Şimdi Ara

Lg music flow bluetooth hoparlör 49.99TL Bim 16 Aralıkda (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.832
Cevap
46
Favori
125.839
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

Bide bunun içinden çıkan kabloyla telefonumu şarj etsem sorun olur mu? Daha farklı bir yaklaşım

Sorun olmaz hatta daha önce de yazmıştım o kablo çok kaliteli ve piyasada 20 TL civarına satılıyor.
    Cihaz bize 30'a gelmiş oluyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Cihazı laptopunun bluetooth'una bağlayabilen var mı?

Sorunsuz bağladım ama zaten sorun varsa bu cihaz değil laptopla ilgili bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Bide bunun içinden çıkan kabloyla telefonumu şarj etsem sorun olur mu? Daha farklı bir yaklaşım

Sorun olmaz hatta daha önce de yazmıştım o kablo çok kaliteli ve piyasada 20 TL civarına satılıyor.

Sağolun hocam.Peki bu kablodaki küçük tüp gibi şey nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar hoparlörümde problem çıktı hareket edince seste kesilmeler olmaya başladı film izlerken farkettim daha sonra birkaç şarkıda denedım biraz hareket ettirince ses takılıyor.Ürünü aldığım bim den garanti belgesi üzerine herhangi birşey imzalamadım sadece fişi var. Fiş ile değiştirirlerse yeni ürün yollarlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rvp34

Merhaba arkadaşlar hoparlörümde problem çıktı hareket edince seste kesilmeler olmaya başladı film izlerken farkettim daha sonra birkaç şarkıda denedım biraz hareket ettirince ses takılıyor.Ürünü aldığım bim den garanti belgesi üzerine herhangi birşey imzalamadım sadece fişi var. Fiş ile değiştirirlerse yeni ürün yollarlar mı ?

Fiş yeterli.

• quote:

quote:

quote:

http://www.google.com.tr/search?q=kablodaki+ferrit&oq=kablodaki+ferrit&gs_l=mobile-heirloom-serp.12..0l3.3516.13420.0.13898.31.23.2.6.6.2.299.3446.6j8j8.22.0....0...1c.1.34.mobile-heirloom-serp..9.22.2191.7FrSc01RGmw

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

quote:

quote:

http://www.google.com.tr/search?q=kablodaki+ferrit&oq=kablodaki+ferrit&gs_l=mobile-heirloom-serp.12..0l3.3516.13420.0.13898.31.23.2.6.6.2.299.3446.6j8j8.22.0....0...1c.1.34.mobile-heirloom-serp..9.22.2191.7FrSc01RGmw

gayet güzel bir şey.Telefonlar içinde gerekli ama koymuyor uyanıklar

• Fatih kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir sorum daha olacak sesin böyle gitmesi normal değil dimi hoparlör için eğince hareket edince falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rvp34

Teşekkürler bir sorum daha olacak sesin böyle gitmesi normal değil dimi hoparlör için eğince hareket edince falan ?

Normal değil hocam garantiye gönder.

• Yardımın için çok teşekkürler :)
  • Rvp34 kullanıcısına yanıt
    Hangi BİM'e iade edeceksin acaba? :))
  • hakki.sert H kullanıcısına yanıt
    Aldığım Bim e bugün gittim önce Lg yi ara yenisini gönderebilirler dedi en yakındaki servisi arıcam kutudan çıkan kağıtta numaralar var. Göndermezlerse Bim den parasını alıcam
  • Geçen hafta bu saatlerde telefonumun alarmını 7:30 mu yoksa 8:00 mi ayarlasam diye
    kafamda muhakeme yapıyordum. Alarmı 8 e kurdum ancak 5 gibi yattım 7 de kalktım (tipik emekli amca olduğumu bir kez daha farkettim)

Google earth te evimin üzerine bir pergel koyup 1 km yarı çapında daire çizince 5 tane bim çıkıyor. İçlerinden sabahın erken saatinde en az hareket olan mağazayı seçip 8 de arabamla kapısında beklerken telefonumdan sabah haberlerini ve forex'teki gelişmelerle bereber forumu takip ederek saati 9 yaptım.

Bu arada görevliler reyon düzenlemeleri yapıyordu. İki elimi dürbün gibi yaparak camdan kasalar bölgesini incelerken orta kasanın yanında sadece 1 adet LG kutulu ürünü gördüm.

Önce mağazanın çıkış kapısını açan görevli eğilerek market arabaların yanından giriş kapısına geldi, start finiş düzlüğüne en önde girdim ve ani bir hamle ile market arabalarının arasından sürünüp kasa finişi göğüsledim.

Cihaz on numero, tavsiye ederim.

Daha önce çin malı benzerlerini tecrübe attim fakat bu bambaşka.

• quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

Tv'de bağlantı sağlanmış gibi görünüyo. Sesi açıp kıstığımda zaten kablosuz işareti çıkıyo. Ama hoparlörün kırmızı bluetooh simgesi gitmiyo. Seste gelmiyo.

Bende ki tv grindig..hoporloru tv ye baglayinca baglandigi gorunuyordu ama ses gelmiyor idi..ben olayi soyle cozdum...normal hoparloru tv ye eslwstiriyorum.sonra hoparlorleri kapatip tekrar aciyorum otomatik olarak once hoporlerler birbirine baglaniyor sonra da tv ye baglaniyor ve bu sefer ses gelmeye basliyor....yanliz bi kusuru var..tv sesi en alt seviyede ise hoporler sesi az cikiyor..tv sesini son sese getirip sonra tv hoparlorunu devre disi birskiyorum ozaman blutut hoparlorden guzel ses geliyor.

• Ya ben 4-5 aydir bakiyorum belki bu urune fiyati yuzunden alamadim bimde kampanyaya girmis daha yeninhaberim oldu. Keske duymasaydim fiyatini icime dert oldu. Elinde fazla olan bana sataxak yokmu arkadaslar
  • Ya ürünü kullanan arkadaşlar şimdi dikkat ettim.Bu altın rengi ızgaralardan bir yüzünde açıklık var.2 yüzünede bakarsanız kenarlara bakın beyaz plastik ile olan köşelerde hafif açıklık var.Bu herkeste böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-97084050D -- 24 Aralık 2016; 0:26:49 >
  • Bi ürün aldık dert oldu. Üründeki ses takılması olayı şuan durdu ama arada kısa da olsa tekrarlıyor ne olur ne olmaz bu nedenle ürün değişimi isticem ama kutudan çıkan garanti belgesini doldurmadım sonuçta sadece fiş var servis e fiş ile gidersem garanti konusunda sıkıntı olmaz degil mi ? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  • En sorunsuz cihaz bende sanırım. Şarj süresi çok iyi ölçmedim ama 6+ saat diye tahmin ediyorum. Son seste çok ufak bozulma var ama ses seviyesi çok iyi, baslarda öyle. Tiz seslerde sorunu vardı ekolayzır ile hallettim. Laptopa ve telefona bağlanıyorum daha düğmeye tıklar tıklamaz bağlanıyor. Bağlantı konusunda da fena değil 2 duvar arasından sonra kopuyor. Tasarımı da çok hoş ama keşke siyah-kırmızı olan model olsaydı.
  • Arkadaşlar şu soru aklıma takıldı. Bende bimden aldım. Kutuda garanti belgesi falan var ama imzalı değil. Hoparlörü alırken fişini aldım. Garanti için fiş yetiyor mu? Yoksa bime gidip garanti belgesini imzalattirayim mı?
  • Aynen bende de açıklık var orada

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.