Şimdi Ara

LG Optimus Black Ana Başlık & FanClub|1Ghz|5MP 720P|4.0''700 Nit IPS LCD|9.2mm (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.240
Cevap
45
Favori
758.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bven bu igo yu kuracağımda usb yi takıyorum pcden hafıza kartını bulamıyorum. bi sürü dosya var ama sd cart diye görünmüyor neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewger

quote:

Orijinalden alıntı: Sproing

Hangisini alıyım?

http://urun.gittigidiyor.com/3-X-LG-OPTIMUS-BLACK-EKRAN-KORUYUCU-FILM_W0QQidZZ43908719

http://urun.gittigidiyor.com/LG-Optimus-Black-P970-TPU-Duman-Kilif-3-039-lu-Film_W0QQidZZ43970175

http://urun.gittigidiyor.com/LG-P970-silikon-Kilif-tpu-Shine-3-ekran-filmi_W0QQidZZ43763639

Ve sizce bunu alıyımmı?

http://urun.gittigidiyor.com/LG-P970-OPTIMUS-BLACK-HARICI-SARJ-CIHAZI_W0QQidZZ42931665

ekran koruyucu şart
    tpu kılıftan bende aldım ama parmak izi bırakıyor daha yumuşak slikon olmayan bir kılıf tavsiye ederim
    harici şarj cihazı ilgimi çekti kullanan varsa acaba bi çift pil ile ne kadar veya kaç defa dolum yapılabiliyor.düşündümde tekrar şarj edilebilir pil kullanırsak telefonun pili bozulabilir alkalin piller 1.5 v şarj edilebilir piller 1.2v arada 0.6v luk bir fark var

bu olabilir
    http://urun.gittigidiyor.com/LG-P970-Optimus-Siyah-Rubber-Kilif-3-lu-Film_W0QQidZZ43904565

selam az önce denedim, kamera video işiyle çok alakam olmadığı için ilk defa denedim... hiç bir leke falan görmedim. o sizin dediğiniz rengi açmak için dediğiniz şey herhalde ışığı açmak için olan.... karanlıkta çok başarısız ama yarın bir de gün ışığında deneyeceğim... zaten fazla bir şey beklemiyorum... ama fotoğraf kalitesi ve kullanım kolaylığı süper...

• merhaba;

3 gün oldu telefonu alalı. ROM değiştirmeyeceğim. Eylül ayını bekliyorum... Yaklaşık 7-8 yıldır akıllı telefon kullanıyorum. Hep windows mobile kullanmıştım. İlk defa android kullanıyorum. en büyük korkum outlook senkronizasyonu idi.. çok şükür sorun olmadı myphoneexplorer adlı bir program kurdum ve sorun olmadı. ama tabii windows bir telefonu senkronize etmek çok daha kolay.

+ lar

1- ekran inanılmaz - gün ışığında çok başarılı
    2- çok yükek fiyat performans oranı. Bu fiyata bu özellikler inanılmaz.
    3- 2 mp ön kamera
    4- direct wifi ( henüz kullanamadım ama )
    5- çok ince tasarım
    6- android olmasından ötürü çok program seçeneği
    7- yeterince hızlı - 3 yıl htc 3g touch kullanan birisi olarak söylüyorum

- ler

1- telefona cevap verdiğimde ilk bir saniye karşıya sesim gitmiyor. Turkcell romundan kaynaklandığını düşünüyorum
    2- telefonu konuşurken kapatmak zor. sallamak falan bir işe yramıyor.
    3- telefon üstten şarj oluyor çok ilginç alışmam bir hayli zaman alacak.
    4-ses çok yükske geldiinde çatlamalar oluyor.
    5-kulaklık başarısız. aynı çatlamalar onda da var.
    6-kulaklık girişini sertçe zorlamak grekiyor.
    7- ekran çizilecek gibi, hayatımda hiç ekran koruyucu kullanmadım ama ilk defa kullanacak gibiyim çizilecek diye çok korkuyorum.
    8- G sensoru yeterince hızlı değil.

sonuç: bir sabah telefonum bozuldu ve günde 2 saat telefonda konuşan ve maillerini vb. takip eden birisi olarak bir akıllı telefon almam gerekiyordu. Bütçem 1000 TL civarındaydı. KArar verip VATAN bilgisyardan almam 1 saatimi almadı :)

fiyat performans oranı son derece yüksek bir telefon.... herkese tavsiye ediyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: SEO2009

merhaba;

3 gün oldu telefonu alalı. ROM değiştirmeyeceğim. Eylül ayını bekliyorum... Yaklaşık 7-8 yıldır akıllı telefon kullanıyorum. Hep windows mobile kullanmıştım. İlk defa android kullanıyorum. en büyük korkum outlook senkronizasyonu idi.. çok şükür sorun olmadı myphoneexplorer adlı bir program kurdum ve sorun olmadı. ama tabii windows bir telefonu senkronize etmek çok daha kolay.

+ lar

3- 2 mp ön kamera
    5- çok ince tasarım

- ler

1- telefona cevap verdiğimde ilk bir saniye karşıya sesim gitmiyor. Turkcell romundan kaynaklandığını düşünüyorum
    7- ekran çizilecek gibi, hayatımda hiç ekran koruyucu kullanmadım ama ilk defa kullanacak gibiyim çizilecek diye çok korkuyorum.

sonuç: bir sabah telefonum bozuldu ve günde 2 saat telefonda konuşan ve maillerini vb. takip eden birisi olarak bir akıllı telefon almam gerekiyordu. Bütçem 1000 TL civarındaydı. KArar verip VATAN bilgisyardan almam 1 saatimi almadı :)

fiyat performans oranı son derece yüksek bir telefon.... herkese tavsiye ediyorum....

güncelleme yaparsanız - lerde saydığınız yazılımsal hatalar düzelecektir.

• arkadaşlar v10c romda muzıkçalar sesi arttırılmış sanki kulaklıkta dehşet bi ses weriyo yoksa banamı öle geldı dıcem ama dewamlı muzık dınledıgım için yanılmıyorum ses cok kalıtelı we yuksek cıkıyo :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_kuss

ya arkadaşlar bven bu igo yu kuracağımda usb yi takıyorum pcden hafıza kartını bulamıyorum. bi sürü dosya var ama sd cart diye görünmüyor neden acaba?

Ayarlar-SD KArt ve telefon belleği - USB Bellek işaretli olmalı

bu şekidle yapındca kartı usb bellek oalrak görüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEO2009

merhaba;

+ lar

3- 2 mp ön kamera
    5- çok ince tasarım

- ler

2006 dan beri win.mobile kullanıyorum ama daha fazla direnemicem sanırım. Uygun bir fiyata bende optimus black'i gözüme kestirdim. Web flash desteği bile tek başına benim için çok önemli ama bir endişem daha var android ile ilgili. WM de çok rahat kaydettiğim tüm çağrı görüşme sesleri (vito audio notes touch) okuduğum kadarı ile android sistemlerde biraz dertli sanırım. Konuşma kayıtları çok düşük düzeyde kalıyormuş vs... Bu konuda tecrüben oldu mu?

wm den sonra keşke bu da olsaymış yada burası olmamış dediğin neler var?

• bu telefon indirime girerse bana haber verin olur mu?
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Değerlendirmeleriniz ve tavsiyeleriniz üzere bende 1 hafta önce aranıza katıldım.Diğer muadili telefonlar hakkında pek bilgim yok ama forumdan yaptığım araştırmalar neticesinde xperia neo ve optimus black den birini almaya karar verdim.xperia neoyuda inceledim neden bilmem ama hiç ısınmadım ve optimus black aldım.şu an itibarı ile çok memnunum.
    Daha önce windows mobile 6 işletim sistemli akıllı telefon deneyimimden sonra ilk defa android işletim sistemli bir telefon kullanıyorum.Doğal olarak acemisiyim sık sık yardım talep edeceğimi düşünüyorum.Bir haftadır biraz kurcaladım araştırdım ve ufak ufak öğrenmeye başladım.
    Öncelikle telefonumda 10b sürümü yüklüydü ve bu yüzden türkcell uygulamaları ve kamera basıklığı problemini yaşamadım.Tek sorun radyo idi onuda önceki sayfalarda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine kurduğum bir radyo uygulaması ile çözdüm gayet stabil çalışıyor.Şu an için root ve rom olaylarına atlamıyorum diğer konunun hepsini de okumam lazım:) bir yanlışlık yapmak istemiyorum.

Bu arada yine önceki sayfalarda bir arkadaş şu linkteki ürünleri ya sormuş ya da tavsiye etmişti.http://urun.gittigidiyor.com/Lg-p970-Optimus-Black-Kapakli-Kilif-3-x-FILM_W0QQidZZ43850417
    Yerleri Ankara da olduğu için bizzat gittim.Birkaç tane kılıfı denememize rağmen kesinlikle telefona oturmuyor ve kendim uygulamak üzere 2 adet koruyucu film aldım birisi bozuk çıktı,haberiniz olsun istedim.Hiçbir yerde de kapaklı kılıf bulamadım.Ben de şimdilik çek çıkar kılıf aldım.Birazdan sorulara başlarım:)şimdilik iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eralpt

Arkadaşlar..
    Optimu P970 türkiye romlarında radyo yok bilindiği üzere.
    Şu linkten radyo apk sını indirip kurarsanız (widgetleri bile var) FM RADYO nuz Türkçe olarak kullanıma hazırdır..

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=573786&d=1303338647

bu arda beni de kullanıcılra ekleyiniz bir zahmet..

Sorun yaşayan arkadaşlar olursa onlara da yardımcı olması açısından ben de buraya bir kez daha alıntı yapayım.Bu arada eralpt'e teşekkürler.

• Herkese selamlar sitemizde black basligi acmak istiyoruz bilginize

Saygilarimla
  • 1-) Vakit kaybetmeden 16 gb sd kart almam lazım fakat kurduğum uygulamaları telefona taşıyıp tekrar yeni aldığım sd karta mı taşımalıyım?Ya da başka bir yolu var mıdır?
    2-)Asphalt 6 veya Nfs shift kurmak istiyorum.Wi-fi bağlantım olmadığı için sd card dosyaları olan ve bizim telefonumuzda düzgün çalışan bildiğiniz bir yer var mıdır?(Bir kaç yerden Nfs shift buldum denedim ama çalışmadı,oyunu açtığımda bembeyaz bir ekran çıkıyor)

Bu arada TheMidnight'ın önerdiği swype klavye müthiş,herkese tavsiye ederim.TheMidnight teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirizm06

1-) Vakit kaybetmeden 16 gb sd kart almam lazım fakat kurduğum uygulamaları telefona taşıyıp tekrar yeni aldığım sd karta mı taşımalıyım?Ya da başka bir yolu var mıdır?
    2-)Asphalt 6 veya Nfs shift kurmak istiyorum.Wi-fi bağlantım olmadığı için sd card dosyaları olan ve bizim telefonumuzda düzgün çalışan bildiğiniz bir yer var mıdır?(Bir kaç yerden Nfs shift buldum denedim ama çalışmadı,oyunu açtığımda bembeyaz bir ekran çıkıyor)

Bu arada TheMidnight'ın önerdiği swype klavye müthiş,herkese tavsiye ederim.TheMidnight teşekkürler.

uygulamalar zaten dahili hafızada. eski kartın içeriğini pc'ye kopyalayıp oradan yeni karta aktarırsan işin hallolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

10c yükselttim teşekkür ederim

Ben de v10c ye yüksettim. Ancak sonrasında ne yapmam gerek bimiyorum? Yardımcı olur musunuz? Root yapmak nedir?
    Bi de versiyonu yüksettiğim için yüklemem gereken bi sürücü felan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

uygulamalar zaten dahili hafızada. eski kartın içeriğini pc'ye kopyalayıp oradan yeni karta aktarırsan işin hallolur.

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nesl-i Fatihan -- 29 Ağustos 2011; 1:09:41 >
  • beyler 8gb lik hafiza kartim tlfda takiliyken aniden hata vermeye basladi ve tlf da islem yapamaz hale geldim.karti bicimlendrmek istedm fakat 'kart yazma korumali' hatasi verdi.Bende kutudan cikan 2gblik karti kullanmaya basladim.fakat simdi yine ayni hatalari aliyorum ve tlf ilk acilirken karttaki dosyalar tarandiktan snra karta birsey yazamaziniz veya okuyamazsiniz uyari verio ama tlf ve kart gayet stabil calisiyor.8gblik karttada ayni hatalari almistim sonra kart gumlemisti.yine aynisi basima gelmeden biri yardim etsin plsssssssssssss !!
  • iGO8 i kurdum. Gayet güzel çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

beyler 8gb lik hafiza kartim tlfda takiliyken aniden hata vermeye basladi ve tlf da islem yapamaz hale geldim.karti bicimlendrmek istedm fakat 'kart yazma korumali' hatasi verdi.Bende kutudan cikan 2gblik karti kullanmaya basladim.fakat simdi yine ayni hatalari aliyorum ve tlf ilk acilirken karttaki dosyalar tarandiktan snra karta birsey yazamaziniz veya okuyamazsiniz uyari verio ama tlf ve kart gayet stabil calisiyor.8gblik karttada ayni hatalari almistim sonra kart gumlemisti.yine aynisi basima gelmeden biri yardim etsin plsssssssssssss !!

dostum büyük ihtamalle (lock) kilidi sd kartın kapatmışsın.açmak için sd kartı bilgisayara takmak için aparat var yani adaptör onun sol tarafına bak tırnak var lock yazması lazım onu açman lazım bazen bilgisayara takınca sürtünmeden dolayı oynuyor.bi kontrol et ordan oluyor yazma koruma hatası.

• Slm
    benim biraderin telefonda hafiza kart problemi olustu bir anda. 8gb hafiza karti normal calisiyordu. bir anda bicimlendirilmesi gerekiyor ve devam ederseniz tum veriler silinecek diyor. kartta veriler fotolar filan vardi. bu kart bozulmus mu arkadaslar. verileri geri getiremeyiz degil mi.
  • benim bir sorum var xdadeveloper da çeşitli romlar var mesela nova5 diye meşhur birşey var bu bir rommudur yükelenebilir mi ayrıca bu xda forumundaki romlar yüklenirse türkçe kullanım imkanı ortadan kıalkıyor mu

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.