beyler ben hiç akıllı telefon kullanmadım bu ilk olacak şu kod işini anlamadım nasıl giricez bide hidden menü falan demişsiniz anlatırmısınız rica etsem
ARKADASLAR EKRANDA OLU PIKSEL VAR MI YOK MU DIYE BAKAYIM DEDIM BU HIDDEN MENU KODU ILE GRMEZ OLAYDIM CIKAMIYORUM YARDIMCI OLUN NE OLUR NE YAPMALIYIM.ACİLLL!!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: bartreew01
beyler ben hiç akıllı telefon kullanmadım bu ilk olacak şu kod işini anlamadım nasıl giricez bide hidden menü falan demişsiniz anlatırmısınız rica etsem
DOSTUM Bİ KOD VAR ONU GİRİP HİDDEN MENÜYE GEÇİYOSUN ORDAN ÖLÜ PİKSEL TESTİ YAPIYOSUN AMA TELEFONA SAHİP ARKADAŞLAR DAHA SAĞLIKLI Bİ YOL GÖSTERİRLER SANA EMİNİM
Dün media markt a yorum yaptım 1000 tl bu nedir düşürün diye 899 oldu geri bugün de vatana yazdım 1000 tl idi 899 olmuş fiyatı ya adamların düşüreceği vardı ya yanlış yazılmıştı düzelttiler ya da piyasaya hükmediyorum :P
ay ışığında saklıdır
kullanıcısına yanıt
arkadasım bende l90 var o dedgın menuye grdım cıkamıyorum kalım boyle nasıl cıkılır bundan ne olur yardım et
quote:
Orijinalden alıntı: FURKANOSMA
arkadasım bende l90 var o dedgın menuye grdım cıkamıyorum kalım boyle nasıl cıkılır bundan ne olur yardım et
Dostum bende bilmiyorum senin derdinin çaresini şu an aklıma gelen kapat aç bataryayı çıkar düzeyinde. Yok mu bilen arkadaşlar...
FURKANOSMAF
kullanıcısına yanıt
Geri tuşuna basınca çok rahat çıkıyorsun, benim telefonda sorunsuzca çalışıyor. Farklı menülere falan girdiysen ondan da olmuş olabilir.
Eğer herhangi bir test sekmesine girdiysen (LCD Test gibi) test sonlanmadan menüden çıkamayabilirsin. Samsung'ta böyleydi, LG'de dediğin sorunla karşılaşmadığım için L90'da da geçerli mi bilmem.
quote:
Orijinalden alıntı: knife130
Telefon Özellikleri:
EKRAN:
IPS LCD capasitif dokunmatik ekran, 16M renk 540 x 960 pixel, 4.7 inc (~234 ppi) Corning Gorilla Glass 2
HAFIZA:
microSD, ile 32 GB'a kadar arttırabilme. 8 GB telefon belleği , 1 GB RAM
KAMERA:
8MP Oto Fokus Ve Led Flash , 1080p Video Çekimi Ön Kamera 1.3MP
İŞLEMCİ:
Qualcomm Snapdragon 400
4 Çekirdek 1.2 GHz Cortex-A7
GPU Adreno 305
İŞLETİM SİSTEMİ:
Android OS, v4.4.2 (KitKat)
BATARYA:
Li-Ion 2540 mAh
Telefon henüz yeni çıktığından pek alanın olmadığını düşündüğüm için konuyu açtım almak isteyen , soru sormak isteyen arkadaşlar falan varsa yardımcı olmaya çalışırım. Başka alan arkadaşlarda olursa onlarda yardımcı olur böylelikle yardımlaşırız :)
932 TL ye aldım bu arada telefonu
Artıları Ve Eksileri:
+(Artı):
- Ekran kalitesi tatmin edici düzeyde ppi değeri yüksek olduğu için çoğu kişiye yeterli gelecektir.
- Batarya 2540 mAh henüz fazla test edemesem de bu telefon için ideal olduğunu söylemeliyim.
- Hoparlörden çıkan ses seviyesi de bana gayet iyi geldi.
-Kitkat ile geliyor olması da bence bir artısı.
-Cheese Shutter özelliği (yani siz fotoğraf çekmek için herhangi bir tuşa basmadan sadece çizzz ya da lg gibi şeyler söyleyince otomatik fotoğrafı çekiyor.
- Knock on ve Knock Code
- QuickMemo , Qslide , QuickWindows Kılıf
-(Eksi):
- Bildirim ışığı maalesef yok.
- Işık sensörü yok. Otomatik olarak ışığı kısan ya da arttıran bir şey olmadığı için elle arttırabiliyorsunuz.
- Kamera da sadece 5 adet Mod mevcut.
Merhabalar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Arama ekranına gir, telefon numarası çevirir gibi Hidden Menu kodu gir ve arama tuşuna bas. Gelen menüde "HW Device Test" diye bir sekme var, ona tıklayınca "LCD Test" sekmesi çıkıyor. Ona da tıklayınca gelen sekmelerden "Manual Test"e tıkla, sonra açılan ekranlara tıklayarak ekranda pikselleri kontrol et.
Testi bitirince "Geri" tuşuyla çıkabilirsin.
Bu arada arkadaşlar bir hatırlatma yapayım:
Email, forum gibi ortamlarda tamamen büyük harflerle yazmak "Bağırmak" olarak bilinir. Forumda yazışırken buna dikkat edelim.
ay ışığında saklıdır
kullanıcısına yanıt
eyvallah kardeş uyarı için de sağol
quote:
Orijinalden alıntı: ay ışığında saklıdır
Arama ekranına gir, telefon numarası çevirir gibi Hidden Menu kodu gir ve arama tuşuna bas. Gelen menüde "HW Device Test" diye bir sekme var, ona tıklayınca "LCD Test" sekmesi çıkıyor. Ona da tıklayınca gelen sekmelerden "Manual Test"e tıkla, sonra açılan ekranlara tıklayarak ekranda pikselleri kontrol et.
Testi bitirince "Geri" tuşuyla çıkabilirsin.
Kod 3845#*405# mi oluyor.
teknık servısı aradım kadın bıra bagırdı kızdı bana neden muhendıslık kodunu gırıyosunuz beyefendı dıye:) ama hallettı saolsun:) sorun yasayan olursa çözümü şudur.....gelen ekranda güç tusuna basılı tutup normal boot yazan yere cıft tıkladıktan sonra OK dıyıp telefonu hayata dondurebılıyosunuz.tesekkurler
Ege..
kullanıcısına yanıt
Evet.
FURKANOSMAF
kullanıcısına yanıt
Geçmiş olsun, sorunun telefonu servise göndermeden halledilmesi iyi olmuş. Ama ortada teknik servisteki kadının kızmasını gerektirecek bir durum yok. Sonuçta telefonu rootlamadın. Bu tarz kodlar ta eski Nokialardan beri vardır ve mühendislik kodu değil cihazı test etmeye ve bazı ana ayarlarını değiştirmeye yarayan kodlardır.
Arkadaşlar ben de L70 Modelini aldım, şık cihaz arkadaş :)) S3 çok eskidi ve ben artık çok büyük ekran kullanmayayim diye satıp, aynı paraya bunu aldım. Hem yeni telefonum oldu, hem de güzel bir kılıf verdiler hediye olarak turkcell den, akıllı kılıf :) 2 Çekirdek olmasına karşın hızı mükemmel diyebilirim.
Lakin canımı sıkan nokta, 1 tane altta 1 tane üst sol köşede ufacık 2 pixel var ölü.. Aldığım TİM'i aradığımda teknik servise göndermemiz gerekir dediler..
Haliyle ben de hiç uğraşmadım, götürmedim.. Çok can sıkıcı değil zaten..
Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu telefon alacağım moto g almayı düşünüyordum ama lg l90 pratik özellikleri ve şıklığı çok hoşuma gitti :D kullanan arkadaşlar memnunlarmı garantisi ile ilgili bir sorun varmı telefon çok ısınıyormu en son kaç dereceyi görüyor telefonun menü geçişlerinde hiç takılma yaşadığınız oldumu internette falan gezer iken kasıyormu lg arayüzü nasıl güzelmi :D kaç mb ram boşta kalıyor ekran kötümü moto g ye göre ppi ve pixel i düşük ekrann bir de son çıkan oyunları rahat oynatıyormu gta san andreas ve rr3 gibi gibi telefonun kronik çözülemeyen herkeste olan bir sorunu varmı tüm sorularımı cevaplarsanız çok çok çok sevinirim :) telefon bir ara mediamarkta 830 tl olmuştu hafta sonu olsun ordan alırım şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :)
Bir de telefon kalitelimi yoksa samsung lar gibi oyuncak plastiği mi
King_Crazy12K
kullanıcısına yanıt
Dostum Öncelikle Merhaba eğer bu telefonu gerçekten almayı düşünüyorsan konunun bütün sayfalarını oku bazı sorularına bu şekilde cevap alabilirsin. Çünkü malum herkese tek tek aynı cevabımı ben veremiyorum :D Forumda alıp kullanan arkadaşlar ve ben gayet memnunuz hiçbirinin bir sıkıntı yaşadığını görmedim herkesin yorumu okuyorum elimden geldiğince. Asphalt 8 oynarken biraz ısındığını fark etmiştim ama bu her telefonda oluyor zaten derecesine bakmadım. Herhangi bir takılma vs söz konusu bile değil telefon gayet stabil çalışıyor. 200-250MB Arası Ram boşta kalıyor Bazen 300MB'da olabiliyor. Kronik bir sorun yok. Ashalpt 8'i takılmadan oynadım. Azıcık bile kasma olmuyordu oynarken.
quote:
Orijinalden alıntı: knife130
Dostum Öncelikle Merhaba eğer bu telefonu gerçekten almayı düşünüyorsan konunun bütün sayfalarını oku bazı sorularına bu şekilde cevap alabilirsin. Çünkü malum herkese tek tek aynı cevabımı ben veremiyorum :D Forumda alıp kullanan arkadaşlar ve ben gayet memnunuz hiçbirinin bir sıkıntı yaşadığını görmedim herkesin yorumu okuyorum elimden geldiğince. Asphalt 8 oynarken biraz ısındığını fark etmiştim ama bu her telefonda oluyor zaten derecesine bakmadım. Herhangi bir takılma vs söz konusu bile değil telefon gayet stabil çalışıyor. 200-250MB Arası Ram boşta kalıyor Bazen 300MB'da olabiliyor. Kronik bir sorun yok. Ashalpt 8'i takılmadan oynadım. Azıcık bile kasma olmuyordu oynarken.
Teşekkür ederim şu anda okuyorum ya 3.sayfadayım peki telefonda internete falan girince ısınıyormu ? ve hiç yanıcak gibi ısındığı oldumu yani ben öyle bir telefon istiyorum ki laptopu açma gereği duymadan internetten twd izleyio bir de bi oyun oynasam yeter :) özellikle telefonun pencereli kılıf çok dikkatimi çekti sonuçta orta seviye bir telefon ama lg bir sürü pratik özellik vermiş telefona bu seviyedeki diğer telefonlarda böyle özellikler yok telefonu alalı ne kadar oldu hiç memnun olmadığınız falan oldu mu ? telefon çok hoşuma gitti ya birde telefon kalteilimi yoksa saf plastikmi :D