka projjeksiyon perdesi kullanın..görüntüye etkisi kalite açısından duvar ile karşılaştıramazsınız bile..grimi beyazmı diye sorarsanız projeksiyonunuz 2000-3000 ansilümen lik bir cihazsa gri perde siyaha olan katkısı tartışmasızdır fakat beyazlarda ise sönüklük yaratır..bunu dengelemek için ansilümenin yüksek olması şart..led için önermem..beyaz ve birazda bütçeniz varsa cam tozlu iyi bir perde görüntü kalitesine pozitif etki yaratacaktır..acer 1000 ansilümen lg 700 ansilümen fark 300 ansilümen iyi bir fark ..ama nedense görüntüye etki etmeyen bir fark videolara bakın anlıyacaksınız..

LED işine girmek biraz riskli görünmeye başladım gözüme. Başta pratik, rahatça taşınabilien, lamba sorunu olmayan, her türlü medyayı oynatabilen cihazlar oldukları için cazip gelmişti ama verilen para çöpe mi gidecek acaba diye düşünmeye başladım. Ortalık tam karanlık olmadığında işe yaramayacak, renk paletini doğru dürüst göstermeyecek, optik zoom olmadığı için mesafe ayarı dışında odaklama yapılamayacak, düşük Ansilumen ve kontrast değerleri nedeniyle büyük boyutta görüntü alınmaya çalışınca donuk görüntüler elde edilecek cihazlar mıdır bunlar? Eğer böyleyse BenQ W1070, BenQ MW523, Optoma HD25/HD25E gibi cihazlar mı almak lazım acaba? Aldıktan 6 ay sonra tatmin etmeyip çöpe gidecekse baştan mı çıtayı yükseltmek lazım?

• Witchdoktor W kullanıcısına yanıt
    durum birazda fiyat-performans-ekonomik göstergeler bazında değişiklik gösterebilir..wdr ..zaten çok üst hıgh-end projeksiyonlar hariç (onlarında fiyatı..uçuk) gündüz izlenme keyfi hiçbir projeksiyon vermez..kayıplar aşikardır..evet optik zoom biraz sıkıntı fakat manuel yer ve ekran boyutu ayarlaması ile aşılamayacak bir iş değil..büyütmeyin...gelelim ekran boyutu meselesine aziz yurdumda buda şımarıklık düzeyinde yanlış anlaşılmış bir şey..uzmanların gözün odaklanma ve görüntüye hakimiyet anlamındaki en iyi görüntü 2m,(tabiki 16.9) genişlik.. üst sınır 221..(genişlik) bahsettiğiniz led projeksiyonlarda bu ölçülerde renk ve görüntüde hiçbir bozulma olmaz..sonuçta adı üstünda ev sineması..AVM cinema salonu değil :) çıtayı yükseltme durumunda bir probleminiz yoksa ..kalitenin sınırıda yok..ama inanın fiyat-performans açısından led projeksiyonlar standart bir ev kullanıcısının ihtiyaçlarını fazlasıyla ve fazlasıyla karşılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alier33 -- 18 Mart 2014; 12:21:34 >

• alier33 A kullanıcısına yanıt
    pa70g kullanicisi olarak arkadaşa katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhabalar,

dün gidip her iki cihazıda yaklaşıl 1 saat yakından inceleme fırsatım oldu, çok fazla resim çekemedim ama sonuç detaylı gözlemlerim sonrasında LG yönünde. (Acer K335 ve LG PA70 arasında) sizlere 1*2 resim ekliyorum.

Nedenleri;
    1- LG Renkleri çok daha güzel ve gerçekçi
    2- Menüsü çok hızlı ve daha sessiz ve daha az ısınıyor
    3- Kontrast oranı detaylar çok daha iyi
    4- LG nin kocaman bir adaptörü var ve onu nereye koyacağınızı bilemiyorsunuz ciddi bir dezavantaj çantasının haricinde başka bir çanta vermişler. :)

Genel değerlendirme yapacak olursak, test yaptığım yerde USB ile test yaptım Epson TW480 de vardı bendeki USB lerin içersindeki videoları tanıyamadı onu denemedim ama makinannın menü görüntüsü bile her ikisinden de daha iyiydi. Bu noktada Witchdoktor a katılmıyor değilim,

Gerçi test yaptığımız yerde deli gibi ışıklar vardı çok aydınlıktı ama loş ortamlar haricinde maks 100" civarı hatta biraz daha ufak görüntü istiyorsanız LED projektör alın derim. Yoksa gidin adam gibi bir projektör alın.

Ledlerin daha mesafe katetmeleri gerekiyor. Akşamdan akşama gelip 1-2 saat dev ekranda keyifle bişeyler izleyecekseniz LED yerine 2.000 TL civarı daha güzel bir makina alınabilinir.
    https://www.youtube.com/watch?v=bvtlEbfo5cA

Birde promacto konusunda kararsızlığım devam ediyor, lg ile yan yana görmeden bu ürün hakkında da fikir sahibi olmadan yola devam mı edeyim yoksa epsontw480 mi alayım bilemedim.

Çok açık şunu söylemeliyim ki LG yada Acer sanırım test yerindeki çok fazla ışıktan dolayı Fulu bir ekrana bakmak çok canımı sıktı çok kararsız kaldım. Hayal ederek bişeyler izlemek istemiyorum, canlı net görmek istiyorum.

Saygılar...

ALTTAKİ GÖRÜNTÜ LG

LG PA70G mi ACER K335 mi LG PA70G mi ACER K335 mi

• lg 70 renk ve kontrast olarak daha iyi ama dediğiniz gibi led projeksiyonlar daha yol katetmeli. zaten fiyatlarıda normal projeksiyonlar ile aynı.
  • promacto x02 500 ansilumen olan cihazı yaklaşık 1 yıl kullandım ve artık kullanmadığım için mutluyum.size cihazın artılarını ve eksilerininden bahsetmek istiyorum ki almak isteyen arkadaşlar daha sonra sorun yaşamasın.promacto dosya tanıma konusunda da tek sorunsuz cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.okumadığı ses ve görüntü formatı yok neredeyse.sadece 1080 p mkv lerde takılma olabiliyor zaman zaman.cihaz dahili bataryaya sahip ama belirtildiği gibi 1,5-2 saatlik bir kullanım mümkün değil max 30 dk kullanabildim şimdiye kadar yani benim için kullanışsız.diğer muadillerine göre hafif küçük ve çok çok sessiz çalışıyor.hatta daha önceki philips in yanında bu duyulmuyor bile.daha önce 80 anslümenlik philips picopix kullanmıştım buna geçince çok parlak gibi geliyordu taki pa70g yi görene kadar.promacto yaklaşık 1 saat kullanımdan sonra (bu sorun sadece bende mi var bilemiyorum) renk azalması oluyo kırmızı ton ağırlıklı bir görüntü geliyor tahmini yaklaşık %20 oranında parlaklık azalıyor.kapatıp 20-30 dk dinlendirdikten sonra eskisi gibi oluyor.benim için önemli bir konu da altyazılı film izlemek ki bu promacto ile mümkün değil.altyazılarda türkçe desteği var fakat altyazı çerçevesi ve gölgelendirme olmadığı için beyaz fonlarda görünmez oluyor diyebilirim yazı karakteri çok çirkin tetris oyunundaki kareler gibi ve değiştirilemiyor.daha önce bir arkadaş bahsetmişti ben almadan önce ben de elimde 80 lümenlik cihaz olduğundan 500 limeni görünce gözüm dönmüş ve kendi kendime altyazıyı ne kadar kötü olabilir ki demiştim ve arkadaşlar gerçekten altyazılı film izlemeyi unutun. ben filmleri alyazılı seviyorum ve bunu bir kere bile yapamadım .ayrıca ithalatçı firmaya da bu sıkıntıdan defalarca bahsettim konuyla ilgili bir gelişme, yeni yazılım v.s. beklerken 2 yeni model piyasaya sürdü x09 ve x10 peki bizim x02 ne oldu.he tabi ben dublaj severim derseniz onu bilemem.lg 700 lümen arada çok fark yok demeyin bence olay lümenle bitmiyor yeni modelleri de 700 ansilumen ama contrast oranı 2200:1.siyah fonlarda promactonun kötü olduğunu ratlıkla söyleyebilirim.kontrast oranıyla alakalı olsa gerek çünkü lg 15000:1.promacto alırken dikkat edin alet beyazı çok iyi veriyor zaten menü ekranı da beyaz almaya gittiğinizde duvara bi çakıyolar oda aydınlanıyor. ama gelin siz bir de onu film izlerken karanlık sahnelerde görün ekranda ne olduğunu çözmeye çalışıyorsunuz.benim tavsiyem lg dir en azından ne olduğu belli altyazı mükemmel.kimse kusura bakmasın o kadar paralar veriyoruz.hadi, daha tam geliştirmeden bir ürün piyasaya sürdünüz o zaman kullanıcı yorumlarıyla yazılımlar geliştirilerek cihaza en az 1-2 yıl yazılım güncellemesi yapın bari.bence lg firması bunu fazlasıyla yapmış olacak ki her türlü ayar var hatta fazlası var.alın kullanın sorun yaşamayın.her ne marka cihaz alırsanız alın güle güle kullanmanız dileğiyle çünkü yaşattığı keyif tartışılmaz.(bu arada dlp link gözlükle 3d su altı belgeseli kesinlikle izleyin).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer İstanbul içindeyseniz Promacto'nun perpada ki yerine gidip ürünü görün derim. Projeksiyon uzun vade kullanacağınız bir cihaz iyi araştırmak gerekiyor bence. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irobot54

Eğer İstanbul içindeyseniz Promacto'nun perpada ki yerine gidip ürünü görün derim. Projeksiyon uzun vade kullanacağınız bir cihaz iyi araştırmak gerekiyor bence. Saygılar.

cihazı çok iyi araştırdım zannettim yapmamışım, perpa ya gittim ve Gazi bey tarafından bizzat gösterildi cihaz.sonra satın aldım ve 1 yıl kullandım artılarını ve eksilerinden bahsettim.iş bundan sonra birsürü para verip kalite arayanlara kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: graypex

promacto x02 500 ansilumen olan cihazı yaklaşık 1 yıl kullandım ve artık kullanmadığım için mutluyum.size cihazın artılarını ve eksilerininden bahsetmek istiyorum ki almak isteyen arkadaşlar daha sonra sorun yaşamasın.promacto dosya tanıma konusunda da tek sorunsuz cihaz olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.okumadığı ses ve görüntü formatı yok neredeyse.sadece 1080 p mkv lerde takılma olabiliyor zaman zaman.cihaz dahili bataryaya sahip ama belirtildiği gibi 1,5-2 saatlik bir kullanım mümkün değil max 30 dk kullanabildim şimdiye kadar yani benim için kullanışsız.diğer muadillerine göre hafif küçük ve çok çok sessiz çalışıyor.hatta daha önceki philips in yanında bu duyulmuyor bile.daha önce 80 anslümenlik philips picopix kullanmıştım buna geçince çok parlak gibi geliyordu taki pa70g yi görene kadar.promacto yaklaşık 1 saat kullanımdan sonra (bu sorun sadece bende mi var bilemiyorum) renk azalması oluyo kırmızı ton ağırlıklı bir görüntü geliyor tahmini yaklaşık %20 oranında parlaklık azalıyor.kapatıp 20-30 dk dinlendirdikten sonra eskisi gibi oluyor.benim için önemli bir konu da altyazılı film izlemek ki bu promacto ile mümkün değil.altyazılarda türkçe desteği var fakat altyazı çerçevesi ve gölgelendirme olmadığı için beyaz fonlarda görünmez oluyor diyebilirim yazı karakteri çok çirkin tetris oyunundaki kareler gibi ve değiştirilemiyor.daha önce bir arkadaş bahsetmişti ben almadan önce ben de elimde 80 lümenlik cihaz olduğundan 500 limeni görünce gözüm dönmüş ve kendi kendime altyazıyı ne kadar kötü olabilir ki demiştim ve arkadaşlar gerçekten altyazılı film izlemeyi unutun. ben filmleri alyazılı seviyorum ve bunu bir kere bile yapamadım .ayrıca ithalatçı firmaya da bu sıkıntıdan defalarca bahsettim konuyla ilgili bir gelişme, yeni yazılım v.s. beklerken 2 yeni model piyasaya sürdü x09 ve x10 peki bizim x02 ne oldu.he tabi ben dublaj severim derseniz onu bilemem.lg 700 lümen arada çok fark yok demeyin bence olay lümenle bitmiyor yeni modelleri de 700 ansilumen ama contrast oranı 2200:1.siyah fonlarda promactonun kötü olduğunu ratlıkla söyleyebilirim.kontrast oranıyla alakalı olsa gerek çünkü lg 15000:1.promacto alırken dikkat edin alet beyazı çok iyi veriyor zaten menü ekranı da beyaz almaya gittiğinizde duvara bi çakıyolar oda aydınlanıyor. ama gelin siz bir de onu film izlerken karanlık sahnelerde görün ekranda ne olduğunu çözmeye çalışıyorsunuz.benim tavsiyem lg dir en azından ne olduğu belli altyazı mükemmel.kimse kusura bakmasın o kadar paralar veriyoruz.hadi, daha tam geliştirmeden bir ürün piyasaya sürdünüz o zaman kullanıcı yorumlarıyla yazılımlar geliştirilerek cihaza en az 1-2 yıl yazılım güncellemesi yapın bari.bence lg firması bunu fazlasıyla yapmış olacak ki her türlü ayar var hatta fazlası var.alın kullanın sorun yaşamayın.her ne marka cihaz alırsanız alın güle güle kullanmanız dileğiyle çünkü yaşattığı keyif tartışılmaz.(bu arada dlp link gözlükle 3d su altı belgeseli kesinlikle izleyin).

Merhaba graypex ben X02 modelini bilmiyorum. Kullandığım ürün X10. Öncelikle ışık sorunundan bahsedeyim. Promactoya bu durumdan bahsettin mi bence böyle bir sorun olduğunu söylesen gerekeni yaparlar 1 yıl önce aldım dedin 2 yıl garantili değil mi X02'de. Batarya sorununa gelirsek bende ilk aldığımda bataryada aynı sıkıntıyı yaşadım. Hatta şarj ederken arkadaki kırmızı ışık sönmüyordu götürdüm bizzat kendim yarım saat içinde bataryayı değiştiler ve şimdi öyle bir problemim yok. Standart modda kullanımıma göre 55 dk. kullandığım oldu. Bir kerede bir arkadaşıma gittim priz uzaktı uzatma kablo yoktu film izlemek için mecbur batarya kullandım oda karanlık olduğu içinde eko 2 moda aldım film bitene kadar sıkıntısız izledim yanlış hatırlamıyorsam film 1 saat 46 dk falandı. X02 de altyazı karakteri nasıl bilmiyorum ama X10'da altyazı için beyaz, mavi, sarı ve yeşil renk seçeneği var onunla ilgilide bir sıkıntım yok anlayacağın. Şimdi kontrast oranına gelecek olursak, Promacto 2000:1 statik kontrast LG ise 15000:1 dinamik kontrast. İkisi arasında ki farkı biraz araştıracak olursan anlarsın. Promacto'nun dinamik kontrastını ölçseler belki de daha fazla çıkacak. Projeksiyonlarda çip üreten tek bir firma var tüm markalar bu çipi alarak üzerine çalışıyorlar. Projeksiyonda görüntüyü etkileyen parlaklığı etkileyen tek şey kullanılan lambadır. LG'de Promacto'da PT lamba kullanıyor mercek LG'de plastik Promactoda cam ve Promactonun mercek atım oranı 1.2 LG'de 1.5 yani Promacto kullandığı mercek itibariyle %20 daha kısa mesafeden daha geniş ekran açıyor. Promacto 1.80'den 1.50 metre açarken LG 2.25'den 1.50 metre ekran verebiliyor. Mesafe açıldıkça piksel başına düşen ansilümen miktarı azalacağı için LG'nin Promactodan daha parlak bir ekran vermesi imkansız. Ayrıca X02 ile PA70g çok farklı cihazlar X10'la PA70g de çok farklı cihazlar birisi 495 gram el kadar bir cihaz diğeri 1,5 kg ağırlığında büyük bir cihaz. Ayrıca active 3D filmleri direkt olarak oynatabilen Pro X10 dışında hiçbir cihaz yok. Projeksiyondan biraz anlasanız teknik özelliklerine baktığınızda bu farkları görebilirdiniz. Promacto ile ilgilide servis konusunda daha iyi bir firmaya daha önce rastlamadım. Ürünün arkasındalar kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irobot54 -- 22 Mayıs 2014; 11:24:43 >

• verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.ben sorunlarımdan bahsettim lg çok çok farklı bir cihaz öyle 200 lümen fark gibi değil bana göre keşke sen de lg alsaydın beni daha iyi anlardın o lens öyleymiş bu böyleymiş kağıt üzerinde gördüklerimle konuşmuyorum ben gözlerini kamaştırıcak kadar parlak ve canlı renkleri var hem altyazılar okunsun diye renkten renge sokmaya gerek yok.menü içerik ayar çeşitliliği bakımından lg nin yanından bile geçemez elin korelisini burda savunacak değilim daha iyi olduğunu düşünsem gider tekrar promactonun x bilmemkaçını alırdım.lg kullandım rahat ettim sen öyle rahatsan orda kal.x10 küçük 500 gr, pa70g kocaman 900 gr tamam bu mudur kıstas.ben diyorum ki ürünler sorunlu 1 yıl kullanıp tamire mi göndercem ben bunu 2 yıl sonra sorun çıkarırsa ne olucak 30000 saat ömre mi üzülcez.lg nin kalitesi belli tv leri en çok tercih edilenler arasında.he sana şurdan katılırım herhangibir 3d gösterici birime ihtiyac duymadan direkt oynatıyorsa ona dicek bişeyim yok.pa70 de bunu yapmak için baya zahmetli bir yoldan geçiyorsun.laptopta çözünürlük ayarı yapıp 120 hrz e getiricez de ölme eşeğim ölme.ben pratiklikten yanayım pa70 3d için alınmaz promacto alınır mı onu bilemem bakmak lazım.batarya var dediler 30 dk kullandık, dahili hoparlor var ses çok net dediler kulağımızı cihaza dayayarak duymaya çalıştık he duyamadık da gittik harici speaker bağladık, türkçe altyazı desteği var dediler filmleri laptoptan açıp izlemek zorunda kaldık laptop elimizde gezdik senin 500 gr cihaz oldu sana 4 kilo:)yemişim öyle mobil cihazı.ışıkla ilgili sorunundan bahsetseydin demişin , bataryada sorun yaşadım gidicem,ışıkta sorun yaşadım gidicem, ses az gidicem ben mi geliştiricem bu cihazı sürekli götürerek.sen 2 yıl sonra garantin bitince ışık sorunundan bahsedersin o zaman bakalım neler olcak onlar x18 i çıkarıp satıyo olcaklar sen de internette ararsın promacto diye bir marka bulursan alırsın yedek parcalarını.ya da paran çoktur 2 yılda bir kullan at yaparsın 1600 tl verdiğin alete.x02 ye piyasaya çıktıktan sonra yazılım desteğini çektiler diyorum altyazı okunamıyor diyorum sen sattıkları malın arkasındalar diyosun.ben öğretmen değilim sağda solda 3 metre ekranlık excel world göstericem.film izlemek için almışım bunu ben ve yapamıyorum.sebep ?efendim yazılım geliştirici tayvanlı mühendis yazıya gölge ve çerçeve koymamış ne güzel.iyi bari sonradan renklendirmiş.sana hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan.uzun vadede kullanılacak sorunsuz cihaz derken bataryasını değiştirmemiş olsan daha tutarlı olurdu. araştırmak lazım demişin o konuda katılıyorum ki zaten alacak olan arkadaşlara bilgi amaçlı yazıyorum ki herhangibir ürün alırken sadece özelliklerine bakıp almasınlar (örnek:hangi arabayı tercih edersin organik camlı mercedes mi? yoksa safir camlı fiat linea mı?)kullanıcı yorumları en sağlıklı olanıdır.bilsinler yine tercih ederlerse onlar da güle güle kullansınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graypex -- 25 Mayıs 2014; 6:31:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.