Bildirim
LG LD450 televizyona hoporlör bağlama?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar bu konular hakkında deneyimli olan bir kişi yok mu cevap yazacak?
Kısaca -
Bu konu hakkında bilgisi olan yo mu? -
Müzik setini Tv'ye Tv'nin stereo ses çıkışından veya kulaklık çıkışından baglamalisiniz. Direk hoparlörleri baglayamazsiniz. -
Sayın cru bende öyle düşünmüştüm cevabınıza teşekkür ederim. Benim yaptığım bağlantıları size yazayım yanlış yada eksik yaptığım bir şey varsa uyarırsanız sevinirim bu ses konularına çok yabancıyımda!!!
Elimde Sarı-Kırmızı-Beyaz renkli üçlü kablo var.Bu üçlü kablodan Kırmızı-Beyaz renklerini müzik setimin " AUX IN " yerine takıyorum.
Daha sonra aynı kablonun diğer kırmızı-beyaz ucunu LCD tv'min arkasındaki AUDIO bölümündeki Kırımız-Beyaz bölümüne takıyorum.Televizyomun menüsündeki ses ayarlarına girip "TV Hoparlörü" Kapatıyorum ve müzüi setimi açıp AUX modunda çalıştırıyorum,ancak müzik setindeki hoparlörden halen ses alamıyorum..
Yardımınızı bekliyorum...
NOT: HDMI bağlantısı ile Digitürk bağlantım var.Bunun bir etkisi var mıdır? -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetsarıyer
Sayın cru bende öyle düşünmüştüm cevabınıza teşekkür ederim. Benim yaptığım bağlantıları size yazayım yanlış yada eksik yaptığım bir şey varsa uyarırsanız sevinirim bu ses konularına çok yabancıyımda!!!
Elimde Sarı-Kırmızı-Beyaz renkli üçlü kablo var.Bu üçlü kablodan Kırmızı-Beyaz renklerini müzik setimin " AUX IN " yerine takıyorum.
Daha sonra aynı kablonun diğer kırmızı-beyaz ucunu LCD tv'min arkasındaki AUDIO bölümündeki Kırımız-Beyaz bölümüne takıyorum.Televizyomun menüsündeki ses ayarlarına girip "TV Hoparlörü" Kapatıyorum ve müzüi setimi açıp AUX modunda çalıştırıyorum,ancak müzik setindeki hoparlörden halen ses alamıyorum..
Yardımınızı bekliyorum...
NOT: HDMI bağlantısı ile Digitürk bağlantım var.Bunun bir etkisi var mıdır?
Tvnizin speclerine baktım ve gördüğüm kadarı ile sadece optic çıkışı ve kulaklık çıkışı var. Bu durumda ya optik girişi olan bir dekoder alıp Tv'yi ona bağlayacaksınız yada kulaklık çıkışından müzik setine bağlayacaksınız. Söyle bir kabloya ihtiyacınız var.
http://www.bizde.com/5-metre-gold-rca-35mm-kulaklik-jak-bykocaman-widq1123511
Kolay gelsin.
Not: TV'deki ses girişlerine bağlantı yapmışsınız. siz çıkışa baglamalisiniz. Bunlarda yukarıda bahsettigim gibi iki tane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Kelso -- 8 Nisan 2012; 16:04:51 >
-
Cru belirttiğiniz kabloyu alıp taktığım zaman müzik setini anfi olarak kullanıp televizyonun sesini hoparlörden almış olacağım galiba.Doğru mu anlamışım?
Bazı internet sitelerinde böyle bir bağlantının lcd tv' nin hoparlör çıkışlarına zarar verip, çıkışları yakabileceği yazılıyor.Doğruluk payı var mıdır acaba? -
Evet bu bağlantı ile müzik setini amfi olarak kullanabilirsiniz. Yanma konusuna gelince bı fikrim yok. Olabilir tabi. Fakat ben söylediğim sekilde kulaklik çıkışına microlab marka bir ses sistemi takip bir yıl kullandım.
Tabi en sağlıkçısı bir ev sinema sistemi veya amfi alıp optik bağlantı yapmak. -
Uydu alıcı digitürk alıcı Vs varsa niçin onun rca çıkışlarından almıyorsunuz sesi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X