Şimdi Ara

LG - L1752TQ-SF nerede bulurum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu monitörü ankarada nerede bulurum bilgisi olan varmı birde bu monitörü tavsiye edermisiniz.

• Konuyu sen benden önce açmışsın. Bende bu monitörü almak istiyorum Ankara veya internetten alabileceğimiz yer yokmu. Bir ara hepsiburada, vatan bilgisayar ve sitede reklamları çıkan msmbilisim de vardı ama şimdi stoklarında yok görünüyor.

Bu monitörün nerde satılır, cevaplarınızı bekliyoruz...
  • kardeş monitörü internette bikaç yerde buldum, yani stokta gözüküyor yazıyo ve ankaradada biyerde buldum ama, mesele şu: adamlar dehşet fiyatlar istiyorlar....yani bu monitöre ben 400 ytl vermem çünkü bu monitör fiyat-performans açısından bakıldığında alınabilecek bi monitör yani fiyat 400 ve yukarısına çıktığında olay değişiyo eğer bunu istediğim fiyatlara bulamassam diğer seçeneğim olan samsung 740 bf yi alcam çünkü 400 buna verdikten sonra gider 20 daha verir 740 bf yi alırım hiç olmassa bu paraya 2 ms li bi lcd almış olurum....bu lg de ki tek mantık hesaplı olmasıydı+1600.1 kontrastta gerçek olmadığına göre çok bi mantıklı durum kalmıyo 400 fiyat seviyesinde...
  • http://www.msmbilisim.com.tr/ (ankara) 330 ytl...(bende ordan almıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 24 Ocak 2007; 19:32:51 >
  • veri bilşim de var gözküyor. 19" zorlansa daha iyi olur
  • veneorn kardeş sen iyi almışsın ama msm de bitmiş gözüküyor yani bende o fiyatlara almak istiyorum bu arada bide nasıl memnunmusun sen acaba şikayeti olduğun yönleri varmı monitörün acaba...

fortuneteller kardeş veribilişimde gözüküyor ama veribilişim müşteri hizmeti SIFIR olan bi firmadır +orda 381 ytl fiyat yani bu fiyata çıkıldımı cazibesi kalmıyo olayın bence....şu msm deki gibi 330 lara bulabilsek ne güzel olur aslında....
  • ankarada demo bilgisayarda var ama tam olarak senin istediğin model mi onu bilmiyorum.1952T-SF sanırım Q harfi eksik ben 1952T-SF den çok memnun kaldımwww.demo.com.tr den bakabilirsin kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.