Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
528.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iron_man

32lg5000 model lcd'deki problemlerden dolayı lg sağolsun değiştirdi, yeni gelen model 32ld550. gerçi ben 32ld650 olsa tercih ederdim hatta üstüne para verirdim ama neyse.
    servis tvyi getirince sağolsunlar usb'yi ellerindeki bir kumanda ile 5 saniyede açtılar. blutoothu da varmış ancak lg merkez şimdilik bluetoothunun servislerce açılmasına izin vermiyormuş.

bende de 42lg5000 var ama açtıramadım iron_man, sendekiproplem neydi bana da sölermisin bellki benimkinide değişirler
    birde ben çok kurcaladım usb yi açmak için, şimdi fabrika ayarlarına dön kısmı yok, kayıp, acaba nasıl açacaz, bilen varsa yardımcı olabilir mi
    şimdiden teşekürler
  • valla ben usbyi açmakla flan uğraşmadım çünkü herkes lg5000lerde olmuyor diyordu. benim tvnin anakartsal problemleri vardı ondan değiştirdiler sağolsunlar.
  • 42LD550'yi HAMA 12087 kumanda ile sorunsuz ve çok rahat bir şekilde açtım. Şu anda herhangi bir problem olmadan izleyebiliyorum. Bu kadar kolay olacağını düşünmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylan73505 -- 1 Şubat 2011; 16:19:03 >
  • Arkadaşım kumanda ile sorunsuz hemen açılıyor diye bağırıyoruz ama insanlar 10 TL'lik kumanda için 1500TL'lik TV'yi risk'e atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan911

Bende m2262d lcd tv yi logitech harmony 525 kumanda ile çözdüm. Version 3.10 firmware . Service menusune girerek PM kısmını PPM e çevirdim. Şimdi film izleyebiliyorum. Sorum: Mkv izlemeyi başaramadım. Forumda aynı cihaza sahip olan arkadaşlar firmware upgrade ederek mkv izleyebilen varmı?

Bu model LCD sadece SD olan 720x556 gibi divx,DVD ve cd formatlarını oynatır MKV'ler FullHD olduğundan oynatmaz. Ekran küçük olduğundan MKV gibi yüksek kaliteli görüntüye ihtiyaç olmaz zaten. İçindeki işlemci yavaştır.
  • orhuncoskun , cevabınız için teşekkür ederim.
  • Bende bugün mutfağa M2262D 22" LG aldım.Elimde 2gb ve 16 gb kingston usb bellek var ama hangisini takarsam takayım ne resimleri ne de mp3'leri görüyor.Bir de 160gb taşınabilir belleğim var onuda denedim maalesef tık yok.Filmden vazgeçtim en azından usb den mp3 dinleyebilseydim.Kısaca usb'lerin takıldığından bile haberi olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferce

Bende bugün mutfağa M2262D 22" LG aldım.Elimde 2gb ve 16 gb kingston usb bellek var ama hangisini takarsam takayım ne resimleri ne de mp3'leri görüyor.Bir de 160gb taşınabilir belleğim var onuda denedim maalesef tık yok.Filmden vazgeçtim en azından usb den mp3 dinleyebilseydim.Kısaca usb'lerin takıldığından bile haberi olmuyor.

Bende de aynı model var. Seagete 500 gb hdd bağladım onda bile izleyebiliyorum. Fotoğraf muzik ve video sorunsuz çalışıyor. Başka bir flashdisk deneseniz. Yada ürün arızalı olabilir.
  • quote:

quote:

Bende bugün mutfağa M2262D 22" LG aldım.Elimde 2gb ve 16 gb kingston usb bellek var ama hangisini takarsam takayım ne resimleri ne de mp3'leri görüyor.Bir de 160gb taşınabilir belleğim var onuda denedim maalesef tık yok.Filmden vazgeçtim en azından usb den mp3 dinleyebilseydim.Kısaca usb'lerin takıldığından bile haberi olmuyor.

Bende de aynı model var. Seagete 500 gb hdd bağladım onda bile izleyebiliyorum. Fotoğraf muzik ve video sorunsuz çalışıyor. Başka bir flashdisk deneseniz. Yada ürün arızalı olabilir.

Bozuk değil ama tanımadı.Birde samsung 500 gb var onu deneyeyim az sonra.

• quote:

quote:

quote:

Bozuk değil ama tanımadı.Birde samsung 500 gb var onu deneyeyim az sonra.

Usb girişi biraz sert, iyice bastırın belki de tam oturmamıştır.

• Arkadaşlar konunun %30 unu okudum fakat LD350 serisinde firmware güncellemeyi nasıl yapıyoruz. Kumandasız güncellemek mümkün müdür?
  • Herkese selamlar,

Ben de m2262d modelinden alıp servis menüsünden gerekli ayarları yaptım ve film oynatma menüsü geldi, ancak 1-2 gündür TV açılırken beyaz bir görüntü geliyor ve uzun süre gitmiyordu açıp kapatınca ve usb yi çıkartınca bir süre sonra düzeldi. bu neden olabilir,
    Bir de Şu an Versiyon 3.10 yazısı ekranın en üstünde bir sağa bir sola gezinip duruyor bir türlü yok edemedim ne yapmam gerekir.

Şimdiden teşekkürler
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecetin271

Herkese selamlar,

Ben de m2262d modelinden alıp servis menüsünden gerekli ayarları yaptım ve film oynatma menüsü geldi, ancak 1-2 gündür TV açılırken beyaz bir görüntü geliyor ve uzun süre gitmiyordu açıp kapatınca ve usb yi çıkartınca bir süre sonra düzeldi. bu neden olabilir,
    Bir de Şu an Versiyon 3.10 yazısı ekranın en üstünde bir sağa bir sola gezinip duruyor bir türlü yok edemedim ne yapmam gerekir.

Şimdiden teşekkürler
    Saygılar.

versiyon yazısı devamlı ekranda çıkıyor ve kumanda işlev yapmıyor gibi gözüküyorsa exit butonuna basarak çıkabilirsiniz.
  • Benim M2262D de casper'in de usb belleğini denedim onu da görmedi.3 değişik marka denedim hiç birini çalıştırmadı.Acaba bozuk mu? Yoksa bu özelliği kapalımı anlamadım. Zor olsada versiyonunun 3.15 olduğunu öğrendim.Hepsiburada dan almıştım geri mi yollasam acaba? Yada bir çözümü varmı?
  • quote:

Benim M2262D de casper'in de usb belleğini denedim onu da görmedi.3 değişik marka denedim hiç birini çalıştırmadı.Acaba bozuk mu? Yoksa bu özelliği kapalımı anlamadım. Zor olsada versiyonunun 3.15 olduğunu öğrendim.Hepsiburada dan almıştım geri mi yollasam acaba? Yada bir çözümü varmı?

service menusunden acdınız mı peki özelliği ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unruly1907

quote:

Benim M2262D de casper'in de usb belleğini denedim onu da görmedi.3 değişik marka denedim hiç birini çalıştırmadı.Acaba bozuk mu? Yoksa bu özelliği kapalımı anlamadım. Zor olsada versiyonunun 3.15 olduğunu öğrendim.Hepsiburada dan almıştım geri mi yollasam acaba? Yada bir çözümü varmı?

service menusunden acdınız mı peki özelliği ?

Hiç bir yeri açmadım anlatırsanız memnun olacağım.
  • quote:

Yazılım sürümünü yanlış yazmışım V 3.14.0 olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferce -- 30 Ocak 2011; 22:43:53 >
  • tv nin ve kumandanın ok tuşlarına basarak servis menusunu acabiliyormusunuz şayet açamıyorsanız kızıl ötesi baglantılı nokia telefonla yada hama akıllı kumanda ile acabilirsiniz yada dediğiniz gibi 3.15 yükleyerek
  • quote:

tv nin ve kumandanın ok tuşlarına basarak servis menusunu acabiliyormusunuz şayet açamıyorsanız kızıl ötesi baglantılı nokia telefonla yada hama akıllı kumanda ile acabilirsiniz yada dediğiniz gibi 3.15 yükleyerek

Bilgi için teşekkür ederim.

Şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.Bu M2262D model tv'yi alınca,hiç bir ayar yapmadan usb kullanılmıyor mu?Usb'yi kullanmak için illaki açmak gibi bir ayar mı gerekli? O zaman ne diye usb'den film izlemenin keyfini yaşayın diye reklam yapıp satıyorlar
  • quote:

quote:

tv nin ve kumandanın ok tuşlarına basarak servis menusunu acabiliyormusunuz şayet açamıyorsanız kızıl ötesi baglantılı nokia telefonla yada hama akıllı kumanda ile acabilirsiniz yada dediğiniz gibi 3.15 yükleyerek

Bilgi için teşekkür ederim.

Şunu öğrenmek istiyorum arkadaşlar.Bu M2262D model tv'yi alınca,hiç bir ayar yapmadan usb kullanılmıyor mu?Usb'yi kullanmak için illaki açmak gibi bir ayar mı gerekli? O zaman ne diye usb'den film izlemenin keyfini yaşayın diye reklam yapıp satıyorlar

ayar yapmadan sadece müzik ve fotoğraf olarak kullanırsınız usb kısmını size satarken böyle bir vaadde bulundular ise aldığınız yere başvurabilirsiniz ben film izleme olarak reklam yapıldığına şahit olmadım ama sorun degil 12 liraya alacağınız kumanda ile 30-40 saniyede servis menusunden acabilirsiniz usb movie yi

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.