Şimdi Ara

LG Kullanıcıları, Yardımınız Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar ben telefon almayı düşünüyorum lg modelleri çok kafamı karıştırmakta haliyle sizin tavsiye ve yorumlarınıza ihtiyaç duydum bütçem en fazla 1150 lira LG optimus G, Optimus 4xhd ve nexus 4 arasında kaldım nexus 4 biraz fazla ısındığı ve narin bi yapıda olduğu için onu pek düşünmüyorum asıl arasında kaldığım telefonlar xperia SP ve optimus G ve lg kullanıcılarına asıl sormak istediklerim ise telefonlarından memnun kaldılar mı, malzele kalitesi ne düzeyde, özellikle optimus g için kulaklıkla müzik performansı nasıl, garantiye gönderdiler mi, gönderdilerse hizmet tatmin edici miydi gibi gibi... kısacası LG telefon kullanıcılarının her türlü tecrübesine ve tavsiyesine ihtiyacım var lütfen elinizi korkak alıştırmayın her türlü yoruma ve tavsiyeye açığım şimdiden herkese teşekkür ederim

• galaxy s3 düşünülebilir bence. optimus g nin kamerasını beğenmedim ben.
  • ben de samsung dan pek hoşlanmadım kullandığım telefon zaten s3 tü şimdi ise değiştirmek istiyorum yine de tavsiye için çok teşekkür ederim lg optimus g kullanan yok mu hiç acaba? telefonla ilgili yorumlarınızı yazsanız veya tavsiyelerde bulunsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domatesli Makarna Sosu

ben de samsung dan pek hoşlanmadım kullandığım telefon zaten s3 tü şimdi ise değiştirmek istiyorum yine de tavsiye için çok teşekkür ederim lg optimus g kullanan yok mu hiç acaba? telefonla ilgili yorumlarınızı yazsanız veya tavsiyelerde bulunsanız?

Optimus G nin S3 e göre bence en iyi yanı arayüzü. Performans olarak çok büyük fark yok. Eğer S3 performansından memnun kalmadıysanız bence daha yüksek modeller deneyebilirsiniz. Ama S3 den performans olarak memnunsanız Optimus G nin kamera dışında bir eksiği yok. Zaten kamerası da kötü değil yani normal.
  • s3 ü tavsiye etmem optimus g ve nexus 4 iyidir donanım olarak aynılar yazılım olarak ikisininde iyi yönleri var hangisini beğenirsen al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delorean DMC-12

quote:

ben de samsung dan pek hoşlanmadım kullandığım telefon zaten s3 tü şimdi ise değiştirmek istiyorum yine de tavsiye için çok teşekkür ederim lg optimus g kullanan yok mu hiç acaba? telefonla ilgili yorumlarınızı yazsanız veya tavsiyelerde bulunsanız?

Optimus G nin S3 e göre bence en iyi yanı arayüzü. Performans olarak çok büyük fark yok. Eğer S3 performansından memnun kalmadıysanız bence daha yüksek modeller deneyebilirsiniz. Ama S3 den performans olarak memnunsanız Optimus G nin kamera dışında bir eksiği yok. Zaten kamerası da kötü değil yani normal.

anlıyorum da asıl kafama takılan lg lerin orasından burasından çok problem çıkıyormuş diye duydum doğru mudur? aldığım zaman garanti peşinde koşturmasın beni?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delorean DMC-12

quote:

anlıyorum da asıl kafama takılan lg lerin orasından burasından çok problem çıkıyormuş diye duydum doğru mudur? aldığım zaman garanti peşinde koşturmasın beni?

G pro konusunda haklı olabilirsiniz bir kaç arıza mesajı okudum konusunda. Benim elime bugüne kadar iki lg marka telefon(optimus black,optimus g) geçti hiç sorunu olmadı. Lg nin en büyük handikaplarından birisi ikinci el piyasası ölü onu da göz önünde bulundurun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.