Daha yeni mor fare'den ps3'ümü aldım (çok heyecanlıyım) ancak monitör/tv'ye ihtiyacım var ve hesaplı bi şey olması için 22"-24" arası almak mecburiyetindeyim...
şuan için bu Lg M2232D 22" ve Asus VS238H 23" arasında kaldım ki ikisininde ps3'le uyumlu olup olmayacağını, problem yaşayıp yaşamayacağımı dahi çözemedim. Şöyle ki; forumdaki bazı başlıkları ve mesajları okuyunca ps3 için minimum 100hz ve 3 veya 2ms olması önerilmiş. Ama gelin görün ki bu bulduklarımın ikisi de 50hz ve 5ms...istenilen ölçütlerde bi şey almaya çalışınca bütçe zora giriyor. Bu durumda bana nasıl bi öneride bulunabilirsiniz?
Şuan onlarca sekme açtım ve kafam allak bullak oldu...Bunca zamana kadar hep lcd, led tv eksikliğinden ps3 alamıyordum ve böyle küçük boyutlu monitör/tv almak aklıma gelmemişti. Şimdi bi gazla ps3'ümü aldım ama ekransız kaldım. Bi yardım eli uzatın, önerilere aç kaldım, açıkta kaldım.
Sanırım konuyu yanlış yere açmışım ve konuyu silebilecek bi admin/mod bulamadım. Umarım mesajımı görür ve kusuruma bakmazsızın siler.