Şimdi Ara

LG Nexus 4 | Rom, Launcher aynı şeyler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam. Biliyorum, konuya "forumda araştırsan bulursun" diyecek arkadaşlar olacak. Ama diğer başlıklarda konu her zaman saptığı için ha şimdi cevaplarlar ha birazdan demekle geçiyor. Şimdi rom ve launcher aynı şeyler mi? ya da bunların genel adını özelleştirilebilir tema olarak nitelendirebilir miyiz?

Ek olarak, telefonda bazı ayarlamalar kısıtlı. Örneğin; uygulamalar menüsündeki dosyaların alfabetik sıralama dışında özelleştirme şansımız yok.

sadece bu fonksiyonu gerçekleştirebilmek için ne yapmam lazım? bu rom, launcher, tema vs. konusunda beni aydınlatırsanız memnun olurum. Teşekkürler.

• forumda araştırsan bulursun
  • forumda araştırırsan bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değil rom yazılım launcher bir nevi tema

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom telefonun işletim sistemidir. Win7 - Win8 gibi. Çeşitli özelleştirilmiş versiyonları vardır. Bunlara custom rom denir. Bunları yükleyebilmek için telefonunun kilidinin açılmış olması gerekir ve yüklendiği takdirde garantiniz gider.
    Launcher ise sadece telefonun ara yüzüdür. Garantiyi hiçbir şekilde etkilemez. Farklı icon packler ve arayüz görünümü seçenekleri kurmanıza izin verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 19 Ocak 2014; 11:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Rom telefonun işletim sistemidir. Win7 - Win8 gibi. Çeşitli özelleştirilmiş versiyonları vardır. Bunlara custom rom denir. Bunları yükleyebilmek için telefonunun kilidinin açılmış olması gerekir ve yüklendiği takdirde garantiniz gider.
    Launcher ise sadece telefonun ara yüzüdür. Garantiyi hiçbir şekilde etkilemez. Farklı icon packler ve arayüz görünümü seçenekleri kurmanıza izin verir.

eyvallah, anladım. Ve ben bazı ayarlarmaların kısıtlı olduğunu görüyorum cihazda. Örnek verdiğim gibi uygulama menüsündeki dosyaların yer değişimi ya da font ayarlamaları vs. bunları launcher ile düzenlemem mümkün mü?
  • toky kullanıcısına yanıt
    Evet mümkün. Ancak sadece laucher'ın fontunu değiştirebilirsin. Onlarda yüklediği temaların içinde gelen fontlar olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet mümkün. Ancak sadece laucher'ın fontunu değiştirebilirsin. Onlarda yüklediği temaların içinde gelen fontlar olur.

Güncel, sade ve kurulumu basit bir launcher önerebilir misin? Bu arada alakan için teşekkürler.
    Apex ya da nova launcher kullanabilirisiniz. İkisi de son derce sade launcherlar.
  • Novayi özellikle tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Apex ya da nova launcher kullanabilirisiniz. İkisi de son derce sade launcherlar.
    Aşağıdaki arkadaşında yorumunu dikkate alarak Nova Launcher araştırmaya karar verdim.

http://www.youtube.com/watch?v=oMBA2fEwk5k bahsettiğiniz şey değil mi bu?

Birde skype veya baska bir iletişim sağlayabileceğimiz hesabın varsa özel mesajdan atabilir misin catastrop?
    Size göndermem gereken bir şey yok. Play store'da bedava uygulama ikisi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 23 Ocak 2014; 10:34:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.