Şimdi Ara

Lg P880 ile Gm Discovery Değiştirmek mantıklımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalıştıgım şirkette bi arkadaş var illa tutturdu takas edelim edelim diye bende Gm markasını pek bilmem etmem güvenmiyorum açıkcası üzerine 150 tl gibide bi miktar sunuyor sizce değermi takaslamaya ? bu arada cihazım 1 aylık sıfır gibi bi cihaz

• Bence hiç riske girmeye değmez diyorum.Neden derseniz, aynı cihazın beyazını eşim kullanıyor ve oldukça memnun tamam, belki forumda genç arkadaşlar cihazın performansı konusunda olumsuz yorumlarda bulunsa da cihaz normal kullanıcı için yeterli. GM gibi adı sanı sadece ülkemizde olan telefon yerine LG gibi tanınmış markayı elinde tutmak daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

Bence hiç riske girmeye değmez diyorum.Neden derseniz, aynı cihazın beyazını eşim kullanıyor ve oldukça memnun tamam, belki forumda genç arkadaşlar cihazın performansı konusunda olumsuz yorumlarda bulunsa da cihaz normal kullanıcı için yeterli. GM gibi adı sanı sadece ülkemizde olan telefon yerine LG gibi tanınmış markayı elinde tutmak daha iyi.

ya telefon güzel ekran çözünürlüğü filanda çok iyi tamam bendeki cihazda aynı ama şarj sürem biraz sıkıntılı firma konusunda çekincem var olmasa direk alıcam
  • 1- LG 1.5 hz GM -1.2 hz
    2 -LG 16 gb GM 4 gb
    3- LG 64 gb sd kart GM 32 gb sd kart
    4- LG 2150 mah batarya GM 1800 mah batarya
    ve bu liste özellikler ve kamera performansı bakımından uzar gider yine de sen bilirsin kardeşim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.