Şimdi Ara

LG MAĞDURLARI TOPLANIN BİRLİK OLALIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Lg v10'da kronik sorun var mı? Onda da hayalet ekran sorunu varmış galiba.

    Lg g5'teki son serilerde ekranı değiştirdiklerini yazmışsın bunu nerden biliyorsun ve nasıl bir ekran taktılar ki sorun çözüldü, sence niye ilk başta böyle bir ekran takmadılar?

    G4'te de hayalet ekran sorunu olduğunda jdi panel taktılar daha sarımtırak bir panel.g5 de aynı panelden mi taktı? Bir sorunu kaldırmak için başka şeylerden az da olsa feragat etmek gerekebiliyor teknolojide.g5'te de panel konusunda aynısı mı oldu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 23 Ekim 2016; 12:29:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 8 aylık g4 üm bootloop oldu, 22 eylülde servise verdiğim cihazımı 29 gün bekledim, 21 ekimde yolladıkları 609 serili g5 ile yola devam ediyorum... Bu forumda değişimden g5 alan çok oldu ama işi biten buraya pek yazmıyor,keşke olumlu şeyler yaşayanlarda buraya 2 kelime yazsaydı......

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanx1 kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığım bootloop nedeniyle yolladığı g4 yerine 1 ay sonra g5 aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Lg g5 te daha parlak bir ekran geldi yeni üretimlerde.

    Nereden biliyorum dersen. İnternette video var kıyaslamalı.

    Ah bunun yanında yeni ekran daha parlak ama şarj da ona göre biraz saha çabuk bitiyor.

    Neden dersen. Valla ben de bilmiyorum. LG ekran teknolojisini çok hızlı değiştiriyor demekki yeterince test edilmiyor ya da gerçek kullanım dışında bu sorunlar görülmüyor olabilir.

    Sonuçta 5 milyon panelin her birini 6 şar ay test edemiyorsun. Banttan 50 60 tane ürün seçiyorlar. 1 hafta falan test ediyorlar. E o noktada da sorun görülmeyince takıyorlar telefonlara.

    Mesela LG V20 nin de kamera camı durup dururken camı çatlayanlat varmış. Muhtemelen sürekli ısı değişimi sonucu olan bir hata. Labaratuvarda göremeyeceğiniz bir sorun daha.

    Gerçi bence hatanın sebebi alüminyum çerçevenin genleşmesi.
  • DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    tüketici hakem heyetini de şikayet edecek bir yer olmalı.
    6 ay doluncaya kadar 6 ayda çözülür dediler. şimdi de diyorlarki 6 ayı biraz geçebiliyor ve 1 seneyi bulabiliyor.
    7-8 ay da olabiliyormuşmuşmuş...böyle laf mı olur işleyiş mi olur.

    yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak. 2014 kasım ayında aldığım cihaz geçen ay bootloop denilen hata yüzünden bozuldu. Garantiye verdim 20 iş gününü geçti hala cihaz yok. Pazartesi günü para iadesi talep edeceğim. Kabul edip %10 kesinti uygularlarsa veya kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvuracağım. Sorum şu heyet 3 ay gibi bir süre içinde cevap veriyormuş benim 1.5 ay sonra garantim bitiyor. Garanti bittikten sonra para iadesi onaylanırsa iadeyi yinede alabilir miyim yoksa garanti bittiği için iade olayı iptal mi olur?
  • CpT-aizeN kullanıcısına yanıt
    servise gönderdiğin zaman garantisi olup olmaması önemli yani şu anda garantin yarın bitiyor olsa bile 3 ay sonra paranı alırsın.
  • arkadaşlar yardım edin lg g3üm değişim sürecine girdi sürecin başlaması için teknik servisin değişim formunu lg merkez göndermesi gerekmekteymiş şakin lg müşteri hizmetlerini arıyorum hayır forum gönderilme diyor teknik servisi aroyırum hayır biz gönderdik onlar göremiyordur diyor perişan ettiler valla resmen dalga geçiyorlar.
  • LG mağdurların dan sadece biriyim. Face de bir LG gurubu var bu gurubu beğenip sadece bir iki tane LG yi öven arkadaş var evet o sitede bile durum aynı ama bu bir bikemedin iki arkadaş a LG nin ne kadar çok insanı madur ettiklerini öğretmek adına şu link denhttps://www.facebook.com/groups/LG234/ beğenerek yorum yaparmısınız.. Teşekkürler.
    LG araştırmalarım a göre G2 den sonra batırmış belki V20 de düzeltir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg. G2 den sonrası işi bitik belki v20 de düzeltmiştir
  • Telefonu aldığım gün gosht screen vardı 2 saat içinde kullanıcı hatası olmuş olabilir mi ? Servise gitti .. Servis sıfır cihaz gönderdi kutuyu açtım kendi şarj aleti ile şarj a taktım 20dk sonra kontrol ettim kapanmış açılmıyor ana kartı yanmış araştırın ca çevremde ankart yanması yaşayan iki kişi çıktı biz mi abartıyoruz çalışsa süper telefon ama önce kullanabilmek lazım... 1 tam gün kullanmadım daha geçen ayın ilk haftalarında aldım...
  • V10 Servisden bi gelse bir de çalışsa ben de sorun yok diyeceğim , aldım 1 tam gün kullanmadım :( bir dünya kronik sorun varmış işin içine girince araştırdım gördüm , ben de nasip diyordum ama öyle değil yakın arkadaşım ın sıfır G4 ü ankart I yandı arkadaşı aldı G4 ankart ı yandı hepside sıfır telefonu ilk şarja takınca oldu , gosht screen den bir dünya kişi şikayetçi , G3 var bir iki ay oldu kendi kendine açılıp kapanıyor ....
  • Arkadaşlar facebook da ki LG destek gibi LG ile alakalı gruplara katılalım sesimizi duyuralım. Lütfen.
  • LG ye teşekkür etmek istiyorum, LG kronik sorunları sayesinde, Her yerde telefoncu ve servis elemanı arkadaşım oldu ana servis de bile arkadaş edindim neden 1 ayı bulan servis süresini azaltabilmek için arkadaşlar sayesinde torpil yaptım ki bir an önce tamir olup gelsin diye yinede 3 haftayı buldu , bir kavuşabilirsem bir sorun daha yaşamaz isem LG v10 u mu kullanıcam ... nasip ...
  • mağdur olan arkadaşlar bir yere kadar haklılar ama hangi marka kullanırsanız kullanın hepsinde illa sorun yaşayan birileri olur. sadece lg degil samsung da da sony de de apple da da sorun yaşayanlar olacaktır. çünkü bizler tüketiciyiz ve her ürünün sorunsuz olmasını bekleyemeyiz. ama olay bundan sonra başlar. ben yaklaşık 6 yıldır telefonda sürekli lg kullanıyorum. sadece belli bir süre huawei kullandım. ve lg den her zaman memnun kaldım. ilk cihazım optimus 3D idi inanın cihaz 3. kattan düstü ama hiç bir şey olmadı. sonra garantinin bitmesine 1 ay kala servise yolladım batarya çok az gidiyor diye hem bataryayı değiştirdiler hemde ekranda çizikler var diye ekranı da ücresiz değiştirip yolladılar.
    g3 kullandım onda da aldıktan 1 yıl sonra bir yerde nokta kadar sararma oldu yolladım servbise sorgusuz sualsiz ekranı değiştirdiler verdiler. ki 6 yılda bir çok telefonunu kullandım sadece bu iki sorunum oldu. ha bu arada samsung kullanan arkadaşlarım az uğraşmadılar servislerle. bunları anlatmaya gerek bile duymuyorum.
    kısaca her markada sorun yaşanan ürünler olur ama lg genel olarak servis işinde iyi. h aşu ara nasıl bilemem merkez servislerle değil illerdeki anlaşmalı servislerle çalışıyor. ve o servislerle sorun yaşayanlar bence lg türkiye ile iletişime geçerse onların sorunlarının da hallolacağını düşünüyorum.
    son olarak burada arkdaşların biraz fazla yaygara yaptığını düşünüyorum. hakkınızı arayın ama bunu bağıra çağıra yapmayın.




  • Benim de Ekim 2015'te ithalatçı garantili aldığım ve gerçekten severek kullandığım telefonum bir anda bootloop oldu. Garanti devam ediyor ama telefonun faturasında yazan firma (Keleş Elektronik) telefonlara bakmıyor, keza garanti belgesinde yazan ithalatçı firma da... Bizdeuygun.com, Keleş Elektronik'le alakaları kalmadığını belirtiyor, garanti firması Ritzy'nin sitesinde artık bu telefonu satan firmayla çalışmadığını yazıyor, telefonlarına yine bakan yok. Yani tam olarak ortada kaldım. THH'ye başvursam kimi şikayet etmeliyim, başvurmalı mıyım, internette dolaşan uzaktan tamir vs. yollar işe yarar mı? Bu haliyle satabilir miyim?
    Yani en zararsız şekilde kurtulmanın yoluna bakıyorum şu anda, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Lg G3 üm simkart hatası verip canı sikildkca reset atıyo Garantiye bitti problem basladi çözümü nedir NE ypacam bilmiyorum
  • Ekşisözlükte paylaşılan bir yazının linkini buraya yazıyorum. Neler yapabileceğimizi gayet güzel açıklayan bir yazı.

    https://eksisozluk.com/entry/63254809
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.