Şimdi Ara

LG OPTIMUS 2X TEGRA 2 | 8 GB | HDMI OUT | 8 MP-AF | 1080p (ICS ÇIKTI!) (271. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.473
Cevap
9
Favori
175.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iyi bu cihazı almışım ama bir sorunum var büyük tuşları olan bir klavye bulamadım HTC ninkini kullanıyordum bunda önerilen kelimelere bastigim anda kilotlrniyor.. ve dual boot daha yapamadım... siyah vermeli yüklü...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahanim al sana link adim adim dual boot rehberimden bak
    http://yesilcin.com/galaxy-s2-kerneller/siyahkernel-ics-t5652.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooper52 -- 28 Mayıs 2012; 21:48:13 >
  • bu telefonun ikinci el ve spot piyasası hakkında bilgisi olan var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

bu telefonun ikinci el ve spot piyasası hakkında bilgisi olan var?

Durumuna göre 700-900 arası giden bir cihaz. Ülkemizde satışa sunulmadığı için garantisi mevcut olmayan bir cihaz. Ben de geçtiğim günlerde se xperia neo + 100 TL karşılığında aldım, performansına diyeceğim bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cooper52

Sahanim al sana link adim adim dual boot rehberimden bak
    http://yesilcin.com/galaxy-s2-kerneller/siyahkernel-ics-t5652.0.html

tesekur ederim kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: abbasbas

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

quote:

Arkadaşlar telefonun kasasını tamamen değiştirmek mümkün mü ? Hatta ekranını da ?

muhakkak ki mümkün dur de merak ettim neden?

Dostum böyle bir işi kalkışmama gerek var mı sizce ? Cihazı ikinci el aldım ve pek temiz sayılmaz, benim de kasa hastalığım var, çizik vs istemiyorum. Ekranda bariz çizikler mevcut. Şengüllerden yada teleserviceden soracağım hepsini, sizleri de bilgilendiririm.

*Abbasbas ve TeKNoYDN isimli arkadaşlara da teşekkür ederim

buda kompile takım 84 dolar ama LCD Screen Display ihtiyacın yok

http://www.ebay.com/itm/Original-Housing-Cover-Touch-Screen-LCD-Display-For-LG-Optimus-2X-P990-/190680731681?pt=PDA_Accessories&hash=item2c65751021#ht_1210wt_952

Hocam gerçekten çok teşekkürler
    Yalnız anlamadığım bişey var. Ön kapakta cam ekran mı var ? Yani içinde ve ön kapakta olmak üzere 2 tane mi ?

Evet önkapaktaki ekran sensör ekran dediğimiz ekran yani ön kapak ve sensör ekran tek blok halde .içteki lcd ekrana ihtiyacın yok. önkapaktaki ekran camdeğil sensör ekran oluyor dokunmaya duyarlı input lcd ekran output ekran oluyor.

• @abbasbas:

Yani çift katmanlı anladıııım. E süper o zaman, bundan hemen söylemek lazım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonun kasasını tamamen değiştirmek mümkün mü ? Hatta ekranını da ?

muhakkak ki mümkün dur de merak ettim neden?

Dostum böyle bir işi kalkışmama gerek var mı sizce ? Cihazı ikinci el aldım ve pek temiz sayılmaz, benim de kasa hastalığım var, çizik vs istemiyorum. Ekranda bariz çizikler mevcut. Şengüllerden yada teleserviceden soracağım hepsini, sizleri de bilgilendiririm.

*Abbasbas ve TeKNoYDN isimli arkadaşlara da teşekkür ederim

buda kompile takım 84 dolar ama LCD Screen Display ihtiyacın yok

http://www.ebay.com/itm/Original-Housing-Cover-Touch-Screen-LCD-Display-For-LG-Optimus-2X-P990-/190680731681?pt=PDA_Accessories&hash=item2c65751021#ht_1210wt_952

Hocam gerçekten çok teşekkürler
    Yalnız anlamadığım bişey var. Ön kapakta cam ekran mı var ? Yani içinde ve ön kapakta olmak üzere 2 tane mi ?

Evet önkapaktaki ekran sensör ekran dediğimiz ekran yani ön kapak ve sensör ekran tek blok halde .içteki lcd ekrana ihtiyacın yok. önkapaktaki ekran camdeğil sensör ekran oluyor dokunmaya duyarlı input lcd ekran output ekran oluyor.

Abbasbas bu işi sen iyi biliyon.

• Selam. Benim nexus brik oldu:-) o2x'e devam şimdilik, öbürü tamircide:-) Daha alalı 1 hafta olmuştu. Ben size diyorum hep, elinizdekinin kıymetini bilin. Brik olsa kurtarması kolay lg'yi. Bu kurtulmuyor. Tamircinin yapabileceğine de inanmıyorum ama, genede denemekte fayda var.
  • o sakat mevzu inşallah hallolur kernel falan yükleyerek olmuyor mu?
    sanırım jtag olması gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahanemir -- 30 Mayıs 2012; 13:34:18 >
  • quote:

o sakat mevzu inşallah hallolur kernel falan yükleyerek olmuyor mu?
    sanırım jtag olması gerekecek.

Selam. Abi adam işin kurdu çıktı yaw, ald8m telefonu, yarım saatte içini açmadan halletti çakal. Para da almadı, kendisi bozduğu için. Şimdi ilk haliyle geri aldım. Normalde 150 liraya yapıyormuş. Bu yüksekovadaki tamircilerin ustas8ymış. Maşallah herif işi biliyo demekki, vallaha o kadar sevindim ki bilemezsin:-)
  • kerrar box ilemi yaptı yoksa dediğim şekilde mi?
  • quote:

kerrar box ilemi yaptı yoksa dediğim şekilde mi?

Nasıl yaptığını söylemiyor abim:-)
    Meslek sırrıymış. Ama yaptı çakal, helal olsun.

• Bizim dediğimiz yöntemle yapmıştır ozaman.
  • gözün aydın diyelim bir daha rom yukleme he he.
    cooper.
    s2 hakikaten de güzel cihaz mis iyiki almışım teşekkür ederim.bir sürü rom var sıkıldım yani aldığım gün akşamı rom attım:)alışmış kudurmuştan beterdir misali.sanırım buna kolay kolay brick yapamam galaxy s den tecrübem var az bişey hemen ilk işim efes klasörünü yedek almak oldu ondan sonra devam:)))

• cm9 yok şu anda insanity rom unu kurdun mu minik minik ama güzel bir rom dur tavsiye ederim bir dene .

• quote:

Bizim dediğimiz yöntemle yapmıştır ozaman.

Vallaha nasıl yaptı bilmiyorum ama başka da yapabilen pek kimseye rastlamadım. Bu yapamasa işte o zaman şehir şehir gezecekti alet, seyyah olacaktı ufak yaşta;-)
    Kimbilir birsürü de masraf açacaktı, velhasılı kelam iyi yırttık.
    He Ali batman'dan bir usb-jig yolladı sağolsun, onuda denediydim yemediydi telefon. Yani yöntem jig değil, jtag'da değil. Bu adam nasıl başardıysa başarmış, içini açmadan yapmış. Muhtemelen riff-box veya sl-box benzeri bir box ile yaptı. Spt-box ile ben kendim de kurcaladım yapamadıydım.

• quote:

gözün aydın diyelim bir daha rom yukleme he he.
    cooper.
    s2 hakikaten de güzel cihaz mis iyiki almışım teşekkür ederim.bir sürü rom var sıkıldım yani aldığım gün akşamı rom attım:)alışmış kudurmuştan beterdir misali.sanırım buna kolay kolay brick yapamam galaxy s den tecrübem var az bişey hemen ilk işim efes klasörünü yedek almak oldu ondan sonra devam:)))

Sağol abim. Kurtardık yaw. Sgs2 brik olsa da o usbjig denen ufacık zımbırtı onu hertürlü açıyo yaw. Denedik burda telefoncu da Ali'nin gönderdiğini, işe yarıyor. İlginç olan taraf internette nexus için de jig'ler satılıyor, demekki bundan farklı mıdır nedir anlamadım.

• kerrar dediğim yöntem ile yaptı kesin pc üzerinden. :) direk orjinal hale çevirdi dimi. İlk haline
  • Selamlar arkadaşlar. Elimde bir tane optimus 2x ve tabiki g2x ile uyumlu mıknatıslı cüzdan kılıf var. Sıfır kullanılmamış. İhtiyacı olan varsa mesaj atabilir. Ankara'dayım, kargoda yapabilirim.

• 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.