Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

LG LG D.J. X-BOOM SİNEMA SİSTEMİ 25.000W (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
818
Cevap
10
Favori
65.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • disneyonur D kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam kullanıcıların dikkatini çekmek için toplam sistem üzerine yazmayı tercih ediyorlar bir tarz hile gibi düşünülebilir bir çeşit satış stratejisi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 27 Mart 2014; 20:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    hmm şum mesele de elektrik tüketimi az ama o inasnın kafasını karıştırıyor açıkvası ben dinledim fakat yemin ederimki kuranıkerim çarıpsın ki sesi 10 açtım bassı ayarladım tabi sana yemin ederim ki iki gözüm önüme aksın ki baslar okadar çok veriyorki o koca vatan bilgisayarda düşün artık ufak yer değil müdür geldi kıstı sesini ben en fazla 10 qaçtım ama müdür kızmasaydı sesi 20 lere getirirdim malesef açamadım dj efketler güzel ben açıkcası w rms sine bakmam yani banane önemli oan özellikleri tam benlik benim istediğim hoparlörlerin anfiden büyük olması ufak değil ve bu sistem ucuz olsaydı yada sony shake 5 var o ucuz olsaydı ya bu lg yi alırdım yada sony shake 5 i bu lg nin basları derinden ve sert vuruyor ses 5 te bile düşğün ben bu sistemlerden hoşlanıyorum siz hoşlanmasanızda olur sizin tercihiniz tabi ama ben bu sistemleri severim benim gbi sevende vardır elbette yok diyemem tabi.




  • disneyonur sen kaç yaşındasın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atalayalper

    disneyonur sen kaç yaşındasın?

    Cok sevilecek yasta abisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 27 Mart 2014; 21:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya çok saf, ya bazı problemleri var ya da gerçekten bazı şeyleri idrak edemeycek kadar küçük.
  • Neyse insan ayrımı yapmıyoruz burada sonuçta ama sabır taşı olsa bir yerde çatlar bu yazılanlar karşısında.
  • Gelmeyeli baya karışmış ortalık... Ama sanırım cihazın 180W olmadığını anlamışlar... Konunun başından beri bu tarz cihazlara önyargılı davranan Hi_Fi fanatiklerine karşı birşeyler yazmıştım oysa.. Sonunda dediklerim çıkıyor.. Sozuak'ta belirtiyor cihazın 180W olmasına imkan yok diye ... Cihazı dinleyen arkadaşlarda ses kalitesinin multimedia setlere göre z5500 tüveri vs. çok daha iyi olduğunu nihayet anladılar. tecrübe konuşuyor burda =))

    Birde bu setin PRO olan versiyonunu görmelisiniz =))
    LG XBOOM PRO
    https://www.youtube.com/watch?v=XCev_byK70c

    Hahah Biladerim Fizik mühendisi SES SİSTEMLERİNDEKİ RMS WATT FARKLI ŞEKİLDE HESAPLANIYOR DOĞRU O DEĞERLER. diyor
    Burda gelmiş hala konu başndan beri Fizik yasası diyorlar.. Garip..
    Umarım okuyanlar bana hak veriyordur artık :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuntepir -- 28 Mart 2014; 14:09:54 >




  • kuntepir kullanıcısına yanıt
    Siz konuyu yanlış anlıyorsunuz.Siz direk bu cihaz 2000-3000 W diye konuya girince dağılmış ortalık.İki tarafta bence Service Manual'i incelemediği için karışıklık çıkmış.Çünkü orada amfi katı ile panel özellikleri farklı farklı verilmiş.Arkada ki güç tüketiminin cihazın total gücü ile ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü verdiğiniz PRO modelinde arkasında 180 W güç tüketimi yazıyor.Ama hem daha büyük alt frekans sürücüleri hemde daha fazla orta frekans sürücüsü var.600 W güç tüketimi olup 7 kg olan amfilerde var.Düz mantık felakete sürüklemiş konuyu olay bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 28 Mart 2014; 15:51:22 >
  • Ben bu cümleye takıldım.
    SES SİSTEMLERİNDEKİ RMS WATT FARKLI ŞEKİLDE HESAPLANIYOR DOĞRU O DEĞERLER.
    Burda gelmiş hala konu başndan beri Fizik yasası diyorlar.. Garip.. 

    Şaka mı bu? Yaw arkadaşım watt neyin birimi bir aç oku. Bunu söyleyen kardesinde diplomayı yirtsin. Fizik kanununu hiçe sayan muhendis OLAMAZ.

    Bu arada güm güm bas vuruyor diye bir sisteme kaliteli ses veriyor demek abes olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enerji78 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı bence anlayarak olaya yaklaşsanız daha iyi olacak. :) Siz dinlediğiniz Hi-Fi cihazlar üzerinden kalite kıyası yapıyorsunuz o arkadaş ise dinlediği çöp multimedya setlerden.Ve sesi evet o multimedya setlerden 5 kat daha kaliteli.Yukarıda Service Manual paylaşımı yapıldı isterseniz bir göz gezdirin.Tabii arkadaşın fiziği geçip metafiziğe bağlanması konularına bir şey diyemiyorum. :D
  • Ben z5500'den kötüdür demedim. Başından beri savunduğumuz bu cihaz bahsedilen gücü vermez ve hifi statüsünde bir cihaz değildir. Ses kalitesi amaçlı değil parti amaçlı üretilmiştir.
    Fizik yasası konusunda söylemleri herhalde 5,5 yaşındaki kızım söylemez. Komik bile diyemiyorum. Bizim itiraz ettiğimiz saçma sapan bilgilerle insanların yanlış yönlendirilmesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsi gecen urunu bugun teknosada dinledim iscilik kalitesi berbat kabinler suntadan bozma ses oldukca yuksek saglam gurultu yapiyor ama kalitesiz yazin bahcede kullanmak icin bir adet alabirim tamamen gurultu amacli...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik sistemlerinde rms değeri farklı hesaplanıyor düşüncesi bence yanlış rms root mean square ortalama karekök demek. Örneğin şebekedeki voltaj 220 volt rms olup vpp denilen tepeden tepeye değeri 311 volttur. Ama efektif olan değer rms değeridir.
    Anfilerdei güç ile ütünün gücü aynıdır. Elektriksel güç en basit şekilde ısı ile ölçülür yani 1000 wattlık bir ütü de aynı ısıyı üretecek 1000 watt eşdeğer güç de aynı ısıyı üretecektir. Ütüden farklı olrak bir anfi açılır açılmaz maksimum güç tüketmeza sınıfı hariç. Ne kadar ses çıkışı okadar güç tüketimi. Bir pc de 500w güç kaynağı takılı olması açar açmaz 500 watt harcar demek olmadığı gibi.
    Bizi birbirimize düşüren maalesef üreticiler maalesef s.d.k yarışı yapar gibi karşılaştırma yapmamıza sebep oluyorlar.
    Ses kalitesi konusunda söylenmesi gereken söylenmiş herkes ne kadar üst seviye cihaz kullanırsa o kadar küçümsüyor alt seviye cihazları.
    Artık kırmayalım kavga döğüş en son lazım şey şu an. 1 ayım kaldı kısmetse ekipmanlarım gelecek o zaman test ederiz rahatlıkla tabi eldeki ekipmanlardan başlayarak. Örneğin elimde pc de kullandığım bir str de995 anfi var ondan başlayacağım teste.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • urunu az once aldim yazin bahceye kurucam detaylari paylasirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuribaras kullanıcısına yanıt
    Keşke almasaydınız Sitede aynı ürüne muadil daha iyi SONY SHAKE 7 SATAN arkadaş vardı 2500 müydü 3000 TL miydi neydi..

    Ayrıca Gorod doğru söylemişsin...

    Ha birde ben baya direndim biradere sormamak için ama onun yalancısıyım Fizik mühendisisin emin misin bak foruma yazıcam bile dedim eminim dedi..

    Müzikteki RMS watt farklı hesaplanıyor ELEKTRİKTEKİ WATT ile aynı değil dedi.. belki aynıdır hesaplamasına farklı demiştir bilemem Sozuak'ın cihazlar gelsin bende merak etmiyor değilim.
  • 3000 tl istiyordu arkadas..arkadasim urunun kargosu zaten 200 tl ustunde tutar yurtdisi urun garantisi yok gormeden almak istemedim zaten bahcede kullancam benim icin cok onemli degil kuru gurultu yapsin yeter..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 1 Nisan 2014; 22:24:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartısmalra nokta koymak bana dustu sanırım eğlence cıktı banada
  • 1-2 hafta önce Topkapi vatanda denedim, iğrenç bi ses kalitesi vardi.. SİRF kuru gürültü başka bişiy yok.. Basslar sesin her türlüsünü bastiriyor ayrintiymiş müzik keyfiymiş hiç biri yok.. başina koymuşlar bi tane elemani DJ ayariyla oynayip ileri geri yapa yapa zaman geçiriyodu...

    @nuribaras : Hocam ne yaptin yaaa İyi günlerde güle güle kullan.. Valla sizin SES kalitesinde forumda söz sahibi insanlardan biri olduğunuzu biliyorum az çok, O yüzden incelemenizi bekliyorum..


    Ayrica Yazmadan geçemem, KONU ve YAZİLAN YORUMLARDA EFSANE.. Bile bile Saçmalayanlar dişinda, Tam bir Bilgi Denizi Olmuş.. Ancak bazi yorumlarda gülmekten duramadim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Nisan 2014; 22:49:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • nuribaras kullanıcısına yanıt
    merhaba sn_nuribaras ürününüz hayırlı olsun güle güle kullanın konuya son noktayı koymanızı bekliyorum :)
  • nuribaras kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Nuri. Zaten ancak bahçede kullanılır.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.