Şimdi Ara

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.660
Cevap
260
Favori
358.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de geçen bir anime maratonu yapmıştım Mert şef, baya uzun bir izleme periyodu oldu gün içerisinde. Sonra meraktan 65 c1'imin arkasına elimi şöyle koydum panelin. Hiç ısınma yoktu, mutlu etti beni açıkçası.

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Diyet programı gibi 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hunter04400 H kullanıcısına yanıt

Hocam Mert şef daha iyi yorumlar ama ben kendi adıma benim panelimden daha iyi bir panelinizin olduğunu söyleyebilirim. Bence hiçbir şekilde normal izleme deneyiminizde sizi rahatsız edecek bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter04400

Test sonucu sizce nasıl ben pek emin olamadım ?

Kötü durmuyor. Sağ sol köşede sıkıntılarımız mevcut.

200H rodaj > ardından olmadı KERELIK MANUEL PIXEL REFRESH yapılabilir.

Banding güzel düzeyde. Koyduğum testlerde gözükmemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: elvis35

Diyet programı gibi 😂

Birçok insan hiç dikkat etmeden kullanıyor C9-CX de hala adam akıllı yanma yok DATA BAZLI . Benim ruh hastalığı şeklinde takıntı olduğu için herkes den yapmasını bekliyorumLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Hanımlarımıza öğretmeliyiz bu reçeteyi :) adamsın çok kasma ölümlü dünya 😂

• Bu arada Cobra Kai dizisi birinci sezonun sonundaki karate turnuvasındaki siyah background sahnelerdeki siyah renk harika gözüküyordu, izlerken aklımız çıktı. Hiçbir siyah o kadar siyah olamaz. LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

• Beygirbey kullanıcısına yanıt
    Saatlerce PS5 oynandıktan sonra merak edip panelin arkasına dokundum. Cihaz hiç ısınmıyor. (C1 48”)

İlk 1-2 gün genleşmeye bağlı olarak tv’yi kapattıktan sonra çıtırdı sesi gelmişti, ondan sonra o da kesildi.

Beni en çok PS5 korkutuyordu. Gece kapatıp uyuyacağım sırada ÇAAAT ÇUUT ses geliyordu cihazdan :D 10 ay oldu, artık yapmıyor ama bazen yaptığı oluyor şerefsizin :D çok plastik var, ondan.

• elvis35 kullanıcısına yanıt
    Bence de öncelikle hatunlara öğretmeliyiz yoksa panelleri vay haline 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ydışındayım, 55c1 mi almalıyım 55G1 mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın kanalı radarıma yeni girdi. Tamamen OLED in nimetini ortaya çıkaran videolar yüklemiş. PIXEL LEVEL DIMMING. Normal bir LCD algoritmasında blooming olmasın diye nokta nokta gördüğümüz yıldızları seçemeyip genel karartma yapıyor.

Vakti olan izlesin. Keyfi yerine gelsin. Mutlaka LG OLED tv nizde HGIG modu açık olsun izlerken

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu7ENSATION柒感youtube
    ⚠️ONLY 4K & 8K can see colorful stars ✨ 🎹 Bicep 🧰 8K 60fps HDR Apple ProRes 422 💡 12bit 5000 nits peak 📺 8K 60fps Dolby Vision 🖥 Apple Pro Display XDR 6K 🫀 Mac Pro 2019 2.5GHz 28‑core Intel Xeon W processor, Turbo Boost up to 4.4GHz 192GB (6x32GB) of DDR4 ECC memory Two Radeon Pro Vega II Duo with 2x32GB of HBM2 memory each 8TB SSD storage Apple Afterburner card 💬 Original creation, comments welcome. 🧳 Travel 🎨 Color Science 🖼️ NFT Digital Art 🎬 Cinematic 8K-16K HDR Video Production 🛏️ Relax Mindfulness Meditation ❤️ IG 7ENSATION 🤝 LICENSING & BUSINESS INQUIRIES: 📧 Email Copyright © 2021 7ENSATION柒感. All rights reserved.
    https://www.youtube.com/watch?v=EGZSw2OYAZ0

@amonRa Maddi sıkıntı yoksa tabiki G1. Bu konu altından aklınızda ne varsa sorabilirsiniz hocamLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 20 Ağustos 2021; 20:43:39 >

• maddi sıkıntıdan ziyade çok fazla özellik aramıyorum, hani aralarında keskin bir fark yoksa ucuz olanı alma taraftarıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

maddi sıkıntıdan ziyade çok fazla özellik aramıyorum, hani aralarında keskin bir fark yoksa ucuz olanı alma taraftarıyım
    • %20 daha parlak

• Better color volume normalized DCI-P3

• Less Aggresive ABL

• mavimtrak OLED hastalığı yok. Beyaz tam beyaz

• Daha iyi out of box pre calibration 4.6 vs 8.4

• Daha az ısınma, daha az elektrik çekme

• Ve konumun başında detaylıca anlattığım WBE Guangzhou EVO panel

• Better burn in ve banding, DSE lottery çok daha iyi

Bunlar size yeterli fark gelmediyse C1 alabilirsinizLG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

• Benim bir kac sorum.var dostlar.
    oled tv de stuck piksel hangi sebeplerden olusur?
    Stuck pikselin olusum. Sebebi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 21 Ağustos 2021; 14:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Benim bir kac sorum.var dostlar.
    oled tv de stuck piksel hangi sebeplerden olusur?
    Stuck pikselin olusum. Sebebi nedir ?

TFT MATRIX layerında oluşan sıkıntıdan çıkar. Genelde PANEL veya Anakart hatası. Ölü pixelin aksine pixel çalışır durumda.

Direk DOALG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

Paneli kapatıp gözlük temizleme bezi ile masaj yap son çare olarak

LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu

• Hocam OLED Brightness kaçta oluyor PS5 oynarken? Oyun seanslarınız ne kadar sürüyor ortalama?

• Beygirbey kullanıcısına yanıt
    Genelde akşam oyun oynarim, 70 falan bile fazla geliyor bazen. Mesela PC’de strateji oyunu oynarken 20’ye kadar kısıyorum, göz alışıyor çok rahat şekilde (yakın mesafe oynadığım icin). Ama gündüz Spiderman açtım mesela, basıyorum o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

TFT MATRIX layerında oluşan sıkıntıdan çıkar. Genelde PANEL veya Anakart hatası. Ölü pixelin aksine pixel çalışır durumda.

Direk DOA 

Paneli kapatıp gözlük temizleme bezi ile masaj yap son çare olarak

Alıntıları Göster

Servis yarin gelecek ,bakalim..sevgili lg.servisi. doa.birebir degisimi.kabul edecekmi ,hep.beraber gorecez . Burayada yazarim

• YAZ hocam geçmiş olsun.

Büyük ihtimal değişecek.LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.