Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.074
Cevap
171
Favori
312.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enigmatical

    Güzel TV fakat montaj sırasında eğilme riski yüksek, konusuna bakarsanız bir çok kişinin sıkıntı yaşadığını görürsünüz. Görsel olarak G2’den üstün ama eğilme sorunu teknoloji marketlerdeki teşhir ürünlerde olduğunu paylaşmışlardı. G2 ve S95B kıyaslaması YouTube’da mevcut karşılaştırmaları izlemenizi tavsiye ederim.

    Samsungda dolby vision olmaması, eğilmesi ve parlaklığı kısması lgye itiyor beni, ama ay ızamanda samsung panelinin üstünlüğü de kafa karıştırıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubahakan kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Ben 2 marka 2 modellide satıyorum G2 ile kıyaslama dahi yapmayın ürün çok üstün bilginiz olsun
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Çok üstün dediğiniz ürün samsung mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubahakan kullanıcısına yanıt
    LG G2 hocam
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Ses sistemi kullandığımdan ve hareketli askı aparatı kullandıgımdan dolayı c2 yerine g2 ye geçmeme gerek var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubahakan kullanıcısına yanıt
    Hocam C2 den geçmeği düşünüyorsanız gerek yok C2 gayet başarılı ürün.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

    Cevaplar için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jubahakan kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • C2 de ssport yok mu ben mi bulamıyorum hala?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    ssport derken?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araneida kullanıcısına yanıt
    Ssport+ uygulaması

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • urun icin ekrana koruyucu falan taktirin dediler sart mi bu beyler


    cok mu riskli olur koruyucusuz kullanmak, cok kolay mi ciziliyor C2ler

  • jagatai J kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bulamadım :(

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cuma günü öğleden sonra Burak Bey’den almış olduğum LG 77G2 olağanüstü hızlı bir şekilde Cumartesi günü sabahı teslim edildi ve aynı gün akşamüstü kurulumu tamamlandı.Burak Bey’e süreçteki yardımı ve desteği nedeniyle çok teşşekür ediyorum ve yeni televizyon almaya niyeti olan tüm arkadaşlara Burak Bey ile görüşmelerini tavsiye ediyorum.

    Televizyonun askı aparatı üst kısımda,bu sebeple montajdan önce priz ve uydu girişlerinizi televizyonun sol alt kısmında kalacak şekilde ayarlatabilirseniz daha iyi olacaktır.Benimkiler televizyonun arkasında kaldığı için montaj sırasında duvara sıfırlayamadık.Televizyonun altında kullacağım Tv ünitesine karar verdiğimde gerekli değişikliği yapacağım.
    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En son görüştüğümde webos sürümü eskidir dedi s sport çok saçma bir yanıttı dur tivit atayım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blutv de yok bu arada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta pazar günü bende Burak bey'den 42" c2 siparişi verdim. Kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Pazar günü sipariş oluşturduk, Pazartesi kargo yapıldı, Salı günü elime ulaştı, Çarşamba kurulum yapıldı servis tarafından. Sorunsuz bir alışveriş oldu. LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] Bu modeli pc monitörü olarak kullanmak için aldım. Aslında hayalimdi diyebilirim. Reddit'deki kurulumları gördükçe bayağı heveslendim açıkcası.


    Genel olarak kontrol ettiğimde kusursuz bir ürün denk geldi sanırım. Ölü pixel vs herhangi bir sorun gözlemlemedim. O yönden çok mutluyum. LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]  RTX 3060'lı bir güncel laptopum var. Elimdeki HDMI kabloları ile 4k 60hz alabiliyorum aslında bu model 120hz destekliyor. Ayarlar menüsünden 120hz seçince ekran gidiyor. Kablodan olduğunu düşünüyorum o yüzden Paugge marka bir HDMI kablosu sipariş geçtim yarın elimde olacak. 120 hz çalıştırabilirsem tandından yenmeyecek bir ekran olacak.


    Genel olarak özetleyecek olursam 32" ips panel 4k monitörlerin 13-15 bin tl arasında olduğunu düşünürsek, bu lg c2 model tv çok mantıklı geldi. 42" oled panelin karşısında oturmak bambaşka bir keyif bence. Monitör olarak kullanmak isteyen arkadaşlar varsa fiyatlar artmadan almalarını öneririm.





    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]


    LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]




  • OLED'e ekran koruyucu vesaire takılmamalı. TV aşırı ısınır pert olur panel

  • Merhaba, arkadaşlar lg SM 9010 pla TV kullanıyorum, ses sistemi sanıyorum oled ler ile aynı, TV nin ses sisteminden şikayetciyim, TV deki efekt sesleri oyuncu konuşmalarının aşırı önüne geçiyor.
    konuşan oyuncunun sesini duyabilmek için sürekli ses yükseltme gereği duyuyorum, müzik yada minik bir kapı kapatma efeği girdiği anda da seste patlama oluyor evin içinde abuk subuk bir durumda kalıyorum.
    sürekli olarak ses ile uğraşmaktan bıktırıyor TV.
    bu soruna bir çözüm yada aynı sorunu yaşayanlar varmıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni bu kadar rahatsiz eden nedir?


    Ben cizirtiyi kafamdan sildim artik ses de gelmiyor, ya da ben farketmiyorum. Yani takmamak gerek normal oldugunu soyledi servis, gonul rahatligi ile yillarca kullanabilirsin dedi ona guveniyorum. Piyasadaki en iyi tv c2 g2.


    Her tv nin bir kusuru vardir. icime en cok sinen G2 oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.