Şimdi Ara

LG LM Serisi ve Wi-Di, Miracast Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
10
Favori
44.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cep telefonlarini ve tabletleri bilmem. Kendi lenovo z500ümü, lm660a yansitabiliyorum. Hatta bunu windows 8;1 sayesinde 3 tıklama ile yapiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar lm660s tvde widi olayını denedim ve sonuç olumlu. Laptopu tvye kablosuz aktarabiliyorum. Bu arada bu işi merak edenler için söylüyorum, öncelikle işlemciniz ve wireless kartınız widi özellikli olmalı. Ekran kartida bir ara sadece intel hd graphics kartı destekliyordu şimdi ona gerek kalmamis gibi görünüyor. Benim pc i5 3210m islemci, intel hd 4000 ve radeon ekran karti, intel advanced 6235 wifi karti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palasibo kardeşim:
    atheros ar5b97 wireless bulunuyor,herhalde widiyi desteklemiyor.İşlemci i5-2410M intel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Palasibo kardeşim:
    atheros ar5b97 wireless bulunuyor,herhalde widiyi desteklemiyor.İşlemci i5-2410M intel

Islemcin destekliyor. Fakat wireless kartın desteklemiyor. Intel widi sayfasından listeye bakip ordaki wireless kartlarindan birini alabilirsin. Ben 50 tlye aldım kartı internet üzerinden. Ayrica kartlarda bluetooth destegide var.

Şu siteden bakabilirsin.
    http://supportkb.intel.com/wireless/wireless-display/templates/selfservice/intelwidi/#portal/1026/article/2511

Su linkteki programlada pcni deneyebilirsin. Hangi donanımlar uyumlu değilse gösterir. Uyumluysa wido programlarını yükler.
    http://supportkb.intel.com/wireless/wireless-display/templates/selfservice/intelwidi/#portal/1026/article/5856

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palasibo -- 20 Ocak 2014; 12:19:06 >

• Boyle bir cihaz alarak hem bluray player hemde miracast olayini cozebilirsiniz
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-BP730-3D-Blu-Ray-DVD-Oynat%C4%B1c%C4%B1,103452,465030,892462.html?ref=akakce&v=1.70%2C7&langId=-14
    teknosa da da var lg bp730 lgnin sitesinden inceleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetulutas

Boyle bir cihaz alarak hem bluray player hemde miracast olayini cozebilirsiniz
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-BP730-3D-Blu-Ray-DVD-Oynat%C4%B1c%C4%B1,103452,465030,892462.html?ref=akakce&v=1.70%2C7&langId=-14
    teknosa da da var lg bp730 lgnin sitesinden inceleyin

Bu ürünün Miracast ile ne ilgisi var, anlatabilir misiniz? DLNA ve Miracast farklı teknolojiler.

• bu üründe dahili miracast desteği var hem bluray hem 4k player hemde tvyi akıllı tv yapıyor internete bağlanıyor akıllı kumanda hediyesi ile geliyor.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    http://www.lg.com/tr/video/lg-BP730 buradan ürünü inceleyebilirsiniz?
  • quote:

http://www.lg.com/tr/video/lg-BP730 buradan ürünü inceleyebilirsiniz?

Önerdiğiniz ürün Teknosa'da 500 TL. Benim önerdiğim ürün ise 29$
    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-BP730-3D-Blu-Ray-DVD-Oynat%C4%B1c%C4%B1,103452,465030,892462.html?ref=akakce&v=0.91.1&langId=-14
    burada 399 tl eskiden 1 hafta önce teknosa da da 399 du şimdi arttı. ama bu ürünle 4k bile oynatabiliyor.türkiyede olsa senin bahsettiğin iyi sen getirttin mi?
  • quote:

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-BP730-3D-Blu-Ray-DVD-Oynat%C4%B1c%C4%B1,103452,465030,892462.html?ref=akakce&v=0.91.1&langId=-14
    burada 399 tl eskiden 1 hafta önce teknosa da da 399 du şimdi arttı. ama bu ürünle 4k bile oynatabiliyor.türkiyede olsa senin bahsettiğin iyi sen getirttin mi?

Getirdim kullanıyorum. HD video'larda bile takılma olmadan telefon ve Ipad ekranını olduğu gibi TV'ye getiriyor. Tek eksiği 5 Ghz değil 2.4 Ghz wifi desteği olması ama şimdiye dek eksikliğini görmedim.

Kendim deneyip beğendikten sonra akrabalarıma da getirttim.

• LG LM VE LA serisi için mirrorop senderı desteklediğini söylüyor mirrorop firması ama sadece çindeki tvler diyor .... sanırım mirorop server tvye uygulama olarak kuruluyor ve ipad, iphone, android veya pc yede mirorop senderi kuruyorlar bu şekilde sorunsuz ve hiç bir extra aparata gerek kalmadan kullanılabiliyor,fakat bizde böyle bir smart uygulaması yok forumda uzman arkadaşlar mevcut acaba tv nin smart ülke seçimi çin olarak nasıl seçilebilir veya lg vod uygulaması gibi usbye bu uygulama nasıl yüklenip tvye tanıtılır lütfen teknik konuya haiz arkadaşlar ilgilenirse sevinirim...ayrıca tv nin içinde olan bir uygulama herzaman daha iyidir bluray veya miracast donglelar çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 2 Şubat 2014; 22:41:56 >
  • arkadaşlar tüm LM -LW VE LA serisi tv sahibi olupta iphone ipad sahibi olanlar için mükemmel bir program bakmanızı öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_87427763/tm.htm
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 3 Şubat 2014; 2:06:58 >
    sana ne kadara maal oldu ben hiç yurtdışından alışveriş yapmadım bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?Kaç günde geldi.bana yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • quote:

sana ne kadara maal oldu ben hiç yurtdışından alışveriş yapmadım bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?Kaç günde geldi.bana yardımcı olabilirsen sevinirim.

Ürün fiyatı daha önce verdiğim sitede 29$. Normal posta ile 20-30 günde elinizde olur. Satın almayı ya kredi kartınızla ya da sanal kartınız ile yapabilirisiniz. Türkiye'ye bu tip ürünler gelmez, gelmesini sakın beklemeyin.

İngilizce'niz yoksa, dil bilen bir tanıdığınız size yardımcı olabilir sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 6 Şubat 2014; 19:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Ürün fiyatı daha önce verdiğim sitede 29$. Normal posta ile 20-30 günde elinizde olur. Satın almayı ya kredi kartınızla ya da sanal kartınız ile yapabilirisiniz. Türkiye'ye bu tip ürünler gelmez, gelmesini sakın beklemeyin.

İngilizce'niz yoksa, dil bilen bir tanıdığınız size yardımcı olabilir sanıyorum.

Anladım bu linkteki ürünü aldınız ve size geldi yani dimi biraz uzun sürse de yani türkiyeye gönderim yapıyorAnladım bu linkteki ürünü aldınız ve size geldi yani dimi biraz uzun sürse de yani türkiyeye gönderim yapıyor

• cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Kardeş bendede lm640 var ben bi şekilde bu özelliği kullanmak istiyorum nette ssatılan dongle cihazlar ise yarramazmi acaba LG bisey yapacagi yok.imza platformu oluşturur saniz ben varim yeterki cozulsun bu sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Ben cep telefonlarini ve tabletleri bilmem. Kendi lenovo z500ümü, lm660a yansitabiliyorum. Hatta bunu windows 8;1 sayesinde 3 tıklama ile yapiyorum.

raslantısa bir şekilde ben de aynı notebook'u kullanıyorum. yalnız yeni aldığım tv la86V. Bir türlü Miracast bağlantısı olmadı yada ben birşeyleri noksan yapıyorum. Daha önceki sıralamnıza göre dediklerinizi harfiyen yapıyorum. Yansıt'a tıklayıp Televzyonu seçtğimde " [Intel's Widi] Başlatılıyor.. " yazısı tv'ye geliyor. Bir süre sonra notebook ekranı kapanıyor. Derken notebook ekranı normale dönüp tv ekranı kararıyor kısa bir süre "Miracast Yayın Akışını Başlatıyor" yazısı görünüp kaybolduktan sonra siyah bir TV ekranı ile başbaşa kalıyorum..

Bir durum daha var. Ekran cihazları aratırken bir de Digital Medya İşleyici sınıfında aynı televizyonu 2. kez buluyorum. Eğer onu da kurarsam bu sefer siyah TV ekranı geldiğinde avi ve mp4 dosyalarını sağ tıkladığımda "Play to:" menusu görünüyor ona tıklayıp tv'yi seçtiğimde bilgisayarda bir player programı açılıyor ve video tv'de çalışıyor.

Fakat benim derdim bilgisayardaki masaüstünü tv'ye aktarmak. Nerde hata yapıyor olabilirim? ne önerebilirsiniz? Masaüstünü aktar şeklinde bir şey var mı?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Merhaba. Intelin son zamanlarda yaptığı bir yazılım güncellemesi ile artık ben de yansıtamıyorum ekranımı. Sizinki de bu yüzden olabilir.
    Bir de benim kullandığım teknoloji miracast değil widi. Arada fark var mı bilmiyorum.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.. benim anladığım widi multimedia paylaşma formatı. yani video ve resim gönderebiliyoruz ama tv'nin kendi video işleme prgramını kullanıyor. bununla birlikte mkv dosyaları ve .srt gibi alt yazı dosyaları tv'ye gönderilmiyor. yani en azından benim için hiçbir işe yaramıyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.