Şimdi Ara

LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uydu: Türksat 4A 42°Doğu
    Polarizasyon: H- Yatay
    Frekans: 11853Mhz
    Sembol Oranı: 25.000
    FEC: 2/3 veya Otomatik
    SD Frekans Bilgileri
    Uydu : Türksat 4A - Batı
    Polariasyon :V- Dikey
    Frekans : 11797
    Sembol Oranı : 8800
     LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM

• Elinize saglk gayet güzel acıklamıssnz

Transponder düzenle diyorum donup kalıyor neden acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv fabrika ayarlarına al ya bi internet varsa yazılım güncelle sorun duzelecektir

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Tv Fabrika ayarlarına al ya internet varsa tv bi guncelle yeni yazılım çıkmış olabilir sorunun muhtemelen çözülecektir Saygilarimla

• anlatılanları teker teker yapıyorum sonra tivispor kanallarıın hepsi geliyor fakat kanalı açtığımda cl modülü yok hatası alıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

anlatılanları teker teker yapıyorum sonra tivispor kanallarıın hepsi geliyor fakat kanalı açtığımda cl modülü yok hatası alıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Ben de dün izliyordum bugün modül soruyor. Nedeni tivibisporun bisskey istemesi. Nasıl olacak bilmiyordum nereden çıkardılar bu keyyi falan... Adam gibi iş yapmazlar zaten bu ülkede parasız.

• Tivibuspor bir digital bir platform olduğu için bize modül kart takmamızı istiyor maç saatine doğru açılacak kanal sakin olun :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Smart Tv Tv8 Ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayaztuncay

Tivibuspor bir digital bir platform olduğu için bize modül kart takmamızı istiyor maç saatine doğru açılacak kanal sakin olun :)

Haha tesekkurler kanal acilcaksa sikinti yok :):):)

• quote:

Tv Fabrika ayarlarına al ya internet varsa tv bi guncelle yeni yazılım çıkmış olabilir sorunun muhtemelen çözülecektir Saygilarimla

Kanalı buldum hocam

Ci modul yok diyor yine acmıyor :D

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt
    Açılacağı söylendi bekliyoruz bakalım LG LED TV Biss girişi yok maalesef 2 seçenek tivibuspor internet sitesi maçı bedava yayınlıyor oradan izleriz artık

• http://www.tivibu.com.tr/atromitos-fenerbahce-karsilasmasi-sifresiz-yayinla-tivibu-spor-da

bu link maçı izleyebilirsiniz arkadaşlar

• Sağolun hocam ekleyemiyordum bir türlü kanalı Bu arada bende kanal açık şu an
  • Strm13 kullanıcısına yanıt
    Bendede açık su an açtılar yayını

• quote:

Bendede açık su an açtılar yayını

Acıldı hocam Allah razı olsun :)

• arkadaşlar 7.resimde uydu alıcı verici yi değiştirmek istediğimde yani kumandayla yan tuşa bastığımda tv kapanıp yeniden açılıyor ,, bilen varsa yardım lütfen :) açamadım hala kanalı
  • ercan-792 E kullanıcısına yanıt
    Dostum tv fabrika ayarlarına al ya da internet varsa tv son sürüme guncelle sorunun duzelecektir umarım.

• LG nin LB serisinde böyle bir ekran yok ama yinede bir deneyeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.