Şimdi Ara

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
832
Cevap
50
Favori
42.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

LG OLEDG55 77 inç vatanda %15 gece indirimi 179.000

Samsung s95f aydınlıkta iyi diye biliyorum mat özelliğinden

G55 mağazada anlatan kişi çok övmustu ama mağaza ortamı izlenen şeyler pratikte farklı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zqrzqr Z kullanıcısına yanıt

Samsung Aydinlikta yansima yapmamasi daha iyi gunesli bir oda da, ama siyahlar mor vd gri renge donuyor, renk parlakliklari dusuyor, G5 ise yuksek parlakligiyla Renkleri koruyor ve daha iyi goruntu kalitesi sunuyor gunduz aydinlik odalar da bile..Yansima yapsa bile goruntu kalitesi yuksek parlaklikta kaliteden odun vermiyor..

Ayrica renk hacmini ve parlakligi koruyan hemen hemen Tek tv G5..

Bence Yilin Tv'si...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 20 Temmuz 2025; 11:40:51 >
  • Nınja N kullanıcısına yanıt

tlc den arkadaş memnun

• mkrdmn M kullanıcısına yanıt

Dolby vision izliyorsanız gerçek sinematik görüntüyü görme amacınız varsa bırakın pencere açmayı ışık bile açılmamalı. Pencere açık olacak ama yine de dolby vision izleyeceğim diyorsanız canlı moda birkaç ayar yaparak yine sinematik bir deneyim elde edebilirsiniz. evet aydınlıkta bile çok rahatlıkla kullanılabiliyor. hdr10 ve sdr modlarda zaten sorun yok. tek sorun dolby vision olabilir.

G5 gri tonlarda ortaya çıkan banding çizgileri haricinde mükemmel bence her anlamda. O çizgiler de kullandıkça azalıyor. Normal kullanımda fark etmek çok zor. Titiz kullanıcılar fark ediyor.

Ayrıca G5, C serisiyle parlaklık konusunda kıyaslanmaz bile bence.

• canskru kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. G5 kullanan biri olarak, parlama var ama rahatsız etmiyor çünkü tv çok parlak. Kaplama sönümleme yapıyor ama sıfırlamıyor.

• canskru kullanıcısına yanıt
    G4 + Apple TV mevcut bende de. Dediğiniz gibi Dolby Vision filmlerde biraz karanlık geliyor görüntü (standart modda izliyorum şu an)

Canlı mod ve ek ayarlar için inceleyebileceğimiz bir site vs var mıdır bildiğiniz?

Aslında her farklı türdeki yapım (HDR vs) + oyunlar için ayrıntılı görüntü ayarlarının olduğu bir liste olsa tadından yenmez. Ben biraz araştırdım ama pek bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgiler için teşekkürler. Gece Vatan'da 77G5 için 179 Bin TL fırsatı gelince satın aldım. SG10TY soundbarı da 5 bin TL'ye sepete ekleme hakkı verdi. Teşekkür ederim...
    77G4 için iade oluşturdum. Onlar iadeyi almadan Antalya'da olup satın almak isteyen olursa aldığım fiyattan verebilirim. 131 bin 750 TL. Kutusu hiç açılmamış, paketli...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam ben de 77 g5 aldım ama ses sistemi için s95ar gelecek Lg nin onu bekliyorum. Rtings de inecelemede şu dönemde. Sinema keyfini arttırmak istiyorum.

Direk sabah güneşinde çektim.
    Ekrana karşıdan vurduğu durumda izleme zevkiniz bozuluyo.
    Ama ortalama bi ışıklı ortamda çok başarılı.
    G4 te durum böle değil

LG - OLED65G56LW- OLED77G56LW- OLED83G56LW Kullananlar Kulübü [2025]

• yzd1461 Y kullanıcısına yanıt

Sehpamiz ayniymis Doğtaş :)

Direk gunes vurmasi sikinti biraz evet ama gunes vurmazsa tekevizyona sikinti olmaz, benim salonda 2 pencere var hemde boydan pencere buyukce , gun boyu gunes aliyor ama Tv'nin bulundugu yere gunes gelmiyor, perde tül yansir yansirsa o da sorun olmaz diye alacagim 65 inc..

Parlakligi fullersiniz isik vurdugun da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 19 Temmuz 2025; 12:24:12 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Bende de pencere sıfır, tam boy. Müthiş bi tv değil. Ama şuan tr de satılan en iyi tv bu. G4 le de arasında bi sıçrama var. G4 samsungun çok gerisinde kalmıştı. Şimdi 95f in bi çok açıdan önünde. 2026 da çok şey değişçeğini düşünmediğimden aldım. Ömür akıyo sonuçta.

• yzd1461 Y kullanıcısına yanıt

Parlaklik ve Yapay zeka artar en fazla..Lg Renk gamini fullemeye calisiyor Samsung panellere yetismek icin ama G5 alinir gecilir..Seneye 170.000 Olur G6 65 inc.

Hic bir Tv mukemmel degildir hocam, parasinin hakkini versin yeter..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 19 Temmuz 2025; 14:10:55 >
  • 55” olanı bize gelmeyecek mi. Youtubeda kurulum videoları var yabancılar kullanıyor.

• principino kullanıcısına yanıt

Bende 55 istiyodum ama sadece c5 te var maalesef bende 65 g5 aldım

• Arkadaşlar bugün 65g55 tv duvara montajı oldu ama mekanizma çok sert gibi çekerken iterken biraz endişeleniyorum, sizde de böylemi ? Ayrıca başka bi yorumda görmüştüm ekran dündüz değil yandan bakınca balli belirsisz dalgalı benimkide ama görüntü lg c1 den aonra özellikle parlaklık ve beyazlarda çok farketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araman -- 24 Temmuz 2025; 12:55:54 >
  • araman A kullanıcısına yanıt

Hocam benim icin olcebilirmisiniz kac cm ileri geri hareket ediyor duvar aski aparati ?

Tv'yi nerden almistiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 24 Temmuz 2025; 14:11:58 >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

Mediamarkt , itemem fiye çekemşyorum ama çok fazla değil 25-30 cm kadar

• Üstteki 65g55 alttaki 48c1 bir çok vşdeo izledim en büyük artısı keskinlik , beyazlar gerçek beyaz , parlaklık bariz farklı . 4-5 sene önce alınan c1 şu anki qned qled fibi tvlerden bile bence hala iyi . Çok gezdim çok tv inceledim oled ve diğerlerii hala.

• araman A kullanıcısına yanıt

25-30 Cm yine iyi Hocam, Bir sey olmaz cekin, ona gore tasarlanmis Bir sey zaten..Ama 10 defa ileri geri kolaylasir , ekrana degmeden yapmaya calisin kenarlardan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 24 Temmuz 2025; 18:21:2 >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt

rtings sitesinde var bazı ayarlar. genel olarak çok ufak değişiklikler yapıyorlar televizyonun normal görüntüsünden. keskinlik arttırıcı, kontrast arttırıcı, parlaklık arttırıcı gibi özellikleri hep devre dışı bırakıyorlar. beyaz dengesi g5 serisinde warm40 zaten fabrikadan çıkış ile böyle geliyor (filmmaker mod) böyle kullanın diyorlar. g4 serisinde de warm50 veya warm40 olabilir.

sdr full oled parlaklığı önerilmez, 50-60 seviyeleri

hdr10 oled parlaklığı tam olmalı. hdr ton haritalama da kapalı olacak.

oyunlarda da filmmaker mod kullanılmalı. allm'nin aktif olduğundan emin olunmalı. yine oyunlarda hdr ton haritalama filmmaker mod olduğu için hgig seçeneği olmadığından kapalı seçilmeli. oyun modunda hgig var ama renk geçişlerindeki bantlanma biraz göze batıyor oyun modunda. filmmaker mod daha düzgün ton geçişleri sunuyor. defalarca test ettim denedim. özellikle güneş, ay, gökyüzü sahnelerinde ortaya çıkıyor.

biraz karışık anlattım sanırım ama sayısız denemeden sonra kesinlikle ayar budur dedim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.