Şimdi Ara

LG L204WT HDTV'ye uygunmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir firmadan samsung 931bw aldım iki kere bu monitörü yüzlerce ölü pixel çıkmasından dolayı geri verip yenisini aldım üçüncüsünde de aynı arıza çıkınca yerine LG L204WT aldım.931'i neden aldın diye soracak olursanız tezgahtarın 2 ms tepkime süresi ve samsung markası gazına kanarak aldım almaz olaydım tabii birde hdcm özelliği var dediler.Sonradan öğrendimki 6ms'ye kadar tepkime süresini oyunlarda göz algılayamazmış önemli olan statik kontrast oranı ve çözünürlükmüş özellikle filmlerde karanlık sahnelerde kontrast oranı çok önemliymiş (LG dinamik değil statik 2000:1) !İşte tüm bu ölü pixel hayal kırıklığının üstüne uzun araştırmaların sonucunda LG L204WT aldım 2 gündür büyük bir hayranlık ve memnuniyetle bu monitörü kullanıyorum.Filmlerden aldığım keyif tarif edilemez oyunlarda mükemmel oynanıyor most wanted başka bir zevk veriyor şimdi!LCD alacak olanlara tavsiye ederim.

Ancak bu monitörle ilgili her yeri araştırmama rağmen cevabını bulamadığım bir kaç özellik var.Bu monitörün merak ettiğim bir kaç özelliği barındırıp barındırmadığını öğrenmek istiyorum sizlerde yardımcı olursanız:

-LG L204WT ile HDTV yayınlarını ve blue ray teknoljisiyle sıkıştırılmış DVD filmleri izleyebilirmiyim.Samsungların üzerinde HDCM yazıyor ve bu özelliği var deniyor LG L204WT'de bu özellik varmı?
    -LG L204WT ile Play station 3 oynayabilirmiyim? 931bw ile oynanabiliyormuş bu monitörle oynanırmı?bir monitörün DVİ girişinin olması PS3'e ve High Defination yayınlara uygun olduğunu gösterirmi?

Ayrıca LG L204WT ile ilgili olarak gerek kataloğunda gerekse sitelerde her özelliğini yazmışlar ama renk özelliğini yazmamışlar LG L204WT kaç milyon renk gerçi artık monitörü aldım ve memnunum ama insan yinede monitörünün bütün özelliklerini bilmek istiyor?Saygılar.

• Bir de arkadaşlar bu LG LCD monitörlerin her modeli Türkiye'de satışa sunulmuyormu?

Örneğin LG L204WS Ülkemizde gerek parakende satış mağazalarında gerekse online olarak satılmıyor sanırım.Bu monitör 204wt'den artı olarak 5000:1 kontrast oranı olarak daha üstün. Neden ülkemizde 204WTS satılmıyor anlamış değilim!Bunun 22" 2ms tepki süreli olanı satışa sunuldu 5ms tepki süreli olan yine aynı 5000:1 kontrast oranına sahip daha uygun fiyatlı olanı satılmıyor.Kardeşim niye insanlara daha geniş alış seçenek yelpazesi sunmuyorsunuz?

Birde kullanma kılavuzunda LG L204WT nin dışında WTM,WTQ,WTX modellerinin olduğu söyleniyor bu modellerin WT'den artıları nedir?Ben bunları yeni duydum monitörü alalı 2 gün oldu şimdi gördüm WTS modelini 5000:1 kontrast oranını görünce kafayı yedim WT'yi alacağıma bunu alırdım ancak teknosa'da yoktu başka yerlerde varmıdır acaba?göremedim ben!

• HDCP uyumlu olup,720p HD yayınları gösterebilir.1080p yayınlarıda kendi çözünürlüğüne uygun olarak destekler.Ekran kartınızında desteklemesi gerek ...Ayrıca L204WT nin statik contrast oranı 800 dür bildiğim kadarı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iko68 -- 5 Ekim 2007; 23:33:01 >
  • LG'nin tr sitesinden incele! WTQ modeli yeni gelmiş.Artısı 170-170 görüş açısı ve 2ms olması.
  • ekran kartım msi nx6600GT bu lcd monitör için yeterlimidir?Ayrıca bu monitör ve nx6600GT ile HD nın bütün formatlarını izleyebilirmiyim?

Bu ekran kartıyla ne kadara kadar çözünürlükte iyi randıman alabilirim (max. çözünürlük).

L204WT statik 2000:1 kullanma kılavuzunda öyle yazıyor sitesindede öyle yazıyor yani dinamik kontrast değil!
  • Ben satın alırken mağazadaki görevliye sordum 2000:1 dinamik kontrastı dedi. Baya da bilgiliydi emin oldum anlayacağın. Ama sonuçta performansı iyi 204wt nin. 2gün önce aldım ve cok memnunum.
    Bu arada aldığım yerde çözünürlüğü için 1440 900 yazıyordu. Yanlış yazmış olmalılar çünkü ben 1680e 1050de kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnywhite

Ben satın alırken mağazadaki görevliye sordum 2000:1 dinamik kontrastı dedi. Baya da bilgiliydi emin oldum anlayacağın. Ama sonuçta performansı iyi 204wt nin. 2gün önce aldım ve cok memnunum.
    Bu arada aldığım yerde çözünürlüğü için 1440 900 yazıyordu. Yanlış yazmış olmalılar çünkü ben 1680e 1050de kullanıyorum.

Mağazadaki adamın statik değil dinamik dediğine inanıyorsun baya bilgili olduğuna inanıyorsun ancak o bilgili adamların hazırladığı etikete inanmıyorsun ve çözünürlük 1680*1050 diyorsun o zaman yazdıkları çözünürlüğede inan!Ben teknosadan aldım onlarda statik olduğu konusunda baya bilgiliydi.Ayrıca netteki mağazalarınada bakarsan oradada statik bölüme koymuşlar LG204 WT'yi!

http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/tcategory.aspx?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_LCD690

Yukarıdaki linkte dinamik 2000:1 ve statik 2000:1 bölümlerine bak bizim LCD hangi kısımda!

2 kere samsung bw931 aldım ikisindede ölü pixel kaynıyordu geri verdim üçüncüsünde geri verme hakkım doğduğunda samsung 226bw alacak imkanımda vardı ama LG'yi tecih ettim çokta memnunum...Samsung marka bir ürün alacak olursam bundan sonra bin kere düşünürüm bugüne kadar hep samsung ürünleri kullanan biri olmama rağmen.Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L204WT

panel tipi renk parlaklık contrast yanıt süresi Görüş Açısı

LM201WE3 TN 16.7 300/450 800:1 5 160/160
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.