Şimdi Ara

LG LAS950M - HS9 Soundbar Kullanıcıları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
17
Favori
24.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birkaç güne almayı düşünüyorum. Teknosa yanında np8540 kablosuz hoparlör de veriyor. Fiyat ikisi birarada 1999 TL oluyor. Mağazada sesini denemem lazım. Hep 5+1 kullanan birisi olarak bakalım beklentiyi karşılayacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Bende 5+1 ile bunun arasında kalanlardanım film ağırlıklı bir kullanım olacak acaba derinlik ve arka ses olayları yeterli gelirmi soundbarda 5+1 de 950 de hemen hemen aynı fiyat
  • sezka44 kullanıcısına yanıt
    Malesef 5+1'in yerini tutmadığını düşünüyorum. Derinlik ve arka ses bance yetersiz
  • arkadaşlar Las950m ile samsung hw7501 arasında hangisi ev için daha kullanışlı olur?samsung un tasarımı çok daha iyi bence ama özellikler olarak lg çok daha iyi sizce hangisini tercih etmeliyim?Bir de lg ses sistemi alırsam samsung 55ju7500 modeli ile kullanabilir miyim? yani uyum sorunu yaşatır mı?
  • Herkese iyi akşamlar bende geçen media mrkt denedim 1400 fiyatı vardı telden baglandım kısık seste versiği ses kalitesini denedim ve cok şaşırdım gercekten cok netti diğer lg soundbarlardan cok daha iyiydi ama sonradan öğrendim sonos üretimiymiş...eh sonos olunca daha bir heyecanlandım...aynı fiyata pioneer marka vardı ve bu soundbar ses gibi görüntüde aktarabiliyordu tam bir multimedya ürünün aeside gayet iyiydi o yüzeden kararsıZ kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG NP7550W Music Follow lie uyumlu olabilir mi bu model ?
  • Hadi bakalım yeni alanlarıda görelim konuda
  • sizce LG LAS950M mi daha kaliteli ses veriyor özellik değil kaliteli ses ve daha fazla sinema modu yoksa samsung HW-J7501 mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    Hadi bakalım yeni alanlarıda görelim konuda

    guguk kardeş şimdi sen bana kızgınsın biliyorum ama sende cevap verebilirsin:)
  • Teknosada NP8340 acayip indirimde 199 tl ye düşmüş hemen 2 adet sipariş verdim LAS950m ile kullanacağım koltuk arkasına koyarak surround olarak kullanacağım bakalım performansı nasıl olacak kargoya verildi yarın gelir gelince buraya performansı hk bilgi yazarım.
  • Ben kullanıyorum.Akşama girerek tüm bilgileri yazarım. Sormak istedikleriniz varsa sorun ben yazarım
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben de bugün LAS855M Modelini 820 Lira'ya aldım. LG Türkiye Garantili olarak N11'den. Malum 4.1 acaba sizin bu aldığınız üründen 1 adet alsam mı? 5.1'e çevirmiş olabilir miyim?
  • surround sesi aktif etmek için en az bu harici hoparlörden 2 tane almanız gerekiyor. Yani soundbar+ 2 hoparlör sağ sol olacak şekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar konuyu hortlatıcam arkadaşlar LAS950m soundbardan almıştım sıkıntı yaşadım 2 adette küçük hoparlörü var surround olarak bağlıydılar ama soundbar wifi veya bluetoothtan müzik dinlerken kapanıyordu durduk yere benden başka sorun yaşayan var mı lütfen acil!!! iade ediyorum tekrar aynından alsam sorun yaşarmıyım sesi çok güzeldi ondan soruyorum! Bu arada piyasadaki tüm soundbarları denedim en iyi ses kalitesi bu sistemde eminim!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiç06 -- 25 Mayıs 2016; 19:39:18 >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Philips fidelio, las950 gibi ürünler için 1000-1500 lere çıkıldığı takdirde. 5+1 sistemler daha mantıklı olmaz mı?
    Neden soundbar tercih edilir bu durumda?

    Örnek olarak şu ürünü alabiliriz.
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-ht-j5150-tk-5-1-ev-sinema-sistemi-1138139.html
  • arkadaşlar ben de bu üründen alacağım da , aldıktan sonra nerede dursun diye kafamda soru işaretleri var , film izlerken soundbar karşimda mı olsun yanı tv önunde yada arkam da mı dursun ? arkaya koyabılırsem duvara monte edebılırım yani , arkadan ses almak sizce iyimidir ? fikirlerinizi bekliyorum
  • Wooferı arka köşelere koyabilirsiniz, Ama soundbar arkada pek keyifli olmaz diye düşünüyorum. Hem arkaya koyup kendinize çevirirseniz sağ sol tam tersine döner.

    Ek hoparlör ile surround yapabilirsiniz.

    Hatta hocam atın telefona fragman mağazada deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 11 Temmuz 2016; 14:07:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım dostum bilgiler için çok teşekkürler bu arada ben biraz işitme engelliyim de o yüzden arka taraftan belki rahat ses alırım diye düşünmüştüm ürünü aldıktan sonra hem karsıdan hem arkadan deneme yaparım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Bende 3 gün önce bu canavarı alarak aranıza katıldım.Aslında önce vatandan temiz bir teşhir las750 almıştım. Fiyat 807 idi. Arkasından kurulumu kendim yaptım ve tatmin etmediği için aynı gün geri verdim ve las950 yi aldım(1500TL). Bugün servis kurdu. Arada çok fark var gerçekten. Verdiğim 2 katı parayı hak ediyor. Bir de ekstradan 2 adet 8340 (200 TLX2) ve 2 adet 8540 (270TLX2) speaker aldım dün. Surround ağı oluşturmadım henüz. Servis bugün speakerların ve ağın kurulumu için 80TL ücret istedi. Bende, kalsın kendim yaparım dedim. Ama sanırım 8540 ları iade edeceğim. Fazla gaza gelip gereksiz almışım. Dileyene 8540 ları aldığım fiyattan verebilirim, açmadım.
    LAS950 yi sadece birkaç şarkı ile test ettim. Film izlemedim. Müzik performansı bu tip bir sistem için oldukça başarılı diyebilirim. Bluetooh da uzaklaşınca kesilmeler olabiliyor. Fakat wifi da hiçbir sıkıntı yok. 2 arka speaker ı da kurduktan sonra film performansına bakacağım.






  • Ataşehir Brandiumda gördüm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.