Şimdi Ara

lg optımus 3d vs evo 3d arc hd vs yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR SAMSUNG GALAXY SL MI SATTIM ELMDE NAKIT 850 TL VAR COK SIK TELEFON DEĞISTIRIYORUM CABUK SIKILIYORUM
    ŞİMDİ BU PARAYA DEĞER Bİ TELEFON ALMAK ISTIYORUM VE 2-3 YIL KULLANAYIM BAKTIGIM MODELLER:
    LG OPTIMUS 3D
    HTC EVO 3D
    HTC DESİRE HD
    SONY ERİCSON XPERİA ARC
    LG OPTİMUS 2X
    IPHONE 4
    XPERİA ARC S

DAHA VARSA İYİ TELEFON YAZIN ARKADASLAR BENIM BEGENDIKLERIM BUNLAR VAR MI SIZIN BI ONERINIZ ARADIGIM OZELLIKLER
    KAMERASI IYI OLSUN
    SES KALITESI IYI OLSUN
    OYUN OYNAYABİLEYİM ÖZELLİKLE(TEMPLE RUN FRUIT NİNJA :DD
    İNTERNETTE GEZERKEN TAKILMA YAPMASIN

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

HA BİDE ARKADASLAR ELIMDE KALMIYACAK BI TELEFON OLSUN :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruss -- 17 Mayıs 2012; 11:27:27 >

• ben cıddı sekılde 3d dusunuorum ama sarjı sıkıntılı dıolar
  • AKSINE DIERLERINDEN DAHA IYI DIOLAR SARZINA
  • takip
  • Bunlar arasından önerim Evo 3D'dir.
  • uzun süre kullanim icin iphone 4s alın bence....android her gecen gün daha fazla ram istiyor.
  • Bence motorola atrix ve ya htc inceledible ve ya sensation olabilir;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulsylmz005

Bence motorola atrix ve ya htc inceledible ve ya sensation olabilir;)

arkadaşın yazdığı telefonların fiyat aralığı ile bu öneriler uyuşmuyor.öneri istediğiniz telefonlar arasında kesinlikle EVO 3d.diğer telefonlar arasında işlemci ram vs çok fark var.
  • Atrix 0 cihaz 800 tl civarındaydı en son
    İnceledible sıfır fiyatı 1000 tl ama forumda tertemiz garntililer 750 tl gibi bir rakama satılmakta sensation ise yurt dısı bulunabilir
  • 3d evo 1 gb ram ı 1.2 ghz çift çekirdekli işlemcisi 940*640 3d ekranı ve htc sense si ile diğerlerinden çok daha güçlüdür
  • tesekkurler yorumlar icin sanirim evo alcam lg optimus 3 d ile arasinda ne fark var bu evonun
  • EVO 3D Android 4.0 güncellemesini birkaç ay içinde alacak. LG Optimus One tecrübemi düşünerek, Optimus 3D için güncelleme çıkacağını bile sanmıyorum.

Bu bile tercihinizin HTC olması için yeter bence.
  • Evo yada Sensation öneririm dostum.. sistemleri donanımları iyi cihazlar ikiside .
  • bu evo 3d nın 2. el fiyatları nedır acaba bı bılgısı olan var mı
    temız bulabılrsem 2. el alaym
  • bunların arasından evo 3d öneririm
  • takipp evo 3d. 2. el fiyatları nedir bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: haruss

ARKADASLAR SAMSUNG GALAXY SL MI SATTIM ELMDE NAKIT 850 TL VAR COK SIK TELEFON DEĞISTIRIYORUM CABUK SIKILIYORUM
    ŞİMDİ BU PARAYA DEĞER Bİ TELEFON ALMAK ISTIYORUM VE 2-3 YIL KULLANAYIM BAKTIGIM MODELLER:
    LG OPTIMUS 3D
    HTC EVO 3D
    HTC DESİRE HD
    SONY ERİCSON XPERİA ARC
    LG OPTİMUS 2X

DAHA VARSA İYİ TELEFON YAZIN ARKADASLAR BENIM BEGENDIKLERIM BUNLAR VAR MI SIZIN BI ONERINIZ ARADIGIM OZELLIKLER
    KAMERASI IYI OLSUN
    SES KALITESI IYI OLSUN
    OYUN OYNAYABİLEYİM ÖZELLİKLE(TEMPLE RUN FRUIT NİNJA :DD
    İNTERNETTE GEZERKEN TAKILMA YAPMASIN

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKURLER

HA BİDE ARKADASLAR ELIMDE KALMIYACAK BI TELEFON OLSUN :)

2-3 yıl kullanmak istiyorsanız bu cihazların hiçbirine bakmayın hiçbiri o kadar dayanmayacaktır. Xpr. Arc ile Desire HD'yi kafadan eleyin zaten. Tek çekirdekliler HD oyunlarda sorun çıkarabiliyor. Yazılım güncelleme hızını da hesaba katarsak en mantıklısı EVO 3D olarak görünüyor.

• teşekkurler
  • bu seçeneklere bide ıphone 4 eklsem :D değişir mi fikirleriniz yoksa hala evo 3d mı dersiniz :D
  • takipp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.