Marka LG Ürün Kodu ANL-058-3 Açıklama Özellikler CPU Teknolojisi CPU Hızı CPU Bus Hızı CPU Ön Bellek RAM Kapasitesi RAM Tipi HD Kapasite VGA RAM VGA Chipset Markası VGA Chipset Modeli Ekran Boyu (inch) Monitör Tipi Maksimum Çözünürlük Optik Sürücü Mobil Özellikler Mobil Özellikler Mobil Özellikler İşletim Sistemi Ağırlık (Kg)
Santarosa Core 2 Duo T7700 2.4 GHz 800 MHz 4MB 2048MB DDR2 200 Gb 256 Mb NVIDIA GF 8600 15.4 " FINE BRIGHT WXGA 1280*800 DVD±RW Double Layer BlueTooth Kart Okuyucu Wireless Win Vista Premium Tr 2.8 KG
ARKADASLAR BU BİLGİYE VATAN BİLG.SİTESİNDEN BAKTIM .BU PC DE İNDİRİM VARMIŞ BU GÜNLERDE.1500 YTL YE GELİYO HEMEN HEMEN.AMA MARKASININ LG OLMASI DÜŞÜNDÜRÜYOR BENİ.LG LAPTOP ALINIR MI?SİZCE.
hiç bekleme al kardeş
MARKA FARKETMEZ ÖZELLİKLER GÜZEL BİRDE BUNA BENZER ACER VAR 2SİNDEN BİRİNİ ALABİLİRSİN FİYAT UYGUN
cevaplar için sağolun
marka ekranın kalitesi için önemli diğer parçalar belirli zaten.
peki bu laptopta ekran kalitesi nasıl bilginiz var mı?
dostum yaklaşık bir ay önce LG marka ve yazdığın özelliklere çok yakın bir laptop arkadaşa aldık.bir gün kullandım ama gerek ekranı ve gerekse malzeme kalitesi çok iyiydi. bence o fiyata alabiliyorsan hiç düşünme al.