Şimdi Ara

LG L BELLO DOKUNMATİK ÇALIŞMIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben telefona link2sd yukledim (tel kingroot ile rootlu) obb dosyalarini tasirken bu package invalid hatası veriyordu patchladim fln sonra obb dosyalarını da sd karta linkleyebildim sonra hafızaya bakım dedim artmış bi uygulama daha (shadow fight)linkleyim dedim linkledi sonra ayarlara bakcaktim (ana ekran yavaştan kasmaya baslamisti) depolamya basıyor girmiyor (ayarlar ekranı hiç kasmiyordu) 2 3 kez bastım olmadı ayarları kapatıp dedim son uygulamaları açtım kapatılmiyor tümünü temizle dedim dokunmatik çok kasmaya başladı sonra müzik falan kapandı ekran hicbirseyi algılamıyor ses açma ekran kapama vb tuşlarla calismiyor saati falanda durdu 2 hafta öncede süpersu yukleyim derken brick yaptım zaten ondada aynısı oldu bataryası çıkardım brick oldu çok korkuyorum bu sefer garantide affetmez rom yükle falan demetin zerre kadar bilgim yok)Lanet olsun hafıza sorunu!!!(link2sd den önce cayır cayır çalışıyordu )(babamda affetmez valla:( (bazı yerlerde otomatik düzeltmenin gazabı uğramış kbyin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.