Şimdi Ara

lg lcd tv de usb film sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısaca lg tv var usb girisiyle film acıyorum 15 . dakikada felan film kapanıyo sonraki filme geciyo kısır döngü gibi sonraki filmdede aynı sorun ' bide usb den demeyin harici hdd denedim yine aynı sorun ' fotoları acıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zeloud Z kullanıcısına yanıt
    İsimlerinde Türkçe Karakter Kullanmadan Dene Birde
  • Açtığın filmin çözünürlüğü ne,usb'nin hızı yetişemiyor olabilir.
  • Divx olarak at USB ye çözünürlüğü kontrol et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her filmde yapmıyor olmalı . Bazı filmlerde sıkıtı oluyor benimde başıma geldi çok tv ye reset bile attırıyor. Eğer her filmde yapıyorsa pc de bir sıkıntı var demektir . Bazı filmlerde yapıyorsa filmlerde sıkıntı var demektir.

Birde şunu unutma pc ye bağladığı bellekte birtane ağrızalı film varsa diğerlerini de etkiliyor . bozuk filmi tespit edip silip sağlam filmleri bırakıcaksın flashta ozaman sorunun çözülecek büyük ihtimal.

Arızalı videoaları tespit etmek için ise pc ortamında üzerlerine çift tıklayıp açılınca alttaki video zaman çubuğuna bak şak diye doluyorsa sorun yoktur ağır ve parça parça doluyorsa sorun vardır bu bir , ikinci ise video boyutlarına bak 750 800 mb olması gerekn bir video 500 yada 600 mb yse eksiktir vs . bunları kontrol et sorunun çözülecektir.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac_bagtir -- 28 Ağustos 2014; 13:43:06 >
  • olmadı arkadaşlar,biraz daha araştırdım sanırım televizyonun işlemci hızı yetersiz kalıyormuş... çözümü için usb player oynatıcı diyordu denesem olur mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.