Şimdi Ara

Lg Optimus Black mi Sony Xperia U mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar telefon alacgim su siralar fakat aklimda xperia U vardi yani kafayi takimistim ona her ne kadar hafiza karti olmamasi da olsa bile kafayi takmistim fakat babam optimus blacka da bak iyi diyordu almanyadan alacagiz galiba 110euroya hemen al yapicaz buradaki fiyatlari 500TL vs.

Simdi sizce Xperia U yu mu almaliyim yoksa Lg Optimus Blackimi almaliyim.

benim icin önemli olan
    Hizli
    Video / foto kalitesi önemli
    ICS vs güncellemeleri gelmeli
    Donma olmamli
    sarj sorunu olmamli.

Xperia U da Exmor R sensör var ve bu cok büyük avantaj..

evet yorumlarinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 30 Haziran 2012; 18:26:33 >

• optimus black alma sakın
  • Neden optimus Blacin ne kötülügü ya da sorunu var
  • Hocam eğer ekranı büyük olsun,parlak olsun diyorsan optimus black i seç.Ob de nova ekran var.Ob nin bir diğer artısıda tasarımı,inceliği,hafifliğidir.Xperia u tasarım olarak güzel fakat ob ye göre kalın,donanımd olarak obden çok üstün terchini buna göre yap.
  • dostum tabikide ekran önemli ama benm icin ekran degil kalitedir yani TVye PCye attigimdaki kalite önemlidir benim icin he illa ki de Teldeki kalitede önemli ama zaten xperia U da Bravi Engine teknolojisi var ve resimler videolar cok kaliteli gözüküyor. islemcisi cift cekirdek U nun ve cok hizli babam lg dha iyi diyor sizce ne yapmam lazim
  • Madem yurtdışından alacaksınız orada fiyatlar ucuzdur.2 sinide alın gitsin.
  • lg optimus black buldumm 110 euroya hemen al secenekli ama 100TL vergisi var 350Tlye felan gelio burada 400 500Tlye zaten var birde gelmesi 1 ay sürecek tahminim.

Sony xperia U 220euro
    Xperia P 250
    Xperia s 350 euro civari
    350 euroyu gözden cikarirsam zaten Lg prada 3.0 gözüm kapali alirim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • U ile P arasındaki fark çok az,u yerine P düşünün bence
  • yurt disindan almicam dostum :D:D sikinti orda eger öle bisey olsa zaten solayi dusunurdum :D:D tasarmi cok hosuma gidio :D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.