Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BaranSaglik Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.683
Cevap
260
Favori
362.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam peki akım korumalı priz aldınız mı? Sanki forumda birisi yazmıştı hatta LG şu markayi öneriyor diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lokurtu93 L kullanıcısına yanıt
    Mediamarket alım koruma satalım demedi. Benim de aklıma gelmedi

• Merhabalar
    65B56LA Kullanmaya başladım. Yanında hediye olarak verdikleri yine LG SNH5 soundbar ile birlikte kullanıyorum.
    Şöyle bir sorunum var diyaloglar çok altta kalıyor ses olarak. Chatgpt ile Birkaç ayar yaptım ama düzelmedi. Özellikle aksiyon filmlerinde diyaloglar o kadar altta ki mecburen ses açıyorum bu sefer de bir aksiyon sahnesinde çok fazla bass vs. Patlıyor. Komşulardan dayak yiyeceğiz:) sürekli ses aç kapa yapıyorum.
    Soundbarın da bir arayüzü yok ses çubuğundaki kayan yazılar sadece o yüzden ayarları doğru yapıp yapmadığımı da anlayamıyorum.
    Önerisi olan var mıdır acaba?

Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ssezeryan kullanıcısına yanıt
    Hocam peki televizyonun görüntü kalitesinden memnun musunuz ?

Selam çok memnunum hocam görüntü kalitesi çok iyi. Ben eski model bir philipsten geçtim o yüzden benim için inanılmaz bir değişim oldu şuan

Bu dünya genelinde bir sorun. Artık filmlerde shotgun mikrofon (bazen filmlerde tepeden ekrana girdiğini gördüğünüz) kullanılmadığı için böyle bir sorun var. Netflix, Disney+, Prime video gibi servisler Diyalog boost diye ilave bir ses seçeneği eklediler. Bunu kullandığınızda diğer kanalların sesini bastırıyor ama Dolby atmos yerine dolby digital ses alıyorsunuz.

Bunun dışında ses sisteminiz 5.1 değilse stereo ses olarak seçmek (film içindeyken) sorunu genelde çözüyor.

Tv izlerken de ses modunu stereo olarak kullanın. Tv kanallarında çok nadir 5 kanal ses olur.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Yanıt için çok teşekkür ederim. Akşam deneyeceğim bu değişikliği. Bundan önce 2 tane apple homepod ile ses alıyordum. Ses sistemini bir deneyeyim dedim ama pek beklediğim gibi olmayacak gibi duruyor.

Kablosuz ses bağlantılarında kayıp çok olur. Homepod güzel ses veriyor olsa da TV'den bluetooth ile gelen sesi kayıplı şekilde iletiyor. Zaten 2 adet kullanarak stereo ses almışsınız. Muhtemelen sorununuz çok kanallı ses seçimleri ile alakalı.

• Arkadaşlar selamlar ,

B56LA 65 inch model LG televizyon aldım fakat ses sistemi olarak TCL bağlamak istiyorum.

Sizce aşağıdaki ses sistemi televizyon ile uyumlu şekilde çalışır mı ?

Ya da başka bir ses sistemi bağlayın oldu mu ? LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• Yahu bu samsung ses sistemi otomatik bağlanmıyor mu? Her tv yi açtığımda bağlayacak mıyım? Bunun bi yolu yordamı yok mu?

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt

HDMI ARC ile bağladıysanız otomatik bağlanır.

Yeni modellerde son durum nedir bilmiyorum ama bende C1 ve Sk10y var. Ara ara optik bağlantıya geçiyor yada tv hoparlörüne geçiyor. ARC olarak tekrar seçme gerekiyor. Yani Soundbar'ın markası ile alakalı bir durum değil.

Hocam Samsung Hw-c400 model. Bluetooth ile bağladım. Optik girişini bulamadım cihazda.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Hocam Samsung Hw-c400 model. Bluetooth ile bağladım. Optik girişini bulamadım cihazda.

2 yazan yerde.

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 9 Ağustos 2025; 16:28:38 >

Hocam bu optical girişi nasıl yapacağız peki

Kitapçığında yada internette bulabilirsiniz. OLED konusunda konu dışına çıkmayalım.

• Optik muhabbetini çözdüm ama daha sıkıntılı bir şey çıktı. Bunların uyduları mı, frekansları mı ne değişmiş. Ben digitürkü CI modülü ile izliyordum. Kanal kurulumu yaptım ama bu ekran çıkıyor. Ne yapabilirim?

• Arkadaşlar LG oled65 B56 aldım. Ancak tvplus yüklü değil ve nereden indireceğim bulamıyorum. Apps de yok. Bilgisi olan yardım edebilir mi. Teşekkürler

• Poyraz29. P kullanıcısına yanıt

Televizyonda Bölge olarak Türkiye ve Türkçe seçtiniz mi? Giriş yaptığınız hesap da Türkiye hesabı mı?

Aplikasyon mağazada var. Bir dönem güncellenmediği için yeni cihazlarda ve mağazada görünmemeye başlamıştı. Sonradan düzeltilmişti. Tekrar benzer bir durum oluşmuş olabilir.

https://tr.lgappstv.com/main/tvapp/detail?appId=1052269&catCode1=&moreYn=N&cateYn=N&orderType=0&headerName=&appRankCode=&sellrUsrNo=

• Poyraz29. P kullanıcısına yanıt
    LG Uygulama Mağazası'nda hesap açıp TV+ diye aratıp yükleyeceksiniz.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Hesap açtım ama uygulamayı bulmuyor

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.