Şimdi Ara

LG L204WT 20.1 WİDESCREEN MONİTOR..!(İnceleme + (yenilendi)Resim..!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
14.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ama analog çıkış için makul bi fiyat bence. kutusunda sıfır ürün alıyorsun. 2. elde bile yok o paraya.
  • Arkadaşlar çıtlama diye bir şey yok, belki üretimle alakalı bir farklılıktır, ya da monitörün bulunduğu konumla da alakalı olabilir.20" piyasasında zaten çok fazla çeşit yok.Ayrıca bu işler biraz da şans.Markası önemli değil, birçoklarının kalitesiz dediği ürünü 6-7 sene kullanmışlığım da vardır, çoğunluğun kaliteli dediği ürünü 2 defa değiştirip fırlatıp atmışlığım da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FERRARI
    Arkadaşlar çıtlama diye bir şey yok, belki üretimle alakalı bir farklılıktır, ya da monitörün bulunduğu konumla da alakalı olabilir.20" piyasasında zaten çok fazla çeşit yok.Ayrıca bu işler biraz da şans.Markası önemli değil, birçoklarının kalitesiz dediği ürünü 6-7 sene kullanmışlığım da vardır, çoğunluğun kaliteli dediği ürünü 2 defa değiştirip fırlatıp atmışlığım da.

tabi şans meselesi biraz ama çıtlama sesi başlarda oluyordu şimdi bayagi bir kesildi ilginctir valla alistimi nedir monitor anlamadim ya neyse...
  • bazan ben de duyyom bu şıtlama sesini,görüntü güzel ama monitör daha sağlam bi kasaya sahip olabilirmiş dokununca sallanyo,bu baş bu gövdeye ağır gelyo hesabı...
  • Bu arada ölü pixel çıkmaması beni sevindirdi,pixellerin hepsi de canlı canlı,kontrol ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 3 Ocak 2008; 9:41:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosica

Bu arada ölü pixel çıkmaması beni sevindirdi,pixellerin hepsi de canlı canlı,kontrol ettim...

hayırlı olsun...sevindim cikmamasina...bende isterdim plastigin kaliteli olmasini...plastik disinda hersey guzel o yeter
  • Arkadaşlar bu üründe son durum nedir?...

Şikayetler hala devam ediyor mu?...
  • ben kendi monitorum adina konusayim...aldiktan 1 hafta sonra cit sesi baslamisti..suan 1.5 ay fln oldu ilk baslardaki citlama sesi onemli derecede azaldi diyebilirim...hala almayi dusunuyorsan al derim arkadasim inan paran bosa gitmez...baska detay fln sormak istersen yardimci olabilirim..
  • alin size ghosting in olmadaginin kaniti pers prensi duvarda son surat takla atarken...

LG L204WT 20.1 WİDESCREEN MONİTOR..!(İnceleme + (yenilendi)Resim..!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 14 Ocak 2008; 16:52:40 >

• Sanırım bu yazılımla alınmış bir ekran görüntüsü. Eğer öyleyse ghosting'in olup olmadığı yazılımdan alınan ekran görüntüsüyle değil, fotoğraf makinesiyle çekilen görüntüden anlaşılır.
  • hmm onu bilmiyordum bilgilendirdigin icin sagol...
  • ben bu monitoru yaklasık 6 ay once aldım aldıgım da vatan bilgisayardan ölü pixel testi yaptırmıştım çıkmayıncada aldım.yaklasık 2 hafta sonra bu lcdde sol tarafta boydan boya sarı ölü pixeller olustu ama monitoru kapatıp acınca gidiyordu yani teknik servise gondersem sorun yok diye geri gondereceklerdi.bende bekledim ve bu haftada 2,3,4 e kadar cıktı ve bi zaman olduki artık kapatıp acıncada düzelmiyordu.ama son 4 aydır bu sorun çıkmıyor ama cıkarsa fotograf makinem hazırda videosunu ve ekran goruntusunu cekip servise gonderecem.cıtlama sesi bendede oluyor bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanakintr

ben bu monitoru yaklasık 6 ay once aldım aldıgım da vatan bilgisayardan ölü pixel testi yaptırmıştım çıkmayıncada aldım.yaklasık 2 hafta sonra bu lcdde sol tarafta boydan boya sarı ölü pixeller olustu ama monitoru kapatıp acınca gidiyordu yani teknik servise gondersem sorun yok diye geri gondereceklerdi.bende bekledim ve bu haftada 2,3,4 e kadar cıktı ve bi zaman olduki artık kapatıp acıncada düzelmiyordu.ama son 4 aydır bu sorun çıkmıyor ama cıkarsa fotograf makinem hazırda videosunu ve ekran goruntusunu cekip servise gonderecem.cıtlama sesi bendede oluyor bu arada

owww! arkadasim korkuttun beni valla...gecmis olsun ins bidaha basina gelmez o olu pixeller...ama bence zamaninda olu pixeller ciktiginda keske goturseydin teknik servise bence bir cozum bulurlardi neyse artik...

• quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

ben bu monitoru yaklasık 6 ay once aldım aldıgım da vatan bilgisayardan ölü pixel testi yaptırmıştım çıkmayıncada aldım.yaklasık 2 hafta sonra bu lcdde sol tarafta boydan boya sarı ölü pixeller olustu ama monitoru kapatıp acınca gidiyordu yani teknik servise gondersem sorun yok diye geri gondereceklerdi.bende bekledim ve bu haftada 2,3,4 e kadar cıktı ve bi zaman olduki artık kapatıp acıncada düzelmiyordu.ama son 4 aydır bu sorun çıkmıyor ama cıkarsa fotograf makinem hazırda videosunu ve ekran goruntusunu cekip servise gonderecem.cıtlama sesi bendede oluyor bu arada

owww! arkadasim korkuttun beni valla...gecmis olsun ins bidaha basina gelmez o olu pixeller...ama bence zamaninda olu pixeller ciktiginda keske goturseydin teknik servise bence bir cozum bulurlardi neyse artik...

yok valla bidaha çıkmadı korktu herhalde hastaneye gidecegini anlayıncazaten hemen yanında foto makinesi bi daha yapsın iğne vurulacak

• inceleme için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

yok valla bidaha çıkmadı korktu herhalde hastaneye gidecegini anlayıncazaten hemen yanında foto makinesi bi daha yapsın iğne vurulacak

@kamilinsan nedemek paylasim icin burdayiz diger arkadaslarda fikirlerini belirtince guzel inceleme oldu cekinmeden kotu yanlarini iyi yanlarini soyledik..

• quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

Nihayet bugün bende LG L204WT sahibi oldum...

haydi hayirlisi olsun arkadasim...iyi secim yaptin merak etmehosgeldin aramiza sende biraz kullan bakalim goruslerini yazarsin ins sende cit cit sorunu olmaz... bir kac wallpapaer goruntusu koydum ilk sayfaya ama ne yazikki cep telle cekilmis 3.2 mp..digital foto makinesi olsa guzel olcakta yokki suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 15 Ocak 2008; 21:16:28 >

• Nihayet bugün bende LG L204WT-SF sahibi oldum...
  • senin msj nasil alta gecti yaw anlamis degilim...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.