Şimdi Ara

LG LM 660s mi LG LM 640s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lg lm 660s ve Lg lm 640s
    Bu iki ürün hakkında goruslerınızı merak edıyorum :) Bugun alıcaktım son anda vazgectım :) Sızlerın yorumunu almak ıstedım.
    Olumlu ve olumsuz yönlerıni, eksıklıklerını... Yada sızın memnun oldugunuz cıhaz varmı 2000, 2500 gıbı bır fıyat aralıgında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulk94 -- 20 Ocak 2013; 19:39:44 >

• LM 669S ile 660S arası fark sadece renk LM 660S ile LM 640S arası fark sadece çerçeve. (Paneller ayrı) 660S te akıllı kumanda var sanırım. Tv den internete gireceğim felan diyorsan akıllı kumanda işine yarayabilir ama ne gereği var bilgisayarlar dururken diyorsan akıllı kumanda artısı sizin için bir anlam ifade etmeyecek demektir. Gerisi ilk cümlemdeki tercihinize kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

LM 669S ile 660S arası fark sadece renk LM 660S ile LM 640S arası fark sadece çerçeve. (Paneller ayrı) 660S te akıllı kumanda var sanırım. Tv den internete gireceğim felan diyorsan akıllı kumanda işine yarayabilir ama ne gereği var bilgisayarlar dururken diyorsan akıllı kumanda artısı sizin için bir anlam ifade etmeyecek demektir. Gerisi ilk cümlemdeki tercihinize kalmış.

Yalnız bugün incelediğimde arasında 400 liralık bır fark gordum. Tek sebep akıllı kumandamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulk94

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

LM 669S ile 660S arası fark sadece renk LM 660S ile LM 640S arası fark sadece çerçeve. (Paneller ayrı) 660S te akıllı kumanda var sanırım. Tv den internete gireceğim felan diyorsan akıllı kumanda işine yarayabilir ama ne gereği var bilgisayarlar dururken diyorsan akıllı kumanda artısı sizin için bir anlam ifade etmeyecek demektir. Gerisi ilk cümlemdeki tercihinize kalmış.

Yalnız bugün incelediğimde arasında 400 liralık bır fark gordum. Tek sebep akıllı kumandamı?

akıllı kumandaya 200 tl felan diyorlardı gözlük vs arasında fark var mı bilmiyorum bence başka fark yok birde çerçeveli çerçevesiz.

• Akilli kumanda isini akıllı telefonla halledebilirsiniz.
    Çerçeve bana gore onemli degil. Ama zevk meselesi tabii.
    Sonucta aradaki farka degmez derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım lg660s modelını alıcam :) Indırım beklıyorum bakalım hayırlısı
  • 640 660 farkı magic kumandası ve çerçevesi başka bir fark yok. ben akıllı kumanda alacağıma k400 logitech klavye alırım mouse da üzerindew çok daha kullanışlı bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG QNED mi ? Samsung QLED mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba kardeşim bende kaç gündür ''3D, smart tv, Hd uydu alıcı, yuksek cozunurluk ve hızda'' olabilecek LED TV ararken döndüm dolaştım ''LG 42 LM 660S'' modelinde takıldım. Cünkü bütün bu özelliklerin yanında iş güç nedeniyle hiç duymadığım yeni bir artıyı gördüm. Bu TV de ''DUAL GAME'' diye extra bir durum söz konusu. Playstation vardı evde artık alacağım TV de bu özellikte olmazsa olmaz listesine... Kayseri de 3 farklı magazayı gezdim aralarında 100 er lira fark vardı. teknosa 2099tl - medya markt 1999 - LG magazasında ürünün fiyatına 1900 tl dendi. hepsininde yanında smart control yada remover mu herneyse o da hediye + 4 adet 3D pasif gözlük.

Ben hemen hemen kararımı verdim ama yine de kafam da bu model hakkında ufak tefek endişeler mevcut. Kanal geçişleri 2-3 saniye bana göre yavaş. Bunun uydu alıcısı ile alakalı bir durum olduğu doğru ama yine de biz TV ye yorabiliyoruz :) başka bir durum işe teknolojinin hızla ilerlemesi bizlere bu cihazın ilerde yakın bir zaman da fiyat düşüşünün yada yeni çıkabilecek teknolojilerin bu ürünün papucu'nu hemen dama atabileceği konusunda endişeliyim. Birde şu ''NEO'' teknolojisinde bir cihaz alsak daha mı avantajlı olurdu onu düşünüyorum. Bu TV yi kullanan arkadaşlar en iyi ve en kötü özellikleri hakkında bahsederse ne mutlu bize :)

• LG 47LM640 DVB-S FULL hd 3D LED LCD TV + 4 GÖZLÜK 2079 TL.
    -200tl kart indirimi ile en dip fiyat, kaçırılmaması gerekir
    http://www.kliksa.com/urun/lg-47lm640-dvb-s-full-hd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk/900366114

Dual play aslında tüm fpr lerde yapılabilir zaten işin çıkışınıda geçen senelerde bir Türk düşünürü yapmıştı

http://www.youtube.com/watch?v=jj5jwIQI8rY

• Bunu bende duymuştum ama biraz endişeliyim şu konuda..

- peki ya aynı performansı vermezse?
    Bir başka sormak istediğim şeyde şudur; -pfl nedir?

ayrıca Dual özellikte bir Tv istiyorum bütçem 2000 tl den biraz daha yükseğe çıkabilecek fiyatta tv lere yeterli. 42 yada 47 inç ekran 3D de ki çözünürlüğü yüksek + smart tv özelliği olan, HD yayınları izleyebileceğim uydu alıcısı olan, çözünürlüğü ve yenileme hızı yüksek (hz) bir LED tv arıyorum. Bu konu da tavsiye de verirmisiniz!

Ayrıca cevap için çok teşekkür ederim.:)

Benim şimdilik tercihim LG 42 LM 660S modeli...

En büyük artısı panel hızı 400hz ve DualPlay özelliklerinin artısının olması.
    Fiyat olarak LG de 1900Tl gibi bir rakam verildi, sizce bundan iyi bir ürün varmı bu fiyata?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.