G5 serisinde yanik icin panel garantisi kaç yıl? |
You can do anything, but not everything. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dün vatan bilgisayarda 77inch G5 ile 65 inch G5 vardı ikisinede baktım 65" olanın görüntüsü inanılmaz keskin ve parlaktı fakat aynı şeyi 77" olanı için söyleyemeyeceğim , 77" olan 65'e göre soluk ve renkleri cansız geldi niyeyse ekran boyutu parlaklığı ve renk canlılığını bu kadar etkilememesi lazım garibime gitti |
Heh yaa. Şubu biri açıklasın. Ben 65 ten 77 ye geçtim. Aynı sorun bende de var. Bi yan yana göremedim. Nasıl olur bu anlamadım. Büyük ekran müthiş keyifli ama 65 in görüntüsü muazzamdı. 77 öyle değil. Bi bilen açıklayabilse keşke. |
Valla hocam teşhirde aynı demo oynuyordu zaten ayarsal bir sıkıntı olacağını sanmıyorum çünki mağaza modunda oluyor teşhirdekiler , ayarlar aynı olmasına rağmen o kadar para veripte 77'den o görüntüyü almak istemezdim açıkcası, demekki 83 daha da soluk olacak , 65" hakkaten şahane , yanımdaki satış elemanıda en çok 65" satılıyor zaten abi dedi o da farketti güldü geçti ... |
hangi vatandı? İstanbul içiyse bende gidip görmek istiyorum. Ekran büyüdükçe görüntünün soluklaşması akıl almaz bi durum. Kaç aydır bunu düşünüyorum. Diğer markalarda da bu böylemi acaba. Ama şunu söyleyebilirim. 65 in görüntüsü iyi olsa dahi, 4 metreden her akşam 77 ile film izlemeye başladım. Bazı sahnelerde yüzümde gülümse beliriyor. Ben yine de 77 alırdım. Ama bütçe konusunu da ekleyince şimdi kendimle çeliştim:) |
|
Ankara vatanda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet hep içimde kaldı bu konu. En son TV değişim sürecinde gerçekleşen güncellemeler nedeniyle böyle bi fark oluştuğu konusunda ikna olmuştum. Ama neden bu kadar görüntü parlaklık, keskinlik azalsın ki diye içimde uhde kaldı. Şimdi başka helsloot mahlaslı arkadaş yazınca emin oldum. Bugün lg ye bu konuda kapsamlı bir mail atıcam. Dün akşam bende matrixin son filmini hdr olarak izledi. Ses sistemi ve görüntü benide tatmin ediyor. Ama 65"de aynı filmi izlediğimde ekran boyutunu bi kenara koyarsak, çok daha net parlak ve reng gamıyla izlediğimden eminim. Yani demek istediğim 65 kullanmadan, 77 nin soluk olduğunu fark etmek mümkün değil. 77 de fena değil ekran büyük olduğu için ayrı bi tat veriyor ama o netlik yok bundan eminim. Nasıl test edebiliriz? Görüntü paylaşmak ile pek olmuyor kalite düşüyor. Daha önce denedik bu sayfada sonuç elde edemedim. Ama şöyle birşey yapabiliriz. Aynı platformdan aynı sahneyi aynı saniyede aynı görüntü modunda çekip paylaşabiliriz. İsterseniz ilk 77 leri kıyaslayalım. Belki benim 77 de fabrika üretiminde hata vardır diyorsanız. |