Şimdi Ara

★★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Klübü ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.978
Cevap
59
Favori
235.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • loglar sayesinde çoğu özelliği ortaya çıktı. sadece batarya konusunda kesin bilgi yok. nex5'i görmeden başka bir telefon almamaya karar verdim. bekle bekle nereye kadar

5-inch Full HD display (1920 x 1080 resolution) and 443 ppi
    2.3GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800 processor
    Adreno 330 GPU
    2GB of RAM
    16GB of storage
    8-megapixel camera
    1.2-megapixel front-facing camera
    wireless charging battery (2300mAh according to FCC documents, but not confirmed by the log file)
    NFC support
    LTE support
    accelerometer, magnetometer, gyroscope, proximity, light sensors, barometer
    Android 4.4 KitKat
  • 2 gb ram - 8mp camera - 2300mAh batarya kesin gibi. kamera nexus 4e gore iyi tabiki de lens farklı. ama yine de 4ten 5e geçmeye değer fazla bi özellik yok hele ki 2300mAh işi bitiriyor, o işlemciyle 2300 de kesmeyecek. anca sistemde batarya kullanımını çok iyi optimize ederlerse bi nebze işe yarar ama aynı sistem nexus 4ün de batarya performansını etkileyecek.

Orijinalden alıntı: Rajeesh

★★★ LG Nexus 5 Ana Konu & Kullanıcılar Klübü ★★★

Kamera sanki biraz dışarda gibi duruyor bu resimde. Nihai tasarımda da bu şekilde olursa pek şık durmuyor açıkçası. Estetiği çok umursamıyorum açıkçası. Bir nexus kullanıcı olarak performansı ve pil ömrü en önemli unsurlar ama önümüze gelen her haberde 2300mAh deniyor batarya için. Güzel bir sürpriz yapsalar da en azından 2700mAh batarya görsek resmi duyuruda.

• sanal tuş olacak mı acaba ? sırf sanal tuşa tav olduğumdan düşünmemiştim nexus 4 ü.
    O yüzden ben Nexus5 den yana kullanacağım gibi .... tasarıma da fazla takılmamak lazım. Ona bakarsanız Huawei P6 yı elime aldım, olağanüstü kalite hissi uyandırdı. Ama ciğeri yok onun da
  • Telefonu LG üretecekse sanırım G2 nin satışını baltalayacak kadar nexus'u süslemeyecektir. Önümüzde bir örnek var zaten LG G vs Nexus 4. Yine alıcıları ikilemde bırakacak bir telefon olacak daha jan janlı bir telefon mu(G2) daha güncel bir telefon mu(N5)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44yunus44 -- 1 Ekim 2013; 20:39:56 >
  • 3300 mAh batarya derken! kaynak?
  • nexus 5in g2 den pahalı cıkması imkansız, nexusun olayı fiyatının uygun olması zaten, bu yuzden ekran kalitesi, ses, kamera vs gibi şeylerden kısıyorlar sadece performans odaklı oluyorlar.

nexus 4 optimus g nin kırpılmıs haliydi, kamerası daha kötü, ekranı ve sesi daha kötü, bataryası daha zayıf, donanımı aynıydı.

nexus 5 te optimus g2 nin kırpılmısı olacaktır, donanım aynı olup maliyeti azaltmak için ekran kalite ve sesten ödün verilecektir.

her şeyiyle mükemmel bi nexus'u en azından motorola cıkarana kadar görmemiz imkansız, bu diğer telefonların satılmaması demek resmen. her şeyden önce LG kendi bindiği dalı kesmez, lg g2 ile birebir nexus varken, her zaman güncel telefon kullanmak varken kim g2 alır?

hadi kamera ve ekrandan kısılmasını anlarımda bataryadan kısmazlar insallah, nexus 4 kullanıyorum işim gereği tüm gün dışardayım ama aletin ne o hızlı işlemcisinin ne raminin hayrını görebiliyorum, 1 günü cıkarmıyor alet, internete girmeye korkuyoruz resmen.

artık bir telefonda en önemli kıstasım BATARYA. emin olun işlemcisini kullanıp nette süper hızlı gezemeyecekseniz, ramini kullanıp o programdan bu programa atlayamacaksanız, canınız sıkıldıgında o elinizdeki süper gpu sayesinde oyun oynayamacaksanız o telefonun hiçbir değeri yok, aleti şarjı bitmesin diye hep edge'de kullanacaksam ne anladım ben?

• g2 ayarında bir cihaz çıkarsınlarda alalım. Sırf g2 den üstün olmasın diye saçmalamazlar umarım.

Orijinalden alıntı: fenerist07

her şeyiyle mükemmel bi nexus'u en azından motorola cıkarana kadar görmemiz imkansız, bu diğer telefonların satılmaması demek resmen. her şeyden önce LG kendi bindiği dalı kesmez, lg g2 ile birebir nexus varken, her zaman güncel telefon kullanmak varken kim g2 alır?

Bu yanlış bir mantık. Piyasadaki tek telefon firması LG deği. Yani bu işten LG de para kazanıyor ve banane kardeşim ben yapmıyorum deme şansı çokta yok gibi. Sen yapmazsan Sony yapar, o yapmazsa Samsung yapar oda yapmazsa Motorola yapar..

İş paraya bakar. Google derseki şu özelliklerde istiyorum çıkacaksın yapacaktın. Maliyetleri belki her telefonun 250-300 dolar. Ondan sonraki firmaya bağlı satış. Nexus ucuz satabilir.Lg g2 de başka özellikleri ön plana çıkarsın kendisini.Yapacak bişey yok yani..

Ancak genel olarak nexusların mantalitesini çok beğenmiyorum. Apple a karşı en stabil telefonunu daha çom kitlelere sunması lazım. Bunuda fiyattan ziyade reklam ve kalitesi ile yaparsa daha çok kişiye ulaşır diye düşünüyorum

• çok iyi bee

"HERKEŞE BENDEN ÇAY"
  • Kamerası çok iyi olacağını ve büyük lens kullanılacağını sabah okudum

- 8-megapixel unit that is not backside illuminated (not BSI)
    - f/2.4 aperture
    - sensor size of 1/3.2” (a bit smaller than top shelf smartphones)

olayı çok hızlı focuslanabilmesi
    ve foto çekiminden sonrada istediğin yere focus yapılabiliyor

fakat bsi yok ve sensor küçük, gece çekimlerinde kötü olabilir

• 8mp kamera olayını başka kaynakta ben de okudum büyük sürpriz olmazsa öyle çıkacaktır. G2 yolları gözüktü yavaştan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depeche35 -- 2 Ekim 2013; 22:39:33 >
    Haklısınız. Megapixelin çok olması iyi olması anlamına gelmiyor. Resmi tanıtımı yapılana kadar anca sızıntılar üzerinden konuşacağız. G2 ve Nexus 5 arasında kalıyorum ama önce Nexus 5'i görmem gerek

g2 özelliklerine yakın ama ondan ucuz bir cihaz olacak

bu yüzden nexus 5 beklenmeli

Orijinalden alıntı: black_67

g2 baz alınacak ama gözden kaçan bir farkta fiyat

g2 özelliklerine yakın ama ondan ucuz bir cihaz olacak

bu yüzden nexus 5 beklenmeli

Evet hep ucuz olmuştur ama şöyle de bir durum var.
    Geçen sene optimus g türkiyeye hem geç geldi hem de 1800 TL satışa çıktı.
    O zamanlar Nexus 4 1400 TL den satışa sunulmuştu.
    LG G2 fiyatı malum ....
    LG bu sene agresif fiyat politikasını tüketici lehinde kullandı.
    Umarım geçen seneki orantıyı bu sene NEXUS 5 için de kullanır
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.