Şimdi Ara

LG LM Serisi ve Wi-Di, Miracast Hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
10
Favori
44.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki arkadaşlara bir küçük protesto önerimde şu bende bundan yaklaşık 1 yıl önce 42lm760s serisi televizyon aldım. Her zaman televizyonumuzun Samsung a olan üstünlüklerinden bahsederken Samsung'un miracast desteği olup lg'de olmamamasını büyük bir şaşkınlıkla öğrenmiş bulunmaktayım. Bundan sonra yapacağımız iş Lg alacak arkadaşlara bu eksiklikleri ve LG nin bakış açısını anlatmamız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedesten1 -- 20 Mayıs 2014; 15:08:26 >
  • http://www.hepsiburada.com/liste/pritech-w1-kablosuz-goruntu-aktarim-cihazi-/productDetails.aspx?productId=evpritech&categoryId=17343#Gorseller

bende 2012 model lg 55 lm640s tv var.miracast özelliği yok..bu aleti alsam telefonumdan tv ye görüntü aktarabilirmiyim acaba..içinizde kullanana bilgisi olan varmı..şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

http://www.hepsiburada.com/liste/pritech-w1-kablosuz-goruntu-aktarim-cihazi-/productDetails.aspx?productId=evpritech&categoryId=17343#Gorseller

bende 2012 model lg 55 lm640s tv var.miracast özelliği yok..bu aleti alsam telefonumdan tv ye görüntü aktarabilirmiyim acaba..içinizde kullanana bilgisi olan varmı..şimdiden teşekkürler

Riske girmeyin bunu alın;

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html

Ederi 52 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: bices

quote:

Orijinalden alıntı: golge1710

Arkadaşlar.benim samsung t310 tableti lg lm 660 ekranına yansıtabiliyorum.netten video film tabletten oyun.hatta bu mesajı yazarken dahi görüntü tv den aldım.miracastı açın, tablet veya telefondan gerekli izinleri buluv açın.kesinlikle oluyor.metars arkadaşın dediklerini yapın olacaktır.hemen vazgeçmeyin.ha unutmadan az önce 500 mb lık güncelleme aldım sanırım bununda etkisi var.metars 82sanada çok teşekkür ederim.

Hocam, metars82 isimli arkadaşın tv modeli LA serisi bu model'de direk miracast var ve çok zorlanmadan(LG G2 telefon ile) yapılabiliyor, Ama LM serisinde miracast yok, siz miracastı açın derken nereden açıyorsunuz tv'den mi? yoksa telden mi? eğer cevap tv ise miracast sekmesi tam olarak nerede? ben şimdiye kadar göremedim, yardımcı olursanız sevinirim.

özür dilerim arkadaşlar Tv modelini yalnış yazmışım LA 47 660s olacaktı.

• aynı durum bende de var arkadaşlar (nexus 4 + 42lm620s) kaç güncelleme geldi halen miracast desteği vermediler ve belli ki vermeyecekler de sanırım tek çözüm miracast dongle :(
  • evde 3 tane cihaz var üçü de intel işlemcili ve üçünde de şu saçma özelliği kullanamıyorum. asus t100 bilgisayar, asus zenfone 5 ve lenovo z500.
    BU DESTEKLENMEYEN BİR AYGITTIR. bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

evde 3 tane cihaz var üçü de intel işlemcili ve üçünde de şu saçma özelliği kullanamıyorum. asus t100 bilgisayar, asus zenfone 5 ve lenovo z500.

Miracast destekleyen Tronsmart T1000 cihazını alın. Çok rahat kullanılıyor.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-T1000-Mirror2TV-Wireless-Display-HDMI-Adapter-Support-Miracast-DLNA-EZCAST-AirPlay-323228.html

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

evde 3 tane cihaz var üçü de intel işlemcili ve üçünde de şu saçma özelliği kullanamıyorum. asus t100 bilgisayar, asus zenfone 5 ve lenovo z500.

hayır gidip de neden ekstra para verip bu aleti alayım. televizyonu alırken zaten ben bunun parasını ödemişim ama saçma sapan şeylerden dolayı kullanamıyorum.

• quote:

quote:

hayır gidip de neden ekstra para verip bu aleti alayım. televizyonu alırken zaten ben bunun parasını ödemişim ama saçma sapan şeylerden dolayı kullanamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Anladığım kadarı ile denediniz ve başarısız oldunuz. TV'niz 2014 model mi? Telefonlarınızdaki ROM'un miracast'ı desteklediğinine emin misiniz?

• barisg B kullanıcısına yanıt
    2012 model lm660
    birisi telefon ikisi bilgisayar
    telefon miracast, bilgisayarlar ise widi destekliyor adım gibi eminim.
  • quote:

2012 model lm660
    birisi telefon ikisi bilgisayar
    telefon miracast, bilgisayarlar ise widi destekliyor adım gibi eminim.

Telefon donanım olarak destekliyordur ama bu özelliği destekleyen bir ROM kullandıınıza emin olun.

Widi için ise ntel2in eklenti programı var, sanırım kullanıyorsunuzdur...
  • Ben de lm 660s ve asus zenfone 5 var. Deniyorum bir türlü olmuyor bağlantı. Ben de şimdilik allcast ile idare ediyorum. İnşallah bir şekilde duzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LM serisinde sadece Wi-Di desteği vardır, hiçbir şekilde Miracast desteklememektedir.
    Android cihazlar ise yalnızca Miracast desteklemektedir.
    Intel Wi-Di içinse dizüstü bilgisayarınızda Wi-Fi çipsetinizin Intel olması gerekmektedir, Broadcomm ya da Realtek malesef desteklenmemektedir.
  • miracast özellikli 32 inç bir tv lazım, önerisi olan varmı ?
  • quote:

Ben cep telefonlarini ve tabletleri bilmem. Kendi lenovo z500ümü, lm660a yansitabiliyorum. Hatta bunu windows 8;1 sayesinde 3 tıklama ile yapiyorum.

nasıl yapabildiğini sorabilirmiyim, benim bilgisayarımdada windows8.1 var fakat bir türlü yansıtamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahayeniyim

quote:

Ben cep telefonlarini ve tabletleri bilmem. Kendi lenovo z500ümü, lm660a yansitabiliyorum. Hatta bunu windows 8;1 sayesinde 3 tıklama ile yapiyorum.

nasıl yapabildiğini sorabilirmiyim, benim bilgisayarımdada windows8.1 var fakat bir türlü yansıtamadım

merhaba hocam. şuan 8.1de hiç bir şekilde olmuyor. 40 takla attım ama çalıştıramadıım. çalışan şeyi bozdular intel ve microsoft ne yazık ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dahayeniyim

quote:

merhaba hocam. şuan 8.1de hiç bir şekilde olmuyor. 40 takla attım ama çalıştıramadıım. çalışan şeyi bozdular intel ve microsoft ne yazık ki.

sen önceki mesajında yapabiliyorum yazmışsın ona istinaden sordum, değişen ne oldu neyi bozdular anlamadım, önceden yapabiliyordunda şimdi neden yapamıyosun, işletim sistemi win 8.1 aynı yani

• Hocam olmuyor işte zorunlu güncellemeler filan çıkardılar bozuldu. Hatta bunun için intel forumlarına bile üye oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

quote:

Orijinalden alıntı: TeamAnimus

quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

o bak bu önemliymiş mesela xbmc yi ekrana yansıtabilsek teşekkürler kardeş Allah razı olsun bu gerçekten olması gereken birşey bunu koymamaları büyük rezillik

rica ederim kardeş, bence de büyük bir rezillik. Forumdan destek gelir mi bilmiyorum fakat yerli yabancı kullanıcılar belirli bir şikayet formunu LG'ye iletirse belki bir güncellemeyle TV'lere Miracast desteği getirebilirler. Şu an LG'nin uluslararası müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeyi planlıyorum LM serisi ve Miracast sertifikası hakkında

Bendede 55lm640s var..LG ye mesaj gönderdim micrasat ile ilgili güncelleme yapılacakmı diye..yapılmayacakmış..3,500 tl ye tv almışım ama saçma sapan rant paylaşımı yüzünden görüntü aktarımı yapamıyorum..şikayet edilecekse bende katılırım size.ama tek tek değilde organize olup gerkirse biri şikayet ile ilgili başlık açsın orda buluşalım.(telefonum gm discovery 16 gb,tv:lg 55lm640s)

Merhaba çok güzel konu
    Ben de birkaç gündür bunu araştırıyordum
    47LM660 TV'me miracast'le aktaramıyorum. Çünkü herkesin yazdığı gibi TV desteklemiyor
    Notebook'umdan WiDi ile paylaşım sorunsuz
    Arkadaşımın 55LA660 TV'sine Miracast'le aktarıyoruz çünkü destek var.

LG şikayet vs ne istiyorsanız ben varım 15 gün önce ben de iletişime geçtiğimde sadece desteklemiyor yazmıştılar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.