|
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (20. sayfa)

-
-
Hocam size tavsiyem direk 55G1 olur.quote:
Orijinalden alıntı: amonRa
ydışındayım, 55c1 mi almalıyım 55G1 mi ? -
Serkan hocam Salı günü konuşalım gerekli destek sağlayacağım size herhangi bir sorun olursaquote:
Orijinalden alıntı: serkan1216Servis yarin gelecek ,bakalim..sevgili lg.servisi. doa.birebir degisimi.kabul edecekmi ,hep.beraber gorecez . Burayada yazarim
Alıntıları Göster -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elvis35
Teşekkürler hocam -
Gördüm şimdi yorumu, HDMI EARC dan kullanacağız :)
-
Hocam eye save, energy save vs bunlar hep kapali olacak.
Gündüz max 96 ya kadar kontrast çıkabiliriz
Benim rodajım bittiği için 100-96-49 HGIG Warm 25 de kullanıyorum
SDR da 75-96-49
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler , HDR görüntü yakaladığında ayarları otomatik değiştiriyor bunun ayarı var mı
hocam soundbar o haldeyken TV'nin kumanda sinyal alıcısını kapatmıyor mu? ben soundbarı yere koymak zorunda kaldım.
-
Ben önüne koyamam panelide kapatır diyordum fakat 65 mi olduğu için hem görüntüyü etkilemedi hemde kumandayı. Baya iyi oldu. Sony hatta lg den bir tık kalın ama ses bambaşka :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvis35 -- 28 Ağustos 2021; 13:37:5 >
LG'nin OLED akıllı kumandaları radyo frekansı kullanıyor o yüzden direct alıcıyı görmek zorunda değiller. Zaten HDMI-CEC özelliği sayesinde soundbar kumandasına da çok ihtiyaç olmuyor; temel işlevleri TV kumandası ile halledebiliyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biliyorum şef ama benim lg soundbarı C1 imin tam önüne koyunca veya kedim tam tvnin önüne oturunca TV'ye komut gitmiyor kumandadan. Ben de soundbarın kumandasını kullanmıyorum HDMI-CEC sayesinde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beygirbeybiliyorum şef ama benim lg soundbarı C1 imin tam önüne koyunca veya kedim tam tvnin önüne oturunca TV'ye komut gitmiyor kumandadan. Ben de soundbarın kumandasını kullanmıyorum HDMI-CEC sayesinde.
Dostum,doğru diyorsun tam orta alt kısımda ama içinden IR receiver uzatma kablosu cikiyor, en azindan g1 de onu da tak
Yere olurmu dostum soundbar allah askina bütün Soundstage halay çeker, hemen yukarı al
quote:
Orijinalden alıntı: eapantherea
Hocam bir de tv nin youtube uygulamasindan dener misin? Belki de sorun tv nin youtube uygulamasiyla cok uyumlu olmamasindandirDostum 3 gündür sağlık problemi yaşadım,aklımda merak etme sana direk youtube link aticam çekip müsait olunca kendin değerlendirirsin
Şef, kutudan çıkmamış olma ihtimali olur mu acaba çok emin değilim. Internetten bulmayı deneyim. Soundbarı da yukarı alırız hemen, sağ olasın.
-
Geçmiş olsun usta 🙋♂️
Gecmis olsun
Sağolun dostlar, önemli birşey değil bel tutulması
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleR
Sağolun dostlar, önemli birşey değil bel tutulmasıGeçmiş olsun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X