Şimdi Ara

LG OPTİMUS ONE P503 (ANA KONU) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.109
Cevap
16
Favori
249.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • perfornmans testlerinde bu telefon hem gionun hemde ace in gerisinde kalıyor. Samsungun gio sayfasında pek çok flashın skyfire ile açıldığı söyleniyor. Lg de skyfire ile açıyormu? Android 2.3 nezaman gelicek ve 2.2 den üstünlüğü nedir? Açıkcası ben 2 3 telefon arasında kaldımlgnin ön plana çıkmasının sebebi 512 ram ama perfornmans açısından pek birşey katmıyor telefona testlerden anladığım kadarıyla.

Orijinalden alıntı: NoDRaC

perfornmans testlerinde bu telefon hem gionun hemde ace in gerisinde kalıyor. Samsungun gio sayfasında pek çok flashın skyfire ile açıldığı söyleniyor. Lg de skyfire ile açıyormu? Android 2.3 nezaman gelicek ve 2.2 den üstünlüğü nedir? Açıkcası ben 2 3 telefon arasında kaldımlgnin ön plana çıkmasının sebebi 512 ram ama perfornmans açısından pek birşey katmıyor telefona testlerden anladığım kadarıyla.

Bu performans testlerinin linklerini verir misiniz bizde bakalım. hangi testlerde gio p503 geçmiş görelim...
  • CREATIVE EP-630I IPHONE KULAKLIGI bu kulaklığı p503 ile kullanan var mı? iphone a özel diyor ama bizim telefonlarda da çalışır mı acaba? başka telefonlarda kullananlar olmuş...
  • Marketi açabilmek için bugün v10h europe rom attım. attiktan sonra telefon, hafıza kartindaki fotoğraf ve vidyolari göremedi bunun sebebi ne olabilir? Dosyalar aynen duruyor kartta ama telefonda gözükmüyor nasıl cozebilirim bu problemi?
  • Telefonun 3 boyutlu (pes 11 gibi)oyunlardaki performansı nasıl?

Orijinalden alıntı: King Leoric

Telefonun 3 boyutlu (pes 11 gibi)oyunlardaki performansı nasıl?

iyi değil oynanmıyor. Zaten bu tarz oyunları oynasa fiyatı böyle olmaz 1000 tl yukarı telefonlar bile takılıyor bazen...

Orijinalden alıntı: SaLoVoLa

quote:

Orijinalden alıntı: King Leoric

Telefonun 3 boyutlu (pes 11 gibi)oyunlardaki performansı nasıl?

iyi değil oynanmıyor. Zaten bu tarz oyunları oynasa fiyatı böyle olmaz 1000 tl yukarı telefonlar bile takılıyor bazen...

ben gayet güzel oynuyorum sizde nasıl oynanmıyor youtube den biraz bakarsanız nasıl oyunlar oynuyorlar neler yapıyorlar acaba bu telefon o telefonmu diyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 17 Nisan 2011; 1:35:35 >
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu telefonda müzik dinlerken ses kalitesi nasıl? Birde ben mağazada gio ile lg yi inceledim. Lg nin ekranının hassaslığı daha çok hoşuma gitti. Samsugun menüde geçişler sağdan sola lg de yukardan aşağı bunu değiştirebiliyormuyuz lg de?

Birde android marketi açmak kolaymı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 17 Nisan 2011; 9:22:23 >
  • Arkadaşlar şimdi 2 gün önce Lg Optimus One aldım..Sonra yaklaşık 7 aydır boş duran turkcell hattımı taktım..20 tl almıştım onu yüklemek için 8090'ı aradım..8090'ı aradığımda 1-2 saniye sonra ''Şuan geçici şebeke problemleri yaşamaktayız'' dedi ve kapandı..Başka bir telefondan beni arayıncada ''Aradığınız numara geçici olarak servisdışı olmuştur'' dedi..Şimdi benim hattım kapandımı ?

Şimdi yukarıda yazdıklarımda sadece hatta ve şebekede sorun olacağını düşündüm..Ama annemin FATURALI hattını Optimus One'a takıp başka bir telefonu aradığımda tekrar ''Şuan geçici şebeke problemleri yaşamaktayız'' diyince acaba telefondamı sorun vardı diye aklıma geldi..Ayrıca başka bir telefonla annein FATURALI hattı takılı olan Optimus One'ı arayınca tekrar ''Aradığınız numara geçici olarak servisdışı olmuştur'' dedi..Şuan kafam çok karışık ne olur aydınlatın beni..

• sölediğin özelliklerdeki telefonlar 1000civarı :) 700 civarıana düşeceklerini bilsem beklerim desirehd gibi büyk ekranlı bir model istiyorum ama bir telefona 1500 vermek pek mantıklı gelmiyor bana. Benim bu telefondaki en büyükçekincem ebook okumak. gsmarenada incelemede office dosyalarını okuduğu ama düzenlemede çok yavaşladığı yazıyor. Benim okuyacağım ebookler 50 60mb civarı pdf acaba bu konuda forumda deneyimi olan varmısorunsuz açabiliyormu?

Android market türkiyeyi açmak zormu?

Orijinalden alıntı: NoDRaC

sölediğin özelliklerdeki telefonlar 1000civarı :) 700 civarıana düşeceklerini bilsem beklerim desirehd gibi büyk ekranlı bir model istiyorum ama bir telefona 1500 vermek pek mantıklı gelmiyor bana. Benim bu telefondaki en büyükçekincem ebook okumak. gsmarenada incelemede office dosyalarını okuduğu ama düzenlemede çok yavaşladığı yazıyor. Benim okuyacağım ebookler 50 60mb civarı pdf acaba bu konuda forumda deneyimi olan varmısorunsuz açabiliyormu?

Android market türkiyeyi açmak zormu?

Evet haklısın bir tele 1500-2000 vermek israf bence...Arkadaşım yurtdısına çıktı ıphone4 getiricek bana ,fiyat olarak 800-900 dedi...Ama fazlamı dedi bilemiyorum...Umarım kazıklamaz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazeyns -- 17 Nisan 2011; 10:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak3810

Arkadaşlar şimdi 2 gün önce Lg Optimus One aldım..Sonra yaklaşık 7 aydır boş duran turkcell hattımı taktım..20 tl almıştım onu yüklemek için 8090'ı aradım..8090'ı aradığımda 1-2 saniye sonra ''Şuan geçici şebeke problemleri yaşamaktayız'' dedi ve kapandı..Başka bir telefondan beni arayıncada ''Aradığınız numara geçici olarak servisdışı olmuştur'' dedi..Şimdi benim hattım kapandımı ?

Şimdi yukarıda yazdıklarımda sadece hatta ve şebekede sorun olacağını düşündüm..Ama annemin FATURALI hattını Optimus One'a takıp başka bir telefonu aradığımda tekrar ''Şuan geçici şebeke problemleri yaşamaktayız'' diyince acaba telefondamı sorun vardı diye aklıma geldi..Ayrıca başka bir telefonla annein FATURALI hattı takılı olan Optimus One'ı arayınca tekrar ''Aradığınız numara geçici olarak servisdışı olmuştur'' dedi..Şuan kafam çok karışık ne olur aydınlatın beni..

Telefonun hat iptal etme özelliği olduğunu zannetmiyorum bence sen müşteri hizmetlerini ara.

• quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

reset guerilla bob tarzı oyunlarda atıyor...Bunun sebebi hafızada boş yerin kalmaması veya flash playerın olmamasından kaynaklanabilir...
    Şahsen ben istediğim oyunların çoğunu indiremiyorum.Dünde kızılayda 2.el garangitili 480tlye 3g 8gb gördüm içim cız etti

Hangi oyunları indiremiyorsunuz aceba ?

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

reset guerilla bob tarzı oyunlarda atıyor...Bunun sebebi hafızada boş yerin kalmaması veya flash playerın olmamasından kaynaklanabilir...
    Şahsen ben istediğim oyunların çoğunu indiremiyorum.Dünde kızılayda 2.el garangitili 480tlye 3g 8gb gördüm içim cız etti

Modern Combat 2
    Guerilla Bob
    Skies of Glory
    Spiderman-Total Mayhem
    Hero of Sparta

Bunlar aklımda olanlar...

quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Modern Combat 2
    Guerilla Bob
    Skies of Glory
    Spiderman-Total Mayhem
    Hero of Sparta

Bunlar aklımda olanlar...

Skies of Glory çalıştı applanet ten indirdim.
    Spiderman-Total Mayhem applanet te yok o yüzden deneyemedim.
    Guerilla Bob yüklenirken reset atıyor.
    Modern Combat 2 yüklendi menüden tıklayınca tepki vermedi.
    Yüklerken telefon hafızası miktarına dikkat edin.

Edit2 : Hero of Sparta download yapınca video oynatılamıyor hatası verdi.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 17 Nisan 2011; 13:22:31 >

• Arkadaşlar telefona müzik vb. Şeyler atmak için usb ile pc'ye bağladım..Fakat telefonu tanımadı sadece şarj ediyor..Nedir bu durum yardımcı olurmusunuz ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.