Arkadaşlar merhaba, LG’nin “Member Days” kampanyası başlıyor. LG TV almak isteyenler için faydalı olabilir. 16 Eylül – 6 Ekim 2025 tarihleri arasında LG Online Satış Mağazası’nda geçerli olacak. Ben de denk geldim, burada paylaşayım dedim belki işinize yarar. Kampanya kapsamında: - %5 QUIZ kuponu (soruyu doğru yanıtlayınca geliyor) - %10’a varan ek indirim - %15’e varan “Sıcak Fırsat İndirimleri” - Paket fırsatları vs. var. Kuponu almak için lg.com/tr’ye üye olup kısa bir quiz çözmeniz gerekiyor, ardından gelen kodu sepette kullanabiliyorsunuz. Kupon 16 Eylül – 6 Ekim arasında geçerli olacak. Ayrıntılar resmi sayfada mevcut LG Türkiye Resmi Sitesi : LG'den Tüketici ve Ev Elektroniği | LG TR Ben görselleri de ekliyorum, daha net anlaşılır: ![]() ![]() İndirim zamanı ihtiyaç olan bir ürün varsa değerlendirilebilir. :) Kampanya Ayrıcalıkları %5 QUIZ Kuponu %10’a varan ek indirim %15’e varan Sıcak Fırsat İndirimleri Paket fırsatları Kupon Nasıl Kullanılır? LG.com/tr’ye üye olun. QUIZ’i çözün, kuponunuzu kazanın.
Sepetinizde kupon kodunu uygulayın. Kupon yalnızca 16 Eylül – 6 Ekim 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Geri Sayım Başladı: 4 Gün 08 Saat 16 Dakika 30 Saniye Daha Fazla Bilgi ve Katılım İçin: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 11 Eylül 2025; 15:43:29 > |