Şimdi Ara

LG Optimus Black Ana Başlık & FanClub|1Ghz|5MP 720P|4.0''700 Nit IPS LCD|9.2mm (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.240
Cevap
45
Favori
758.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar v10c için tek root yontemi anlattığım şekilde. Ayrıca SuperOneClick 1.9.5 versiyonundan başka hiçbir versiyon ile root olamıyorsunuz.

Çok araştırmıştım oradan biliyorum. Yine de yanlışım varsa kaynak göstererek düzeltin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_60

çok önemli!!! selam beyler daha önceden de yazmışdım , bu sefer lg optimus p970 in kamerasındaki sorunu video olarak paylaştım videodaki farklı renklerdeki benekler sizlerde de böylemi acaba,dh den nick ini hatırlayamadığım bi arkadaşa da sordum onda da aynı,saturn e gitdim oradaki telefona baktım onda da aynı problem var. bu problem i şu sekilde görebilirsiniz telefonun kamerasını açın sonra sol orta kısımda video rengini artırmak için bi ayar buttonu var onunla 1 veya 2 kademe artırın bakın sizlerde de böylemi

video yu büyütüp de izlerseniz daha net görünüyor
    video link i http://tinypic.com/player.php?v=2mfiy9x&s=7

Evet var bende de. Görebildiğim sadece 2 adet yeşilimsi benekler. Zanedersem 9'ar piksellik. Yetersiz ışığın etkisi var mıdır acaba. Bir de gün ışığında ile bakmak lazım.

Eğer yeterli ışıkta çektiğimiz videolarda benek yoksa sorun yok demektir bence. Çünkü bu tür telefon/kameralarda yeterli ışık almayan ortamlarda çekilen video ve fotolardan öyle ahım şahım kalite beklememek doğru olur.

Açıkçası çektiğin video ışık yetersizliğinden öyle pis ve kirli ki, o beneklerden çok görüntüdeği ağır noise dikkati çekiyor.

• Arkadaşlar Yeni sürüm 10c'de 3G performan'da bile şarj süresinde farkedilebilir bir artma var. Dikkat edeniniz oldumu hiç. Bu konuda LG'yi taktir ettim, sürekli versiyon ile iyileştirme yapılıyor. HTC'de millet yalvar yakar özellikle HD için tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiboldon

quote:

çok önemli!!! selam beyler daha önceden de yazmışdım , bu sefer lg optimus p970 in kamerasındaki sorunu video olarak paylaştım videodaki farklı renklerdeki benekler sizlerde de böylemi acaba,dh den nick ini hatırlayamadığım bi arkadaşa da sordum onda da aynı,saturn e gitdim oradaki telefona baktım onda da aynı problem var. bu problem i şu sekilde görebilirsiniz telefonun kamerasını açın sonra sol orta kısımda video rengini artırmak için bi ayar buttonu var onunla 1 veya 2 kademe artırın bakın sizlerde de böylemi

Evet var bende de. Görebildiğim sadece 2 adet yeşilimsi benekler. Zanedersem 9'ar piksellik. Yetersiz ışığın etkisi var mıdır acaba. Bir de gün ışığında ile bakmak lazım.

Eğer yeterli ışıkta çektiğimiz videolarda benek yoksa sorun yok demektir bence. Çünkü bu tür telefon/kameralarda yeterli ışık almayan ortamlarda çekilen video ve fotolardan öyle ahım şahım kalite beklememek doğru olur.

Açıkçası çektiğin video ışık yetersizliğinden öyle pis ve kirli ki, o beneklerden çok görüntüdeği ağır noise dikkati çekiyor.

anladım.az önce başka bi arkadaşın telefonun da baktım gece karanlığında ekranı cam gibi pürüssüz hiç bi problem yok tu bence kameralarımız da bi problem var

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproing

Hangisini alıyım?

http://urun.gittigidiyor.com/3-X-LG-OPTIMUS-BLACK-EKRAN-KORUYUCU-FILM_W0QQidZZ43908719

http://urun.gittigidiyor.com/LG-Optimus-Black-P970-TPU-Duman-Kilif-3-039-lu-Film_W0QQidZZ43970175

http://urun.gittigidiyor.com/LG-P970-silikon-Kilif-tpu-Shine-3-ekran-filmi_W0QQidZZ43763639

Ve sizce bunu alıyımmı?

http://urun.gittigidiyor.com/LG-P970-OPTIMUS-BLACK-HARICI-SARJ-CIHAZI_W0QQidZZ42931665

ekran koruyucu şart
    tpu kılıftan bende aldım ama parmak izi bırakıyor daha yumuşak slikon olmayan bir kılıf tavsiye ederim
    harici şarj cihazı ilgimi çekti kullanan varsa acaba bi çift pil ile ne kadar veya kaç defa dolum yapılabiliyor.düşündümde tekrar şarj edilebilir pil kullanırsak telefonun pili bozulabilir alkalin piller 1.5 v şarj edilebilir piller 1.2v arada 0.6v luk bir fark var

bu olabilir
    http://urun.gittigidiyor.com/LG-P970-Optimus-Siyah-Rubber-Kilif-3-lu-Film_W0QQidZZ43904565

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewger -- 28 Ağustos 2011; 0:54:44 >

• @sproing
    http://urun.gittigidiyor.com/3-X-LG-OPTIMUS-BLACK-EKRAN-KORUYUCU-FILM_W0QQidZZ43908719

Ben bu satıcıdan aldım. Birebir uyuyor alete.

HTC Deri kılıflar cuk oturuyor alete.
  • arkadaşlar p970 in kamerasına bakan oldu mu başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_60 -- 28 Ağustos 2011; 1:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Arkadaşlar Yeni sürüm 10c'de 3G performan'da bile şarj süresinde farkedilebilir bir artma var. Dikkat edeniniz oldumu hiç. Bu konuda LG'yi taktir ettim, sürekli versiyon ile iyileştirme yapılıyor. HTC'de millet yalvar yakar özellikle HD için tık yok.

lg bu telefona ve satış rakamlarına önem veriyor.o yüzden destek veriyordur yeni sürümlerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night3NGEL

tüm adımları uyguladım komutları girdim ama ne titanum backup ne busybox çalışmıyor hala root istiyor anlamadım gitti ...

Selam ,

birde aşağıdaki linkteki z4Root.apk yı deneyebilirsin.

Linkte hem tek tuşla yapıldığı, hemde %100 güvenli olduğu yazıyor. Ayrıca denenen tel. arasında LG de var.
    http://www.dailyappnews.com/2011/03/15122/download-z4root-oneclick-root-app/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seratan -- 28 Ağustos 2011; 2:40:30 >

• Arkadaşlar herkese selam :-) 3 gündür başlığa uğrayamadım bilgisayarımla ilgili sorunlar var bende o olana kadar black
    e net paketi aldım bilgisayardaki gibi aktif olamam ama aranızda olmuş olurum gene yardımcı olmaya çalışırım :-)

ben gelmeyeli neler olmuş valla güncelleme nova 5 yeni root yöntemi valla başlık çok iyi herkese teşekkürler :-)

bilgisayarimdaki sorun düzelsin başlıkta istenilen eklemeleri rehberi eklerim telefondan zor çünkü :-)
  • Arkadaşlar bir sorum olacak... Optimus White almayı düşünüyorum herşey iyi güzel ama incelemelerde videoları kutuplarından basık çektiği belirtilmiş... GSMArena'daki incelemede de bir garip görünüyor video çekimi... Bu hala var mı yoksa software ile düzeltildi mi...? Yada eğer gelecekse 2.3.3 ile düzeltilebilir/düzeltilecek mi...?

Teşekkürler...
  • kameradaki benekler bendede var.sabit durdugu icin donanimsal bir sorun oldugunu dusunuyorum.ayrica cekim yaptiktan sonra benekler kayboluyo cok onemli bi sorun degil
  • Slm üstad bu kamera. sorununda bazen kayboluyor bazen kaliyor bu benekler cektigik video da da ornegi var cok kotu bi durum
  • Beyler tel acilirken ekranda 3-4 adet olu pixel farkettim, garanti kapsamina girermi bu durum, degisim yaparlarmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Beyler tel acilirken ekranda 3-4 adet olu pixel farkettim, garanti kapsamina girermi bu durum, degisim yaparlarmi?

hocam 3 4 tane ölü pixel için değiştirmeye uğraşma lg teknik servisi kabul etmiyo kabul etmesi için en az 6 tane ölü pixel olması lazım,bu ölü pixel bende de 2 tane var teknik servisle çok uğraştım sonuç alamadım, ayrıca video çekimde renk ayarını 1 yada 2 kademe artırınca siz de de benek benek noktalar çıkıyor mu
  • quote:

başka kameraya bakan var mı? arkadaşlar

• arkadaslar foruma yenı katıldım ancak yaklasık 2,5 aydır OB kullanmaktayım forumuda takıpteyım bayadır..benıde fanların arasına eklersenız sevınırım tesekkurler..
  • 10C kurdum, ancak Superoneclick ile ben de root yapamadım. İlk komutları yazarken adb shell'den önce su apk'sını pushlama komutunu girince telefonu kapatıyor. Elle yeniden açıyorum ve sanki yeni flaşlamışım gibi Google hesabı gir, ekranda böyle multi touch var tutorial'ı falan çıkıyor. Ve bu sıfırlama mevzusu devam ediyor. Hiçbir işlem yapmadan telefonu kapatıp açtığım gibi yeni kurmuşum gibi tutorial çıkıyor, Google hesabını gir vs. diyor.

Stock ROM benim neyimeyse sanki.. 10B'ye çevirip oradan yeni 6.1 NOVA'yı kurayım istedim, ancak XDA'daki linkte kesinlikle ama kesinlikle bir önceki ROM'a yüklemeyin, 10b'den 10a'ya gibi. Telefonunuz brick olur yazmış tek satırda, rastgele denk geldi.

En tuhafı da, dahili bellek 0 olarak görünüyor ve marketten hiçbir şey yükleyemiyorum.

DÜZENLEME: Demiştim ki root olmuşum. Superuser isteyecek bir app kurdum ve oldu. Dahili bellek işini de factory resetle çözdüm.

Yalnız ben anlatılan adımları tamamlayamadım, ancak yine de oldu. Ekstra yaptığım şey Superoneclick'ten root'u tıkladım, o adımları izledim. Bundan da olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 28 Ağustos 2011; 13:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

10C kurdum, ancak Superoneclick ile ben de root yapamadım. İlk komutları yazarken adb shell'den önce su apk'sını pushlama komutunu girince telefonu kapatıyor. Elle yeniden açıyorum ve sanki yeni flaşlamışım gibi Google hesabı gir, ekranda böyle multi touch var tutorial'ı falan çıkıyor. Ve bu sıfırlama mevzusu devam ediyor. Hiçbir işlem yapmadan telefonu kapatıp açtığım gibi yeni kurmuşum gibi tutorial çıkıyor, Google hesabını gir vs. diyor.

Stock ROM benim neyimeyse sanki.. 10B'ye çevirip oradan yeni 6.1 NOVA'yı kurayım istedim, ancak XDA'daki linkte kesinlikle ama kesinlikle bir önceki ROM'a yüklemeyin, 10b'den 10a'ya gibi. Telefonunuz brick olur yazmış tek satırda, rastgele denk geldi.

En tuhafı da, dahili bellek 0 olarak görünüyor ve marketten hiçbir şey yükleyemiyorum.

geçmiş olsun. allah'tan gaza gelip v10c kurmamışım. v10a'dan direk nova'ya geçtim.

xda'daki elemanlar v10e'yi superoneclick 1.7 ile root etmiş. gitmişken son europe rom'a yükselt bence. ordan da 1.7 ile root denersin. :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1171672&page=3#30

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Beyler tel acilirken ekranda 3-4 adet olu pixel farkettim, garanti kapsamina girermi bu durum, degisim yaparlarmi?

hocam 3 4 tane ölü pixel için değiştirmeye uğraşma lg teknik servisi kabul etmiyo kabul etmesi için en az 6 tane ölü pixel olması lazım,bu ölü pixel bende de 2 tane var teknik servisle çok uğraştım sonuç alamadım, ayrıca video çekimde renk ayarını 1 yada 2 kademe artırınca siz de de benek benek noktalar çıkıyor mu

arkadaşlar ölü piksel bende çıkmıştı ekranda ben takıntılı adamım servise gönderdim ilginç bi durum temir etmeden yazlım güncelleyerek giderdiler.servisten aldığımda tamir görmeden yazılım atarak hal olmuştu isterseniz servisle bi konuşun bu konuyu sorununuz çözülebilir ama zaman olarak 1 hafta bekledim telefonu almak için.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.