Şimdi Ara

LG Member Days indirimi. | lg.com/tr -%5 QUIZ Kaçıranlar DHLG15 Kodunu girerek %15 alabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG’nin “Member Days” kampanyası başlıyor. LG TV almak isteyenler için faydalı olabilir.

16 Eylül – 6 Ekim 2025 tarihleri arasında LG Online Satış Mağazası’nda geçerli olacak.  

Ben de denk geldim, burada paylaşayım dedim belki işinize yarar.  

Kampanya kapsamında:  

- %5 QUIZ kuponu (soruyu doğru yanıtlayınca geliyor)  

- %10’a varan ek indirim  

- %15’e varan “Sıcak Fırsat İndirimleri”  

- Paket fırsatları vs. var.  

Kuponu almak için lg.com/tr’ye üye olup kısa bir quiz çözmeniz gerekiyor, ardından gelen kodu sepette kullanabiliyorsunuz. Kupon 16 Eylül – 6 Ekim arasında geçerli olacak.  

Ayrıntılar resmi sayfada mevcut LG Türkiye Resmi Sitesi : LG'den Tüketici ve Ev Elektroniği | LG TR

Ben görselleri de ekliyorum, daha net anlaşılır:  

LG Member Days indirimi. | lg.com/tr -%5 QUIZ Kaçıranlar DHLG15 Kodunu girerek %15 alabilir.

İndirim zamanı ihtiyaç olan bir ürün varsa değerlendirilebilir. :)

Kampanya Ayrıcalıkları

%5 QUIZ Kuponu

%10’a varan ek indirim

%15’e varan Sıcak Fırsat İndirimleri

Paket fırsatları

Kupon Nasıl Kullanılır?

LG.com/tr’ye üye olun.

QUIZ’i çözün, kuponunuzu kazanın.

Sepetinizde kupon kodunu uygulayın.

Kupon yalnızca 16 Eylül – 6 Ekim 2025 tarihleri arasında geçerlidir.

Geri Sayım Başladı:

4 Gün 08 Saat 16 Dakika 30 Saniye

Daha Fazla Bilgi ve Katılım İçin:

Premember Days 2025 | LG Üyelik Fırsatları | LG TR

%5 QUIZ Kuponunu kaçıranlar için > DHLG15 Donanım Haber Kodunu girerek %15 indirimden yararlanabilirsiniz ancak 2 kupon birleştirilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayrakk084 -- 30 Eylül 2025; 15:50:1 >

• Ya kacirmisim yuzde 5 kuponu kullanmayan birinin kuponuni tanimlatabiliyor muyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

lg.com/tr'de Bu kupon kodunu kullanıp %15 indirimli olarak satın alabilirsiniz. ancak Member Days kampanyası ile birleştirilemez.

Bu kodu Girerek %15 indirim kullanabilirsiniz. > DHLG15

https://indirimkodu.donanimhaber.com

• LG.com'dan 16 Eylül'de sipariş verdiğim TV hala iletilmedi, geçen haftaya kadar haftaya elinizde olacak diye oyalıyorlardı. Şimdi gümrükte sorun var Ekim ayı sonu ya da hatta Kasım ayını bulabilir diyorlar. LG'den member days vs gibi indirimlere kanıp sipariş vermek isteyenlerin bilgisine.

65 c5e 'yi 71 bine alanlardan mısınız ?

Ben 75bin’e aldım, diğer %5 indirimi kullanamamıştım, ama evet aynı güruhuz. LG getirtemiyor tv’leri. Hiç bir şekilde telafiye de yanaşmıyorlar, beklemek istemiyorsanız siparişi iptal edin diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Lg c5e ile lg c5 arasında ne gibi fark var?

Ben öyle bir süreç yaşamadım ama siz ön siparişten mi ürün aldınız ?

Aynı ürün sadece C5E lg.com'a özel başka bir yerde satılmıyor.

Evet ön siparişti ancak getiremiyorlar.

Anladım, yaşadığınız durum için üzüldüm. Ancak ön siparişe açılan ürünlerde bu tarz gecikmeler veya aksaklıkların olması doğal bir durumdur.

Eğer ürün stokta hazır ve hemen teslim edilecek durumda olsaydı, muhtemelen ön siparişe açılmazdı.

C5E modelinin lg.com/tr’ye özel bir model olduğunu biliyorum. Member Days kampanyası kapsamında oldukça avantajlı bir fiyata sunulmuştu, bu nedenle ürüne yoğun talep olmuş olabilir.

LG'nin Bu yoğun talepleri dikkate alarak LG’nin ürünü ön siparişe açması bence anlaşılabilir bir durum.

Haklısınız ancak ön sipariş olduğunu dikkate alıp şunu yapabilirlerdi,

1) eğer 6-7 haftada gelmesi bekleniyor ise kapora alabilirlerdi ve ön satış belgesi iletebilirlerdi, rakamın tamamını aldılar. Bu nedenle de mecburen satış sözleşmesi göndermeleri gerekti, bunda da yasal nedenlerler 14 iş günü kaidesi var. Herkesten paranın tamamını tahsil ettiler

2) telefon ile LG Türkiye'yi 25 Eylül'de aradığımda haftaya teslim edilecek dediler.

3) bütün bunlara istinaden güncel olarak verdikleri mazeret "gümrükte bizim dışımızda bir sorun oldu". Henüz gümrükten çekemedikleri ve hatta belki navlunda olan ürünü ön sipariş ile satıp parasını da tahsil etmeleri ya beceriksiz ya da plansız olduklarına işaret ediyor (kötü niyetli olmadıklarını varsayarsak)

her halükarda medeni bir ülkede yapılsa bu iş başlarına iş açardı, ben buradaki tavsiyeleri dinleyip THH'ne başvurdum, ancak açıkçası bir şey çıkacağını sanmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.