Hocam vatan pc için ilk gelen stokları eritmeye çalışıyor deniyordu özellikle 42" olanlar için. Tv gelince bir kontrol edin yeni panel mi eski panel mi? |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (122. sayfa)

-
-
kargoya verilmiş yarın gelir zannediyorum, önceki sayfalardaki arkadaşlar paylaşmış bazı ekran görüntüleri ancak o menüye nasıl girilir bir tarif ederseniz nasıl bakacağıma panelin yeni mi eski olduğuna.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 31 Ekim 2022; 15:17:37 > -
Bende 42 inch almayı düşünüyordum panel eski yeni olayını bir kaç gün önce öğrendim, nasıl anlayabiliriz mağazaya gidip teyit ettirelim.quote:
Orijinalden alıntı: 8506furkanHocam vatan pc için ilk gelen stokları eritmeye çalışıyor deniyordu özellikle 42" olanlar için. Tv gelince bir kontrol edin yeni panel mi eski panel mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şurdaki bağlantıda bir arkadaş bahsetmişti. Son çıkan serilerde paneller farklı 42" için.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154276505
-
Teşekkürler hocam, WBE/EX Panel mi yeni olan?quote:
Orijinalden alıntı: 8506furkanŞurdaki bağlantıda bir arkadaş bahsetmişti. Son çıkan serilerde paneller farklı 42" için.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154276505
Hocam G2 lerde varmıydı bi indirim şuan c2 55 baktım 27 kusurlerde.
-
daha iyi ses alacaksam bağlantıyı öyle yaparım, Apple TV 4K bağlayacağım ama ses almak için hep soundbarı açmam gerekecek dimi hocam?
-
Hocam bu menüyü çok kurcalamayın yalnız. Değişiklik yapmanız halinde eğer değiştirdiğiniz yeri unutursanız garantinizden olma riskiniz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok yok ellemem
-
Benim saat otomatik işaretliydi kontrol ettiğimde tarih 1 Ocak ve saat ise 14.20 idi. Bunu el ile düzelttim üstteki sorun çözüldü. Saatler geri alınmadı bizde ondan mı kafa karıştı?
-
Gösterdiğiniz panel WBE hocam, EX değil. EX olanların kodu 08/50/1/03.
O zaman bu arkadaşın ki eski panel mi oluyor?quote:
Orijinalden alıntı: SAVIARGösterdiğiniz panel WBE hocam, EX değil. EX olanların kodu 08/50/1/03.
Eski değil, ama EX’de değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende çok hakim değilim ama eski olan sürüm WBC yeni olan WBE değil mi? Bende reddit'den baktımda C2 42" - 08/00/1/03 - WBE olarak geçiyor sanırım.
-
Ex panel belki 42 inch için yoktur hocamquote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
Eski değil, ama EX’de değil.
08/00 WBE, 08/50 EX. Siz WBE/EX olarak yazdığınız için söylemek istedim.
G2 serisi EX, eğer aldığınız C2 serisi üründe G2 paneli kullanıldıysa EX, 08/50 kodlu olur ürününüz.
İşte G2 serisindeki panel c2 de kullanılmadı sanırım c2 de en gün el bu arkadaşın attığı muhtemelenquote:
Orijinalden alıntı: SAVIAR
G2 serisi EX, eğer aldığınız C2 serisi üründe G2 paneli kullanıldıysa EX, 08/50 kodlu olur ürününüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X