Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Düzeltme: metin indirmenin yarısında bağlantı kopuyor? Tekrar da bağlanamadım o siteye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 30 Ocak 2010; 21:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

DTS codec'li sesleri LG'lerin hiçbir modeli çalmaz. AudioConverter.exe programı ile 4-8gb arası filmleri 8-13 dakika arasında görüntü ve ses kalitesinde hiçbir bozukluk olmadan çevirebilirsiniz ben 8gb'lık 3 tane film'de denedim. Çok iyi. forum içinde anlatanlar var.

dediğiniz programı deneyeyim. 1gb ram e5200 1,6 ghz işlemci var benim pc de çok uzun sürer mi. bi de çeivirim işin yaparken hangi formata çevirmek faha iyi . ac3 mp3 mü
    bi de lg le aac formatını oynatıyor mu
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Teşekkürler Metin.

Düzeltme: metin indirmenin yarısında bağlantı kopuyor? Tekrar da bağlanamadım o siteye...

http://r*apidshare.com/files/320845624/V3.55.00.epk

• Bende LG 42LH3010 serisi var alalı bir hafta oldu bende yazılım ver3.40 yüklenmiş durumda ama usb aktif durumda değil şimdi benim aklıma takılan tek konu usbyi aktif hale getirdiğimde garanti bitermi bitmezmi bilen arkadaşlar kesin bişi söylesin, sürekli çarpık cevaplarla karşılaşıyorum, arkadaşım teknosadan sony marka LCD tv aldı usb aktif durumda resim baktığını ve müzik dinlediğini söledi bana ama film denememiş,
    Bazı markalar usb yi aktif edip piyasada satarken, lg neden usbyi aktif etmeden bu tvleri piyasaya sürüyor..
    + not: Ben bu LCD yi migrostan aldım ordaki görevli bana ''ürünün iadesi olmadığını bundan sonraki aşamada servisle irtibata geçmeniz gerekiyor, olabilecek herhangibir hatadan migros sorumlu değildir'' dedi
    garanti olayını sorduğumda'' garantiyi biz imzalicaz dedi ve elindeki IEC elektronik dış tc. aş garanti belgesini kaşeleyip imzaladı bu belge geçerlimidir bilen arkadaşlar varsa cevap bekliyorum

• Saol Metin yükledim yeni sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köksal

Bende LG 42LH3010 serisi var alalı bir hafta oldu bende yazılım ver3.40 yüklenmiş durumda ama usb aktif durumda değil şimdi benim aklıma takılan tek konu usbyi aktif hale getirdiğimde garanti bitermi bitmezmi bilen arkadaşlar kesin bişi söylesin, sürekli çarpık cevaplarla karşılaşıyorum, arkadaşım teknosadan sony marka LCD tv aldı usb aktif durumda resim baktığını ve müzik dinlediğini söledi bana ama film denememiş,
    Bazı markalar usb yi aktif edip piyasada satarken, lg neden usbyi aktif etmeden bu tvleri piyasaya sürüyor..
    + not: Ben bu LCD yi migrostan aldım ordaki görevli bana ''ürünün iadesi olmadığını bundan sonraki aşamada servisle irtibata geçmeniz gerekiyor, olabilecek herhangibir hatadan migros sorumlu değildir'' dedi
    garanti olayını sorduğumda'' garantiyi biz imzalicaz dedi ve elindeki IEC elektronik dış tc. aş garanti belgesini kaşeleyip imzaladı bu belge geçerlimidir bilen arkadaşlar varsa cevap bekliyorum

@koksal;

şimdi ortada bir yalnış anlaşılma var, önce onu ortadan kaldıralım; Şimdi LG serisi TV lerini satarken 5000 ve 7000 serisi için zaten USB den film izleyebilirsiniz diyerek REKLAM yapıyor...

Yani bu seri TV aldığınzda yazılım versiyonundan bağımsız olmak üzere Servis tarafından özel kumanda ile bahsedilmiş kodlar girilmiş olarak size geliyor...

Ancak aynı durum daha ucuza satılan TV serileri için (2000 - 3000 - 4000) geçerli değil... Bunu belirleyen de sonuçta LG firması...

Bizim yaptığımız ise, bu TV serilerine servisin yaptığı işlemi uygulayarak diper pahalı serilerin yaptığı işi onlardan talep etmek...

eeee şimdi siz kendinizi LG firması yerine koyun!!! Müşteriye ucuz TV satın ama o müşteri gitsin, TV de olmayan özellikleri yazlımla ona eklesin, pahalı olan TV nin standartlarına getirsin...

İşte orada olay patlar; Peki herhangi bir şekilde USB yi aktive etmiş iken TV servise gidecekse ne yapılmalı?

1. Servisin durumu anlamaması için, TV her zaman v3,15 de tutulur... Servise gitmeden önce Options menüsünden USB girişi kapatılır...

2. IrDA bağlantılı telefonumuzda LG kumanda yazılımı hep hazırda tutulur, sonra Servise gitmeden önce USB yine de-aktive edilir...

• Metin umarım servise işimiz düşmez ama eğer düşerse de yazılımda oynama yaptıklarını anlayabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Metin umarım servise işimiz düşmez ama eğer düşerse de yazılımda oynama yaptıklarını anlayabilirler mi?

servis elemanları sizin TV nin mağazadan alınırken ki versiyon numarasını bilemez... ancak Tv servise USB aktiv olarak giderse servis elemanı bundan şüphelenebilir sonuçta...

yani USB de-aktiv olarak servise verdikten sonra hiçbir şey anlayamazlar...
  • ya hiçbişi olmaz arkadaşlar. ben aldığımda böyleydi dedin mi olur biter. o migros elemanının iadesi yok lafını da yedirtirim ben ona. nereye iade yokmuş. öyle bi iade ederim ki aklı şaşar. ya şu satış elemanlarınnı dediklerine inanılıyor da burdaki binlerce insanın dediğine inanılmıyor.. ya 5m migros kensdi ilan ediyor koşulsuz iade alınır diye. daha neyini tartışıyoruz.
  • bende 2 tane universal kumanda var, ikisi ilede oluyor, hatta firmware 3.55 ilede o gizli menuye girebiliyorum sorunsuz. downgrade yapmaya gerek yok.

birisinin markasi medion digeri ise tchibo dan alinmis bir markasiz kumanda. tahmin ediyorum digerleri ilede olur. üzerinde setup ve av tuslari olmasi gerekli yalniz.

kumanda icin 0119 kodu girerek lg ile uyumlu hale getiriyorsun daha sonra önce setup sonrada av tusuna basinca gizli menudesin

quote:

Orijinalden alıntı: zeidor

quote:

Orijinalden alıntı: jv96

quote:

Orijinalden alıntı: necil77

3,47 sürümünde ırda ile de olmuyor

birde universal kumanda ile deneyin,bende universal bir kumanda var, onu code numarasi olarak 0119 ile lg ye uyumlu hale getirtim. sonra önce setup ardindan AV tusuna basiyorsun ve o gizli menu hic firmware donwgrade yapmana gerek kalmadan cikiyor karsina. ben 2 farkli kumanda ile denedim oluyor.

üstad nasıl temin ederiz,kumandayı almakla iş bitiyormu?

• şu migrosta 9,90 satılanlarda iş görür mü. gerçi ben açtım menüyü amab yine de o kumandadan elinde olan çok insan var belki onların işine yarar
  • o kumandadan bende yok, olanlar denesin bakalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jv96

bende 2 tane universal kumanda var, ikisi ilede oluyor, hatta firmware 3.55 ilede o gizli menuye girebiliyorum sorunsuz. downgrade yapmaya gerek yok.

birisinin markasi medion digeri ise tchibo dan alinmis bir markasiz kumanda. tahmin ediyorum digerleri ilede olur. üzerinde setup ve av tuslari olmasi gerekli yalniz.

kumanda icin 0119 kodu girerek lg ile uyumlu hale getiriyorsun daha sonra önce setup sonrada av tusuna basinca gizli menudesin

3,47 ve 3,48 versiyonlarda da işe yararmı acaba
  • MERHABA ARKADAŞLAR

Forumu uzun uzun okudum çok değerli bilgileri paylaşmışsınız çok çok teşekkürler. hiç bir bilgim yoktu ama şimdi teknik eleman gibi olduk sayenizde:)
    ben tv alacağım sizden bi ricam var

Lg 3000 modelimi yoksa Lh2500 modelimi bana hangi modeli tavsiye edersiniz. Gördümki bu modellerde sorun yok gibi pek usb aktif ediliyor.Ama yinede bi sorayım dedim belki daha başka bi seçenek vardır.ilerde usb ve güncelleme konularında sıkıntısız olanı hangisi olur. alt yazı özellikleri vs... sorunsuz çalışsın istiyorum. fazla paramda yok ama denkleştirecem inşallah. bide bu cihazları uydu ile izlemek görüntüyü nasıl etkiliyor.kablolu tv mi daha iyi olur bunu biilmiyorum.
    Cevaplarıonızı bekliyorum arkadaşlar aranıza katılcam en kısa zamanda Allah a emanet olun.
    selam ve dua ile...
  • Birkaç film izledim, dvd oynatıcı almama gerek kalmadı.
  • 1.215 TL Gold bilgisayar da LG 32LH3000 buldum 12 taksitle.
    1.400 TL ye istanbulbilişim de LG 32 LH 5000 modeli var bide.

karar veremedim arkadaşlar. bu usb den divx .avi .mpeg filmlerini oynatmam lazım LH5000 modelinde versiyon değişikliği ile oluyomu bilmiyorum. sizden cevap bekliyorum dolayısıyla
  • çok model var insanın aklı karışıyo fiyatı orta şekerli olsa iyi olcak. LF2500 ve LH3000 yakın fiyat olarak. LG haricinde başka modelede bakmadım açıkçası. birini alıp geçicem ama öyle ha deyincede alınmıyo araştırmak icab ediyor mesela fotoğraf makinamdan foto izlemek istesem tv de bu modellerden hangisi çok güzel çözünürlük sunuyo. buda önemli valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hb_kosovali

MERHABA ARKADAŞLAR

Forumu uzun uzun okudum çok değerli bilgileri paylaşmışsınız çok çok teşekkürler. hiç bir bilgim yoktu ama şimdi teknik eleman gibi olduk sayenizde:)
    ben tv alacağım sizden bi ricam var

Lg 3000 modelimi yoksa Lh2500 modelimi bana hangi modeli tavsiye edersiniz. Gördümki bu modellerde sorun yok gibi pek usb aktif ediliyor.Ama yinede bi sorayım dedim belki daha başka bi seçenek vardır.ilerde usb ve güncelleme konularında sıkıntısız olanı hangisi olur. alt yazı özellikleri vs... sorunsuz çalışsın istiyorum. fazla paramda yok ama denkleştirecem inşallah. bide bu cihazları uydu ile izlemek görüntüyü nasıl etkiliyor.kablolu tv mi daha iyi olur bunu biilmiyorum.
    Cevaplarıonızı bekliyorum arkadaşlar aranıza katılcam en kısa zamanda Allah a emanet olun.
    selam ve dua ile...

42lf2500 vazr bende uydu prformansı süper. şaştım kaldım resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: hb_kosovali

1.215 TL Gold bilgisayar da LG 32LH3000 buldum 12 taksitle.
    1.400 TL ye istanbulbilişim de LG 32 LH 5000 modeli var bide.

karar veremedim arkadaşlar. bu usb den divx .avi .mpeg filmlerini oynatmam lazım LH5000 modelinde versiyon değişikliği ile oluyomu bilmiyorum. sizden cevap bekliyorum dolayısıyla

Hocam 32lh5000 modelini daha uygun fiyata bulabilirsin
    ben de almayı düşünmüştüm bu ürünü ama sonra vazgeçtim daha ucuzunu alayım diye
    şimdi senin için bktım ama stok sorunu var şimdilik
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?ty=1&pTopCategoryId=3009&pCategoryId=3350&pSubCategoryId=3611&pBrandId=25505&pInstanceId=1664079
    burada mesala vardı
    yine de başka yerlere de bak daha uygunu bulunuyo
    hasılı ben de bir türlü karar veremedim şimdi de lh 2000 miyoksa lh 3010 arasında kararsızım
    full hdli almaya gerek var mı acaba bilemiyorum

• valla hocam bende kararsız kaldım işte. az önce vatanvilgisayar şubesine gittim ordaki elemana LH3000 modelinin usb ayarları ile divx avi oynatabildiğini sordum bana evet daha önce oluyodu ama şimdiki modellerde yeni LH3000 lerde malesef onu kapadılar diyor. az çok anlıyodu eleman biraz sordum biliyo 3.15 ve 3.40 versiyonu falan :))

full hd seçimini bende düşünüyorum. Lh 5000 usb den avi ve divx oynatıyo galiba en makulu o gibi şimdilik. yine tavsiyesi olan kullanıcı arkadaşlar bizim için görüş bildirsin. saygılar
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.