Şimdi Ara

LG LW 4500 3d LED tv mkv oynatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
30.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi forumlar ben LG LW 4500 3D led tv aldım ama usb den mkv formatlarını çalıştıramıyorum bunun için bir güncelleme filan var mı? acaba

• LW4500 de Smart TV yok ve video codec desteği geniş değil, zira bu TV bilgisayar monitörü olarak kullanım için ideal bir TV. Ya da LW4500 + media player kullananlar için. MKV çalıştırır ama MKV yalnızca uzantıdır, MKV çalıştıran her TV her MKV yi çalıştırmayabilir. LW5500 alsaydın sorun yaşamazdın, şimdi 3D Full SBS Blu-ray film .iso ları oynatabilen media playerlar var, onlardan alırsan iyi olur. Güncelleme ile bu destek gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozima

iyi forumlar ben LG LW 4500 3D led tv aldım ama usb den mkv formatlarını çalıştıramıyorum bunun için bir güncelleme filan var mı? acaba

arkadaşım aynı cihazdan ben de var. ilk aldığımda biraz moralim bozulmuştu ama araştırdım sorunu çözdüm. Problem tv ile ilgili değil, izlemeye çalıştığın videoyla alakalı... Burayı bi incele derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_49116574/mpage_1/key_lg32lw4500/tm.htm

Mkv merge adlı program bu işi çözüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: arekinci

quote:

Orijinalden alıntı: ozima

iyi forumlar ben LG LW 4500 3D led tv aldım ama usb den mkv formatlarını çalıştıramıyorum bunun için bir güncelleme filan var mı? acaba

arkadaşım aynı cihazdan ben de var. ilk aldığımda biraz moralim bozulmuştu ama araştırdım sorunu çözdüm. Problem tv ile ilgili değil, izlemeye çalıştığın videoyla alakalı... Burayı bi incele derim...

http://forum.donanimhaber.com/m_49116574/mpage_1/key_lg32lw4500/tm.htm

Mkv merge adlı program bu işi çözüyor...

ben sabahtan beri uğraşıyorum bu konuyla ilgili, verdiğiniz başlıktaki mkvmerge adlı programı indirdim söylenilen herşeyi yaptım fakat sıkıştırma yok yazması gereken kutucuk seçilemeyen kutucuk şeklinde çıkıyor, hiç bir 3d filmi izleyemedim daha sinirlerim bozuldu gerçekten.

• arkadaşların dediklerine ilaveten mkvmerge de filmi seç ve frame i 24000/1001 yap sonra işleme sok.Bu sefer Açacaktır.Lg lw 4500 ler frame 25000 ile 30000 desteklemektedir 1080p de.
  • Ya da kasmayıp Egreat R6B alın, DTS downmix de var her Half-SBS 3D filmi açar. 85TL fiyatı.
  • bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sizin söylediklerinizi harfiyen yaptım daha önce açılmayan 3d flimler şimdi açılıyor çok nette görüntü alıyorum lakin bu defada ses yok bunada bir çareniz varmı yardımlarınızı bekliyorumm bu arada televizyonum lg lw 4500

saygılar
  • ARKADAŞLAR BUNA BİR ÖNERİSİ OLAN YOKMU
  • Notebook al yada anakonuyu oku
  • arkadaşlar yok samsung olacak yok note bok al

ben alacagımı almışım bu saaten sonra atacak halim yok bana ne yaparım o lazım yok yapılacak bir şey yoksa canınız sagolsun
  • Ben LW 4500 televizyonu 2 Hafta önce aldım tor rentten indirdiğim filmleri oynatamadım desteklenmeyen ses diyordu.
    mkvmerge programının son versiyonunu indirdim filmleri gene açmadı.
    Bulduğum çözüm mkvmerge GUI 3.4.0 eski versiyonunu indirdim kurdum filmi seç tekrardan işle şimdi indirdiğim bütün dosyaları açıyor. Aynı zamanda filmleri yabancı dil bile olsa indir. filmin türkçe ses dosyasını arattır aynı programla türkçe ses dosyasını yükle izleyemeyeceğin film yoktur.Şu anda yaklaşık 20 tane 3D filmi sorunsuz indirip izledim. İlk başta açmayınca baya sinirlenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gturan20 -- 28 Mart 2012; 23:22:08 >
  • MÜJDE 42LW4500 DE FLASH GİRİŞİNDEN hdD İLE 3D OYNATMA CONVERT EDEREK

Evet arkadaşlar 2 gün uğraştım tüm yazıları okudum mkvtoolnixle alt sürümleriyle denedim tüm convert ettiklerimi oynatmadı.Yani yapmadığım kalmadı ama kafaya takmıştım bi kere ben bunu çözecem dedim ve çözdüm.Media player almama rağmen kafaya taktım ve olay tamamen gözümün önündeymiş haberim yokmuş.

Evet olay FORMAT FACTORY 2.60 programıyla çözdüm.Ben bu proramı 1sene önce kullanmaya başlamıştım 5800a film çevirmek için mükemmel bi program.Ve tabiki bir çok convert içermekte.Bu proramı kurduktan sonra gelelim elimizdeki 3d filmi çevirmeye.

Video kısmndan Tümünü MKV yi seçiyoruz
    Gelen ekranda Çıktı Ayarını ben HD 1280x720 AVC geniş Ekran yaptım(diğerlerini denemedim deneyen olursa yorumlarını esirgemesin)
    Tüm Dosyalardan çevireceğimiz 3d filmi seçiyoruz
    Aşağıdan çıktı klasörünü ayarlayabilirsiniz
    Bundan sonra Tamam diyoruz
    Ana sayfa geliyor
    Başla butonuna basıp bekliyoruz.Durdurup yeniden başlata biliyoruz.

Gelelim benim çevirdiğim belgesel 3d imax under sea 3 gb iken çevirmeden sonra 575 mb düştü ve ortalama 5saat sürdü(sebebi bilgisayarım celeron ve çok yavaş ama yinede convert yapması uzun sürebilir).
    Dosyayı alıp hdd attım ve 42lw4500 usbden bağladım artık ekranda çarpı işareti görmek istemiyordum ve aynen çarpı işareti yoktu ve direk oynattım.3d kalitesi düşmüşmü diye önceki balık çıkma sahnesine gittim aynen değişen bişey yok ve ilk oynatmaya başladığımız da yapan kişilerin isimleri üstünüze doğru geliyor.

Arkadaşlar format factory beleşti ben indirdiğimde ve sürümünü güncellemedim.Ama dediklerimi yapın kesin oynatacaktır.Zaten türkçe program dili var.
    Takılan olursa yardımlaşalım.Resim koymak isterdim ama cepten bağlanıyorum ve bilgisayarım çok yavaş.
    Media player almak istemeyen ve benim gibi bilgisayarında hdmi si olmayan özelliklede bu lw4500 flashdan 3d neden oynatmıyor diyenler için bire bir çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: rekcah2007

MÜJDE 42LW4500 DE FLASH GİRİŞİNDEN hdD İLE 3D OYNATMA CONVERT EDEREK

Evet arkadaşlar 2 gün uğraştım tüm yazıları okudum mkvtoolnixle alt sürümleriyle denedim tüm convert ettiklerimi oynatmadı.Yani yapmadığım kalmadı ama kafaya takmıştım bi kere ben bunu çözecem dedim ve çözdüm.Media player almama rağmen kafaya taktım ve olay tamamen gözümün önündeymiş haberim yokmuş.

Evet olay FORMAT FACTORY 2.60 programıyla çözdüm.Ben bu proramı 1sene önce kullanmaya başlamıştım 5800a film çevirmek için mükemmel bi program.Ve tabiki bir çok convert içermekte.Bu proramı kurduktan sonra gelelim elimizdeki 3d filmi çevirmeye.

Video kısmndan Tümünü MKV yi seçiyoruz
    Gelen ekranda Çıktı Ayarını ben HD 1280x720 AVC geniş Ekran yaptım(diğerlerini denemedim deneyen olursa yorumlarını esirgemesin)
    Tüm Dosyalardan çevireceğimiz 3d filmi seçiyoruz
    Aşağıdan çıktı klasörünü ayarlayabilirsiniz
    Bundan sonra Tamam diyoruz
    Ana sayfa geliyor
    Başla butonuna basıp bekliyoruz.Durdurup yeniden başlata biliyoruz.

Gelelim benim çevirdiğim belgesel 3d imax under sea 3 gb iken çevirmeden sonra 575 mb düştü ve ortalama 5saat sürdü(sebebi bilgisayarım celeron ve çok yavaş ama yinede convert yapması uzun sürebilir).
    Dosyayı alıp hdd attım ve 42lw4500 usbden bağladım artık ekranda çarpı işareti görmek istemiyordum ve aynen çarpı işareti yoktu ve direk oynattım.3d kalitesi düşmüşmü diye önceki balık çıkma sahnesine gittim aynen değişen bişey yok ve ilk oynatmaya başladığımız da yapan kişilerin isimleri üstünüze doğru geliyor.

Arkadaşlar format factory beleşti ben indirdiğimde ve sürümünü güncellemedim.Ama dediklerimi yapın kesin oynatacaktır.Zaten türkçe program dili var.
    Takılan olursa yardımlaşalım.Resim koymak isterdim ama cepten bağlanıyorum ve bilgisayarım çok yavaş.
    Media player almak istemeyen ve benim gibi bilgisayarında hdmi si olmayan özelliklede bu lw4500 flashdan 3d neden oynatmıyor diyenler için bire bir çözüm.

güzel paylaşım, teşekkürler...

• s.a. arkadaşlar bir program buldum tam da lw4500 tv ler için dts yi ac3 e çeviriyor hemde sorunsuz denedim arkadaşlar %100 çalışıyor bende bu konuda çok mağdur oldum indirdiğim 3d filmleri izleyemiyordum ama bu program tek seferde 2 tuşa basarak filmlerin codeclerini değiştiriyor linki veriyorum programın kullanımınıda word dosyasında anlattım aynı link tedir

arkadaşlar rep felan verin yeter bu siteden yıllardır faydalanıyorum ama hiç faydam olmamıştı inşallah bu konu herkese faydalı olur

https:// rapidshare.com/files/241115359/dts converter.rar

rapidshare yazısı ile slaşın arasındaki boşluğu almayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcool7 -- 17 Ağustos 2012; 12:38:08 >
  • Arkadaslar öncelikle teşekkür ederim size bi sorum olcak LED TV ler hangi video formatını açar yani .avi .mpeg .FLV felan denedim ama açmadı
  • takip
  • arekinci kullanıcısına yanıt
    Evet bu program sorunu çözüyor.. paylaşım için teşekkürler..
  • Merhaba
    bende LG 640S Akilli tv var. MKV filmleri kesik kesik oynatiyor. Suan bilgisayar uzerinde filmleri baska program ile duzeltme durumum yok. TV uzerinde bu formati duzgun calistirabilecek yapabilecegim bir ayar veya uygulama var mi?
    @y.g.t
    @coolman7
    @arekinci @ozima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: folkeyno

Merhaba
    bende LG 640S Akilli tv var. MKV filmleri kesik kesik oynatiyor. Suan bilgisayar uzerinde filmleri baska program ile duzeltme durumum yok. TV uzerinde bu formati duzgun calistirabilecek yapabilecegim bir ayar veya uygulama var mi?
    @y.g.t
    @coolman7
    @arekinci @ozima

Arkadaşım o kadar kastırma kendini. Tvnin işlemcisi zayıf kalıyor. Standart bir divxe çevirirsen sorunun çözülür ama öyle uğraşana kadar arkadaşların da tavsiye ettiği gibi ucuz yollu bir media player al, kurtul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.