Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.074
Cevap
170
Favori
314.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden olsun ki? Aynı oyunu kaç saat oynuyorsunuz?

Ben de ps5 için 55c2 aldım, oyun oynadığım oda kuzeye bakıyor karanlık biraz, parlaklığı %50 ye getirdim fazlasıyla yetti bana.

• xradiancex kullanıcısına yanıt

Hdr ve dolby vision u tam anlamıyla kullanabilmeniz için parlaklık 100 veya 100 e yakın bir değer olmalı. Sdr içerik için 40-50 yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Christhof C kullanıcısına yanıt

Biliyorum ama bahsettiğim gibi oda karanlık bayağı, fazla ışığa karşı da hassasiyetim olduğu için parlaklığı %50'de kullanmak benim için konforlu bir kullanım sağlıyor. Fazla parlaklıkta başım ağrıyor uzun süre ekrana maruz kalınca.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

bende g2 ile ps5 kullanıyorum. Odamda siyah kalın perde mevcut. Sürekli parlaklık %70'de. İş sebebi ile haftada 1 veya 2 gün anca açabiliyorum tvyi ama açtığım zamanda uzun saatler oynuyorum. Şuan Horizon Forbbiden West oynuyorum ama ekran yanığı olmasın diye navigasyon çubuğu, sağlık barı, ekranda sabit duran bildirimler vs. ne varsa kapattım oyunda. İhtiyacım olduğunda dualsenseden dokunmatik yüzeyi yukarı kaydırıyorum belirli sürede ekrana geliyorlar ve kapanıyorlar. Maalesef istemsiz olarak benimde içimi kemirmiyor değil bu yanık mevzusu  

• Arkadaşlar 1.5 sene önce LG oled TV almıştım. Depremde düşüp ekranı çatladı. Garanti 11.800 TL istiyor. Televizyonu 13 bin TL ye almıştım. Bu nasıl Garanti politikası. Ne yapabilirim sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amasya Elması A kullanıcısına yanıt

Normalde panel fiyatı tv kadar. 55 inch c2 paneli 30 bin civarı. Yaptırmanız karlı bile olabilir sizin için

• Arkadaşlar 15 gün önce Vatan’dan aldığım 55 inç C2 model tvyi satıyorum. 65 veya bulabilirsem 77 inç alacağım. Tv ile ilgili hiçbir sıkıntım yok. Sadece boyutu küçük geldi.

Panelde ölü piksel vs. hiçbir sıkıntı yok. Sıkıntısız tertemiz bir paneli alıp kullanacaksınız. Fatura, kutu vs herşeyi duruyor.

Tekno marketlerin oldukça altında bir fiyata vereceğim. Evime gelip görebilirsiniz. İlgilenenler PM atabilir.

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Son güncelleme için ne diyorsunuz?

• Partir kullanıcısına yanıt

03.33.15 yeni versiyon bu doğru mu?

• Christhof C kullanıcısına yanıt

hdr içeriklerde tv otomatik filmmaker moduna geçiyor. Dolby vision içeriklerde ise Kullanıcı sinema moduna geçiyor otomatik olarak. Ben de bu şekilde izliyorum ve otomatik ayarlara hiç dokunmuyorum.

Sizde de böyledir diye düşünüyorum..

• mustafa982 kullanıcısına yanıt
    Evet

• Partir kullanıcısına yanıt

Açıkçası bu güncellemeden çok memnunum. O nedenle büyük bir yenilik getirmediği sürece ben güncellemeyeceğim.

• geçen gün DV yazan bir film indirdim ve film yeşil renkteydi LG CX var bende

DV yi desteklemiyor mu ki tv

• KORO K kullanıcısına yanıt

Şimdi o durum şöyle, eğer ayarlarda otomatik filmmaker moduna geçiş ayarı açıksa ve film drstekliyorsa otomatik olarak tv o ayara geçer. Onun dışında son seçtiğiniz modu seçer. misal hdr standart moduna getirip film izlediyseniz en son, bir sonraki hdr modunu standart olarak açar. Tvnin kalibrasyonu kendinize göre yapabilirsiniz, ben otomatikte bırakma taraftarı değilim açıkcası(filmmaket modu hariç tutabiliriz, zaten tv renk ayarlarını medya dosyasının içinden alıyor)

mükemmel kalibrasyon yapmak zordur, zaman alır. hatta yurtdışında ücret karşılığı yapılır çünkü tvnin verdiği renk gamutu tv moduna, açık olan görüntüleme moduna ve ekran parlaklığına göre değişir.

kafanıza göre kurcalayın en kötü görüntü ayarlarını sıfırlarsınız eski haline gelir. Genel ayar yapmayın çünkü her kullanıcının beğenisi farklı. Mesela ben canlı renk soğuk renk sıcaklığı seviyorum ama ablam tam tersi :)

en önemlisi regülasyonları karşılamak için tv energy saving modu açık geliyor çoğu kullanıcı bunun farkında olmadan tvyi kullanıyor, ayarlardan mutlaka kapatın. sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christhof -- 18 Mayıs 2023; 13:54:57 >

• Arkadaşlar 15 gün önce aldığım 55 inç C2 tvmi, G3 almak istediğim için satıyorum. Kutu fatura duruyor. Ölü piksel vs açısından tertemiz sıkıntısız panel. Toplam 15-20 saat kadar anca kullanılmıştır sanırım.

İstediğim fiyat foruma özel 31 bin tl. Bu rakama da bu televizyonu bulamazsınız sanıyorum.

• Arkadaşlar C2 nin ethernet bağlantısı 100 mbit mi 1000 mbit mi?

• basarbulut kullanıcısına yanıt
    1000 değildir yaw

• Araneida kullanıcısına yanıt
    2022 model bir cihaza 20 sene önceki ağ teknolojisinimi taktılar diyorsunuz?

LG C2'nin tıpkı C1'deki gibi Hızlı Ethernet (100Mbps) ethernet bağlantı noktasının maksimum teorik verimi 100 Mbps'dir diye düşünüyorum

reddit ten baktım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araneida -- 18 Mayıs 2023; 20:22:39 >

Sadece ona değil, ben piyasada gigabit portlu bir tv görmedim. Hep 10/100 mbit olanı takıyorlar. Wifi tarafını geliştiriyorlar sadece.

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.