Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.334
Cevap
252
Favori
338.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda 18 aylık uzun kullanım testleri mevcut. Devamlı CNN açık olduğu için gri renkte biraz yanma söz konusu. Diğer renklerde pek belli olmuyor. Uzun test sonucunda G1 fena iş çıkarmıyor aslında.

rtıngs.com
    LG G1 OLED Review (OLED55G1PUA, OLED65G1PUA, OLED77G1PUA)
    https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/g1-oled#test_16344
  • lg c3 48 inç sahibiyim ps5 ve apple tv 4k 1. nesil cihazlarla kullanıyorum. ps5 için game optimizerde oynuyorum ama apple tv de 4k filmleri en iyi görüntü kalitesinde izlemek için hangi ayarları yapmalıyım?

• arkadaşlar c2 kullanıyorum kanal geçişleri biraz yavaş, siyah ekranda biraz bekleyip öyle kanala geçiyor. bu normal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt

İphone kullanıyorsanız özel kalibrasyon seçeneği var. Tv ekranına yaslayıp otomatik yaptırıyorsunuz.

Görüntü kişiye özel bir durum olduğu için gözünüze nasıl güzel görünüyorsa öyle kullanabilirsiniz. Doğru ayarlar genellikle çok sıcak yada koyu geliyor bir çok kullanıcıya.

• Gkn89 kullanıcısına yanıt
    C3 aldigima pismanim ,Ps5 oyunlarda parlaklik cok dusuk karanlik oluyor resmen 48 inc mi boyle bilmiyorum.Ayarlari kendime gore ayarladim.Youtubedaki ayari yapinca daha kotu oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 9 Eylül 2024; 16:21:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    bir yanlışlık olmalı gayet güzel görüntüsü

• Araneida kullanıcısına yanıt
    Oyunlarda parlaklik dusuyor oyun modunda oynuyorum .Rating sitesinde hdr dusuk puan almis

Canlıda oynayın canlı daha parlak

Ben karanlık odada kullanıyorum, %80 parlaklık bile bana yetiyor. Ama ışık alan bir yerde yetmez malesef haklısınız. Gözüme güzel gelen bir kaç ayar yaptım zaten şu an memnunum.

• movistar73 kullanıcısına yanıt
    Birde öyle deniyim parlakligi ayarliyom kendi otomatik dusup cikiyor .Guc tuketimi kapali

Ekran hareketini kapali mi tutmak lazim bide logo ayari dusuk ayarli

• Otomatik güç tasarrufu kapalı mi

• movistar73 kullanıcısına yanıt
    Kapalı

• Parlaklık düşüp çıkmaması lazım

Benim cx de böyle sorun yaşamıştım. İnternetteki ayarları da yapmıştım yine kötü idi. Karanlık idi. Sebebi oyun modu. Canlı moda getirin sonra ayarlarına bakın. Fotoğrafını çekip sonra oyun moduna geçip ayarlarda yapılabilen kısımları canlı ile aynı yapın :) düzeliyor.

• bladeharun kullanıcısına yanıt
    Saolun canli moda aldim baya bir degisti cok iyi oldu tskler

Rica ederim :)

Canlı mod olunca input lag artar. Futbol yada yarış oyunu oynarken gecikmeyi bariz hissedersiniz. Oyun modunun amacı düşük gecikme sağlaması. Bunu yaparken de tüm görüntü işleme teknolojilerini devre dışı bırakır.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Ewt aynen artik fifa da oyunmodunu acarim

SDR oyun modunda parlaklık düşer. Çünkü SDR oyun modunda max parlaklık ayarı devre dışı kalıyor.

HDR oyun modunda sorun olmaz. Standart modla aynı parlaklığı verir.

Öncelikle konsol veya oyunda HDR kapalı mı kontrol edin. Oyun HDR desteklemiyorsa, o zaman TV'nin gizli menüsünden HLG açarak HDR'ye dönüşmesi sağlanabilir. (Tabi onda da Hud parlaklığına dikkat edilmeli. Burn-in açısından.)

Onun dışında, Fifa'daki ASBL olayı vardı hocam senin. Servis menüsünden TPC ve GSR'yi kapatmana rağmen ASBL hala devrede mi kaldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Eylül 2024; 0:34:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Servis konusundaki sıkıntılarını bir kenara bırakırsak TCL mini LED televizyonlar çok iyi. Onlara da bir bakın. OLED'e çok yaklaştılar.

Şöyle 48 inch bi miniled bulsam direkt benim c3 ü satar ona geçerim ama yok sanırım

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.