Şimdi Ara

LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
48
Favori
45.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burhan hocam LG OLED 77G3 tv'niz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • ben normal bir insanin 170 bin verip 77g3 alabilecegini düşünmüyorum.Kimseyide itham etmiyorum ama aklimdan geçen bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun. LG mi Samsung mu karar verelim derken fiyatlar arşa çıktı. Siz, zamanında iyi almışsınız. Ben de artık 11.11 indirimlerini bekleyeceğim.

• Teşekkür ederim hocam, umarım sağlam kampanyalar olur da daha uygun fiyatlarla sahip olur vatandaşlar.LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaptanMemo1234 K kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun çok güzel bir ürün. Ben Amblight aşığı olduğum için bu denli duvara yakın montajlar çok hoşuma gitse de benim kullanım amacıma uymuyor. G3 tam da çerçeve gibi duvara yakın olması için üretilmiş. Naçizane önerim kabloları vs. gizleyip daha hoş bir görünüme kavuşabilirsiniz. Belki az biraz masrafla tamamen görünmez de yapılabilir ama en kötü uygun bir balık sırtı kablo kanalı ile ve duvar rengine boyayarakta daha hoş hale getirebilirsiniz.

• Ozleran kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Philips TV arkadaşımda var oradan biliyorum. Amblight özelliği benim televizyona odaklanmamı engelliyor, TV yerine arkasındaki ışıklara bakıyorum ben LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

Kabloları duvara gömdürüp sonrasında da duvar kağıdı uygulaması yaptıracağız. Bu eve yeni taşınıyorum şuan herşey yarım yamalak.LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, sağolun LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU 

• Biz ne yaşıyoruz arkadaş 170 bin nedir televizyona . Sıradışı 110 inç falanda değil üstelik

Amerikada 4400 dolar olan tv bizim ülkede doların bu kadr yükselmesine rağmen nasıl 5800 dolar oluyor aklım almıyor

LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU
    LG OLED G3 TV (2023) ANAKONUlg usa
    LG G3 77-Inch OLED evo Gallery Edition TV (OLED77G3PUA)
    https://www.lg.com/us/tvs/lg-oled77g3pua-oled-4k-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 29 Temmuz 2023; 17:21:13 >
  • deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    hocam bu lg nin resmi satis fiyati.best buy da arada 3600 dolarlari görüyor:)Hatta bombayi soyliyeyim 65c2 haziran ayinda 1400 dolardi best buyda.tr de dolar o zaman 22 lirayken 70 bine satiyorlardi:))
    Bende ki oled 3.senesinde yaninca gittim 65 grundig tv aldim ggu8960 ips panel.Gecici aldim ama görüntüyü gorunce dedim kerizmiyim ben o paralari vereyim.tv alma defterini kapattim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ABD kanada kore japonya ve euro bölgesinde bizden kat kat fazla kazanıp daha uygun fiyatlara alıyorlar bu tvleri bu ülkede bu fiyatlara televizyon felan alınmaz.Zaten gelir adeletsizliliğinin oldığu bu ülkede belirli bir kesime hitap ediyor.YAZIK...

• brnbry kullanıcısına yanıt

Memnun musunuz parlaktıktan

• Saw10 S kullanıcısına yanıt

Çok memnunum. Daha önce TV kullanmıyormuşum resmen.. Düşünüyorum herhangi bir eksik bulamıyorum cihazla ilgili.

Selamlar. LG 55 inch G3 modeli için fiyat alabilir miyim?

• Darth Vapor D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ödemeniz nasıl olur hangi şehirdesiniz isterseniz pm den yazabilirsiniz.

Ankara'dayım hocam. Taksitle almak istiyorum.

• Darth Vapor D kullanıcısına yanıt
    Hocam pm'den bilgi veriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.