Bildirim
LG LED TV TIVIBUSPOR KANAL EKLEME RESİMLİ ANLATIM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Elinize saglk gayet güzel acıklamıssnz
Transponder düzenle diyorum donup kalıyor neden acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tv fabrika ayarlarına al ya bi internet varsa yazılım güncelle sorun duzelecektir
Tv Fabrika ayarlarına al ya internet varsa tv bi guncelle yeni yazılım çıkmış olabilir sorunun muhtemelen çözülecektir Saygilarimla
anlatılanları teker teker yapıyorum sonra tivispor kanallarıın hepsi geliyor fakat kanalı açtığımda cl modülü yok hatası alıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TroppX
anlatılanları teker teker yapıyorum sonra tivispor kanallarıın hepsi geliyor fakat kanalı açtığımda cl modülü yok hatası alıyorum bilgisi olan yardım edebilir mi ?
Ben de dün izliyordum bugün modül soruyor. Nedeni tivibisporun bisskey istemesi. Nasıl olacak bilmiyordum nereden çıkardılar bu keyyi falan... Adam gibi iş yapmazlar zaten bu ülkede parasız.
Tivibuspor bir digital bir platform olduğu için bize modül kart takmamızı istiyor maç saatine doğru açılacak kanal sakin olun :)
quote:
Orijinalden alıntı: ayaztuncay
Tivibuspor bir digital bir platform olduğu için bize modül kart takmamızı istiyor maç saatine doğru açılacak kanal sakin olun :)
Haha tesekkurler kanal acilcaksa sikinti yok :):):)
quote:
Tv Fabrika ayarlarına al ya internet varsa tv bi guncelle yeni yazılım çıkmış olabilir sorunun muhtemelen çözülecektir Saygilarimla
Kanalı buldum hocam
Ci modul yok diyor yine acmıyor :D
Açılacağı söylendi bekliyoruz bakalım LG LED TV Biss girişi yok maalesef 2 seçenek tivibuspor internet sitesi maçı bedava yayınlıyor oradan izleriz artık
http://www.tivibu.com.tr/atromitos-fenerbahce-karsilasmasi-sifresiz-yayinla-tivibu-spor-da
bu link maçı izleyebilirsiniz arkadaşlar
Sağolun hocam ekleyemiyordum bir türlü kanalı Bu arada bende kanal açık şu an
-
Bendede açık su an açtılar yayını
quote:
Bendede açık su an açtılar yayını
Acıldı hocam Allah razı olsun :)
arkadaşlar 7.resimde uydu alıcı verici yi değiştirmek istediğimde yani kumandayla yan tuşa bastığımda tv kapanıp yeniden açılıyor ,, bilen varsa yardım lütfen :) açamadım hala kanalı -
Dostum tv fabrika ayarlarına al ya da internet varsa tv son sürüme guncelle sorunun duzelecektir umarım.
LG nin LB serisinde böyle bir ekran yok ama yinede bir deneyeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X