Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
260
Favori
358.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pek update ile olabilecek bir şey değil zaten kaldı ki bahsettiğiniz update’in öyle bir şey yapma gibi bir durumu da yok bence siz kablolarınızı ve ayarlarınızı kontrol edin:

https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/1lmuqeh/new_c1_firmware_released_035315/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 65g4 oled TV kullanıyorum ve bu TV ye tvimate yüklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt

Yapamazsınız. WebOS mağazasında olanlardan bir tane seçip onu kullanacaksınız.

Cevap için teşekkürler 🙏🙏

Tavsiyeniz varmı hocam

Konu içinde çok kez paylaştım, paylaşıldı. O mesajlardaki uygulamaları deneyebilirsiniz.

• Arkadaşlar 65g4 oled TV kullanıyorum iki gün önce servis geldi ayarları kontrol edince enerji tasarrufu kapalı kullan abi dedi bu dogrumudur ben otomatikte kullanıyorum

Parlaklığı sizi tatmin ediyorsa o şekilde kullanmaya devam edin. Günlük kullanımda bende B9'u otomatikte bırakıyorum. Özel izleme seanslarımda, HDR/Dolby Vision içerik izlerken kapatıyorum, izlemem bittikten sonra tekrar otomatike alıyorum.

• Televizyondaki LG hesabına bir türlü giriş yapamıyorum, "giriş yapılamadı" uyarısı veriyor sürekli. 3 alternatif var, hangisini denersem deneyeyim olmuyor ve bu yüzden uygulama indiremiyorum.

İnternette de araştırdım ama bulabildiğim çözümler işe yaramadı. Benzer sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Hesabınıza önce PC web tarayıcısından girmeyi deneyin. Bazen güncellenmiş politika evraklarına onay vermedikçe hesabına giremiyorsun. O evraklarda bazen uygulamaya uygun olmuyor, TV ekranında görüntülenemiyor. Öyle tıkanıyor işte...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Olmuyor hocam, öyle de denedim. Hatta başka bir mail adresiyle sıfırdan hesap kurdum.

Aşağıdaki uyarıyı veriyor tv üzerinden denediğim zaman. (Biraz elim titremiş :) )

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu
    Şurada anlatıldığı gibi hatanın nedeni ISS "güvenli internet" ayarı olabilir:

https://forum.donanimhaber.com/lg-smart-tv-uygulama-magazasi-acilmiyor--127272469

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Turknet uygulaması üzerinden baktım hocam şimdi, güvenli internet profili kapalı durumda zaten.

reddit'te DNS değişikliği yapılması ile ilgili bir çözüm önerisi var:

https://www.reddit.com/r/LGOLED/comments/16olg1e/unable_to_log_in_with_my_lg_account/

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Şöyle ki,

Oradaki önerilerden hotspot ile bağlanma işini yaptım ve hesaba giriş yaptı fakat şimdi de uygulama mağazasından uygulama indirmiyor ya da güncelleme yapmıyor. Sadece hotspot üzerinden bağlanırsa güncelleme yapıyor ya da uygulama indiriyor. Daha önce hiç böyle sorun yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapBiTT -- 25 Temmuz 2025; 22:31:11 >
    TV'nin bölge ayarı ile hesabın bölgesi aynı mı?

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Evet hocam, şimdi kontrol ettim.

Ev internetinizde güvenli aile profili tanımlı olabilir. Onlar engelleyebiliyor. Tv'de el ile CF yada Google dns girin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 25 Temmuz 2025; 23:20:26 >

Onu da kontrol ettim ancak orada da bir sorun yok hocam.

• 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.