< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (126. sayfa)

-
-
hocam allah aşkına siz yapmayın bari ben aylarca ekran görüntüleriyle şikayet ettim hiçbirşey olmadı olmuyor adam forumu kendine mağaza yaptı...
-
Hocam ben herkese eşit mesafedeyim. Burak hoca ile menfaat içeren bir durumumda yok ki, hani koruyup kolladığım düşünülsün. Ben yaşadığımı paylaşıyorum. Bir kaç kez yazdım, sorun varsa gereken yerlere bildirilsin. Ben bugüne kadar sorun yaşamadım, ileride yaşarsam gelir ilk ben yazarım. Her konuyu kendi konusu gibi kullanıyorsa şikayet etmekten başka çare yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 1 Kasım 2022; 23:46:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede oluyor o arayüzün iptal edilmesi lazım yada değişmesi
Ben de 55C2 ile aranıza katıldım fakat henüz kurulum yapılmadı. Hem televizyonum için hem de Xbox Series X' te kullanabileceğim akım korumalı priz ve kaliteli bir hdmi kablo önerebilir misiniz? Bu ikisi konusunda pek bir bilgim yok.
-
Bende Burak hocadan LG CX almıştım. Satış kısmında çok ilgili bir arkadaş ama burda saviar nickli arkadaş ve nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişinin daha yaşadıklarını görünce demekki her şey satana kadar dedim. Burak hoca nın yaptığı iki yanlış var bana göre; birincisi her tv ya da teknoloji ile ilgili konuyu kendi legal satış konusu gibi görüp gel gel yapması. Diğeri de 'her türlü servis ile ilgili yardımcı olurum' tabiri caizse garantisi benim abi deyip tüketici sorun yaşadığında servise yönlendirip 3 maymunu oynaması. Bu saatten sonra kimseye Burak hocadan ürün almasını tavsiye etmem.
Akım korumalı priz adı altında satılan ürünlere boşuna para vermeyin. O prizlerin yaptığı işi, bugün en kötü lcd tv’de yapabiliyor. Kafam rahat olsun diyorsanız, bütçenize uygun ufak bir regülatör alın.
Adem Helvacıyoutube
Fondaki müzik bir hata ile oldu. FONDA MÜZİK OLMAMASI LAZIMDI Fonda Müzik rahatsız ediyor, Fondaki Müzik kötü olmuş. Ben sizler yerine yazayım. Akım korumalı prizler ile ilgili ilk video da değinilen bazı konuların anlaşılamaması veya yanlış anlaşılması üzerine çekilmesi gerekli görülmüş devam videosudur. Aşağıda ise www.tavsiyeforumu.com forumumuzda bir üyemizin ben videoyu yayınladıktan sonra açtığı konunun linkini görebilirsiniz. https://tavsiyeforumu.com/konu/can-ve-mal-guvenligi-akim-korumali-priz-almayi-dusunenlerde-bir-baksin.1985/ Akım korumalı priz ne işe yarar? Akım korumalı priz ne işe yaramaz? Akım korumalı priz nedir? Akım korumalı priz ne değildir? Akım korumalı priz ile regülatör arasında ne fark var? Akım korumalı priz ile UPS arasında ne fark var? Akım korumalı priz topraklama konusunda koruyucumudur? Akım korumalı priz hertz koruması yapar mı? Bu ve buna benzer bir çok sorunun cevabını uzun uzun anlattım, Videonun girişi konuşmasından belirttiğim uyarı üzerine ilk girişteki cevap niteliğinde olan kısmı atlayabilirsiniz. Varistörlerin patladığı görüntülerde kullanılan varistörler düşük voltajlı vdr dir güvenlik nedeniyle. Videoda kimseye kişisel satşma yoktur. Videoda hiç bir firmanın ticari yaklaşımına negatif söylem yoktur Video ticari amaçlı çekilmemiştir ve içeriğinde reklam yerleştirme veya gizli reklam bulunmamaktadır. Videoda hiç bir firmanın veya markanın reklamı yapılmamıştır sadece örnekleme amaçlı üretici firma isimlerinden birkaç örnek verilmiştir.https://www.youtube.com/watch?v=VVA9X8JQsDQ&feature=youtu.beAdem Helvacıyoutube
Adem Helvacı kanalına abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/c/AdemHelvacı?sub_confirmation=1 İnceleriz kanalımıza abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/c/inceleriz?sub_confirmation=1 Soru Cevap Uygulamasına Dahil Olabilmek İçin Katıl Özelliğine Dahil Olunuz. https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join 00:01Giriş Konuşması 02:00 Şebeke Kaynaklı Fotokopi Makinesi arızasından örnek 05:00 Televizyon için Regülatör olmazsa olmaz mı? 06:35 TV nin güç kartı patlaması mı iyidir yoksa Dışarıdaki Regülatör mü? 07:30 Yetkili servise para ödemek yerine 08:00 Riske girmeye değer mi? 08:20 Regülatör Çalışma Mantığı Nedir? 11:00 Regülatör online ups in işini yapar mı? 12:30 Regülatör ürünümüzü nelerden korur? 13:00 Tunçmatik Regülatör gerilim ve güç Çalışma aralığı nedir? 14:00 Regülatör aldım diye televizyonum kesinlikle arıza yapmaz diyebilirmiyim? 15:00 Akım koruma prizi mi yoksa Regülatör mü almak daha faydalıdır? 15:30 Regülatör, Akım koruma prizinin işini yapar mı? 16:00 Adem Helvacı Akım Koruma Prizlerine karşı mı? 18:30 Ürünleri korumak için koruma unsurlarının sıralması nedir? 19:00 Her UPS ürün koruması yapar mı? 19:30 Olması gereken şebeke voltajı kaç? EDŞ ler bunu sağlayamıyor mu? 20:00 250 255 257 Volt şebeke gerilimi olur mu? 21:30 Tunçmatik Regülatör çalışırken ses yapıyor mu? 22:45 Tek priz çıkışına çoklu priz takıp kullanabilir miyim? 23:40 ürünü incelerken limitleri zorladık mı? 24:30 Adem Helvacı Tunçmatik Regülatörü Beğendi mi? 26:30 ürünü nasıl test ediyoruz? 28:20 Tunçmatik Regülatör ürün ömrü kaç yıl? 28:45 Kapanış konuşması Tunçmatik tarafından inceleme amaçlı yollanan ürünlere REGULINE 600VA regülatör ile başladık. Ürünü söktük dağıttık inceledik zorladık aşırı yük koruma sisteminin stabil çalışıp çalışmadığını test ettik kısadevre koruması yüksek voltaj düşük voltaj testleri uyguladık ve gördük ki ürün üzerine düşen vazifeyi yerine getiriyor. Çok yüksekbedeller ile satın alınan özellikle televizyon ürün grubundaki ürünlerinizi şebeke gerilimindeki ani dalgalanmalar ve yüksek/düşük voltaj etkilerinden koruyabilmek adına düşük maliyetlerle sağlayabileceğiniz en etkili koruma yöntemlerinden birisi diyebiliriz.https://www.youtube.com/watch?v=EKEwsFweIEo&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 2 Kasım 2022; 8:34:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
burak hoca kavganız bittiyse..
arkadaşlar c2 alalı 3 hafta oluyor ve bu rodaj süresinde parlaklık 70i geçmesin muhabbeti doğru mu? 70e çektim ama yetersiz geliyor 100 varken 😬
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben masadan kullanıyorum monitör olarak 55 yetiyor parlaklık
sorunsuz uzun süre kullanım için 70-80 arası iyi bence.
-
ps5 için 55 inc kullanıyorum. kullandığım oda güneş alıyor ve çok yansıyor. 70 zar zor kurtarıyor ondan sorayım dedim. peki uzun ömürlü olsun diye hep böyle mi kullanıcaz 😬
Hocam c2 den memnunmusunuz ps5 için alacağım bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sc0rpi0n353 -- 2 Kasım 2022; 11:34:36 >
c2 55 aldım ben süper hocam. güneş gören odada karanlık sahneleri seçemiyorsunuz çok yansıtıyor ama uygun koşulda çok güzel.
Hocam rodaj için aslında HDR içerik izlenmesi lazım ama böyle bir şart yok. Keyfinizce kullanın TV'nizi
-
ps5 de oynadığım her oyunda hdr açıyor zaten. netflix disney prime da da hdr açıyor yani ben öyle içerik seçiyorum. 3 haftadır 100 de kullanıyorum da şimdi rodaj falan okudum 70e çektim.
bu alet için rodaj da mı yapmak gerekiyor.. oldu olacak haftada bir de parka götürüp temiz hava aldırın..
bu kadar hassas olması hoşuma gitmiyor açıkcası.. neticede televizyon bu..
-
-
Pixelleri ilk 200 saat çok yormuyoruz hocam aslında genel prensip bu. Maksat olabildiğince problem olasılıklarını minimize etmek.
çok meşakkatli olay sanırım bu oled. yanma olayı falan. teknosada anlatan görevli arkadaş c1 de olan yanığı gösterdi bana, mağaza modu tüm gün açık bu tv, oluşan yanıklar bunlar diye. hakikaten göstereiği yerlerde ciddi renk kayıpları vardı. ama c2 de bunu önlediler için rahat olsun dedi. insan tırsıyor haliyle pahalı alet bunlar. 200 saat böyle takılırız sıkıntı yok da sonrasında ver yansın kullanabiliyoruz değil mi hocam 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X