Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arada aşağıdaki linktede lg tv leri hackleme ile ilgili dokumanlar mevcut ilgilenmek isteyenlere

http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_forum.cgi?fid=2677&cid=2674&fct=gotoforum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 17 Ocak 2011; 17:40:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.hogan

Arkadaşlar bakın burada ne buldum son derece süper bir şey tvye bağlayıp kullanabiliyoruz Tv ye Wİ-Fİ ekleye bilip youtube ve benzeri yerlere girebiliyoruz...

http://cgi .ebay.com/New-LG-Wireless-Wi-Fi-Ready-TV-Dongle-Adaptor-AN-WF100-/200566116084?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2eb2ac0ef4

# LG'nin NetCast İnternet içeriği anında erişim sağlar
    Netflix, YouTube, Skype, Picasa ve Yahoo TV Widgets dahil.
    Cihazda net özelliği varsa bu wi-fi işe yarar sanırım...
    Saygılar;
  • arkadaşlar bende 32ld550 var . ben usb hack yaptım ve filimleri gayet güzel ve canlı izliyorum. hatta sony ericsson vivaz telefonda olan videoları bile izledim.buraya kadar çok güzel. asıl sorun şu alt yazıda türkçe karakter sorunu var normalde yok deniliyordu ve bu altyazının boyutunu nasıl ayarlayacagım. teşekür ederim.
  • arkadaşlar elimde hama 12087 kumanda var, ilgilenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiHilistt -- 19 Ocak 2011; 12:18:35 >
  • Elimde LG LH300 var; kumanda ve tv'de bulunan "ok" tuşuna aynı anda saniyelerce basılı tutuyorum ama parola ekranı falan çıkmıyor arkadaşlar. Başka ne yapabilirim?
  • Birde menü tuslarına basarak dene
  • merhaba arkadaşlar. bu forumu başından sonuna kadar okudum. Çok güzel sonuçlar elde eden var.
    Bende toshiba regza 40lv lcd var. Acaba usb den film izleme imkanı olabilirmi?
    bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Elimde LG LH300 var; kumanda ve tv'de bulunan "ok" tuşuna aynı anda saniyelerce basılı tutuyorum ama parola ekranı falan çıkmıyor arkadaşlar. Başka ne yapabilirim?

dostum yazılım versiyonu v3,15 değilse çıkmaz tabiki...
    O kombinasyon sadece 3,15 sürümü için geçerlidir...
    Önce 3,15'e geri gel, menüyü aç, gerekli ayarları yap, sonra 3,67'ye çıkarsın...

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonet

merhaba arkadaşlar. bu forumu başından sonuna kadar okudum. Çok güzel sonuçlar elde eden var.
    Bende toshiba regza 40lv lcd var. Acaba usb den film izleme imkanı olabilirmi?
    bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirirmisiniz.

hocam başlık lg için usb. siz toshiba demişsiniz. burası bu sorunun cevabını alacağınız başlık değil.
  • olsun gnede bi şansımı deneyim dedim
    yinede saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: nane38

asıl sorun şu alt yazıda türkçe karakter sorunu var normalde yok deniliyordu ve bu altyazının boyutunu nasıl ayarlayacagım. teşekür ederim.

Evet arkadaşlar Türkçe karakter soruna ve boyut olayına çözümü söylüyorum

Filminizi izlerken televizyonun kumandasından Q.Menü tuşuna basıyorsunuz. Sonra Video oynatmayı ayarla seçenegini tıklıyorsunuz. Altyazı dili Açık olacak, Kod Sayfası varsayılandan Türkçe'ye getirilecek. Konum'u 1 yaparsanız bir üstte gelir, 1 alt yaparsanız biraz daha alta iner altyazılar.
    Boyut seçeneginden de yazının boyutunu seçin, ben çok büyük kullanıyorum arkadaşlar.
    işte bu kadar, ne türkçe karakter sorunu ne de boyut sorunu yaşarsınız bu seçeneklerden altyazıyı istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz.

• elimdeki lh3000 serisi için v3.15 aradım fakat bulamadım elinde olan varmı acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

elimdeki lh3000 serisi için v3.15 aradım fakat bulamadım elinde olan varmı acep ?

http://rapid-share.com/#!download%7C621l3%7C337932125%7CV3.15.00.epk%7C20640

ortadaki - i kaldırırsın
  • İzmir'de olup elinde hama kumandası olan var mı acaba? Bu konuda yardımıcı olan olursa çok sevinecem çünkü hiçbiryerde kumanda kalmamış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut35b

İzmir'de olup elinde hama kumandası olan var mı acaba? Bu konuda yardımıcı olan olursa çok sevinecem çünkü hiçbiryerde kumanda kalmamış :(

darty mağazalarıyla temasa geç en son carusel darty de 15-20 tane vardı eminim getirtirler yada direk carousel darty ile temasa geç belki yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

İzmir'de olup elinde hama kumandası olan var mı acaba? Bu konuda yardımıcı olan olursa çok sevinecem çünkü hiçbiryerde kumanda kalmamış :(

darty mağazalarıyla temasa geç en son carusel darty de 15-20 tane vardı eminim getirtirler yada direk carousel darty ile temasa geç belki yardımcı olurlar

Bugün çiğli mağzasına gittim kalmadı dediler. Getirtme şansınızz var mı dedim maalesef diyorlar.
  • 32lg5000 model lcd'deki problemlerden dolayı lg sağolsun değiştirdi, yeni gelen model 32ld550. gerçi ben 32ld650 olsa tercih ederdim hatta üstüne para verirdim ama neyse.
    servis tvyi getirince sağolsunlar usb'yi ellerindeki bir kumanda ile 5 saniyede açtılar. blutoothu da varmış ancak lg merkez şimdilik bluetoothunun servislerce açılmasına izin vermiyormuş.
  • Bende m2262d lcd tv yi logitech harmony 525 kumanda ile çözdüm. Version 3.10 firmware . Service menusune girerek PM kısmını PPM e çevirdim. Şimdi film izleyebiliyorum. Sorum: Mkv izlemeyi başaramadım. Forumda aynı cihaza sahip olan arkadaşlar firmware upgrade ederek mkv izleyebilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan911 -- 25 Ocak 2011; 3:07:35 >
  • Herkese selam , bende LG 50pj250 TV var,USB service only,LG firmasıyla konuştum bu serilerde sadece müzik ve resim açma özelliğini açıyoruz film izleyemezsiniz dediler,bu özelliği kendim kendi kumandasıyla açabilir miyim ve film izleme şansım var mı bu seride,bilen arkadaşlar varsa sevinirim,javascript:void(AddText(''))

iyi seyirler herkese...javascript:void(AddText('[:\'(]'))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

Bugün çiğli mağzasına gittim kalmadı dediler. Getirtme şansınızz var mı dedim maalesef diyorlar.

istanbulda bir yakınınız yokmu size kargo edebilecek ;?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.