Şimdi Ara

LG KS360 Dokunmatik Ekran & Kayar Q Klavye [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
17.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  LG KS360 Dokunmatik Ekran & Kayar Q Klavye [ANA KONU]

Arkadaşlar telefonu bugün teknosa'dan 350TL'ye ablama aldık test için biraz inceledim...

Kutu İçeriği;

Kutu içeri tatmin edici değil. Kutudan micro sd kart çıkmıyor ayrıca kılıf yok. Bunun dışında her zaman ki gibi şarj adaptörü usb kablosu ve mikrofonlu kulaklığı çıkıyor (3.5mm değil)

Dış Görünüş;

Telefon dış görünüş olarak kayar kapaklı normal bir telefonu andırıyor. Boyut olarak çok büyük değil ancak biraz kalın. Ayrıca çift renk olması biraz teenager işi olmuş... Ağırlık olarak çok birşey değil pil ile beraber 108gr. Sol yan panelde ses açıp arttırma tuşu ve fotoğraf çekme tuşu bulunuyor. Sağ yan panelde ise şarj ve aynı zamanda kulaklık girişi ve micro sd kart girişi var. (Kart hediye gelmiyor) Bunun dışında alt tarafta mikrofon bulunurken üst kısımda telefonun kapağını açmaya yarayan bir tuş bulunuyor..

Ön panelde ise 2.4" büyüklüğünde 262k 240*320 çözünürlükte yarı dokunmatik bir ekran var. Yarı dokunmatik diyorum çünkü ekranı her zaman aktif olarak kullanamıyorsunuz. Sadece kapağı açmadan numara girmek istediğinizde dokunmatik paneli aktif hale getiren tuşa basarak dokunmatik numara ekranı açılıyor. Onun dışında birde telefonun, pin kodu sorarken dokunmatik paneli aktif. Bunun dışında kullanamadım ben dokunmatik ekranı. Ama çoğu zaman ihtiyaç oluyor. Kapağı açmak biraz zahmetli gelebiliyor. Mesela mesaj ekranı ilk açıldığında düz olarak geliyor ama dokunmatik olarak yazı yazamıyorsunuz illa kapağı kaydırıp q klavyeye geçmeniz gerek. Tabii ki buna bağlı olarak ekran da dönüyor. Ama dokunmatik ekranı da kullansak hoş olmaz mıydı? Ayrıca mesela bluetooth ekranında şifre girmeniz gerekebiliyor sırf bunun için bile klavyeyi açmanız gerekiyor. Bence bu durumlarda dokunmatik ekrana, tuşa basarak geçebilmemiz gerekiyordu. Zamanla çıkacak sürümle yapılabilir belki...

Multimedia;

Telefonun mp3 özelliği çok başarılı değil. Kulaklık temiz ses veriyor ama ses çıkışı çok yüksek değil. Aynı şey hoparlör için de geçerli. Dışarı verilen ses pek tatmin edici değil. Tabii mp3'leriniz kaliteli convert edilmemişse...

Fotoğraf konusuna gelirsek; telefonda pekte iç açıcı olmayan 2mp standart 4x zoomlu bir kamera var. Henüz pek test etme fırsatım olmadı ama pek net olmadığını söyleyebilirim. Herhangi bir flash bulunmuyor. Otofokus ve makro yok... Ama zaten fotoğraf makinam olduğundan gerekte yok... Bunun dışında her telefonda olan çoklu çekim zamanlama ve çerçeve vb. ayarlar mevcut...

Video kamera max 320*240 çözünürlükte video çekebiliyor. Çekim sırasında max 4x zoom yapabiliyorsunuz. Ne iyi ne kötü...

Pil Performansı;

Üzerinde 800 mah pil var. Açıkcası pek yeterli gelmedi bana 900 ve üzeri olsa iyi olurdu. İlk geldiğinde 2/3 şarj vardı ve kurcalamadan dolayı 4 saat gibi bir sürede bitti... Ancak hızlı şarj olduğunu söyleyebilirim 4 saatte max şarj oluyor. Pil dolduğunda çıkartmanız yeterli...

Henüz ilk günü olduğundan kaç gün dayanır pil bilmiyorum ama ben çok mesaj yazan biriyim yani bu da kapağın çok açılması ve ekranın yan dönmesi demek, bu yoğunlukla max 2.5 gün gider diye düşünüyorum ama beni şaşırtırsa ne ala

Kullanım;

Kullanım olarak telefon size birkaç kolay alternatif sunuyor dokunmatik ekran ve q klayve gibi. Ama tabii ki bunlara biraz alışmak lazım. Bir t9 manyağı olarak (üstüme tanımam ) 1 saatte alıştım mesaj yazmaya. Tuşlar sert ve küçük olmasına reğmen çok serii ve hızlı bir şekilde mesaj yazabiliyorum. Ayrıca smiley vb. eklerin de kısayollarını ezberlerseniz çok daha kolaylaşıyor mesaj yazmak... 1 saatte bu kadar alıştıysam ilerde ne olur artık

Ancak şunu söylemeliyim telefon biraz yavaş kalıyor. Menü açılışı menüler arası geçiş ve ekranın dönmesi gibi olaylarda biraz tökezliyor. Ben telefonların bu tavırlarına sinir olan bir insan olarak yine de çok sinir bozucu bir yavaşlığı yok diyebilirim

Sonuca gelirsek; telefonum şık olsun ucuz olsun, kolay mesaj yazabileyim bluetooth'dan veri aktarımı yapabileyim mp3 dinleyeyim radyo dinleyeyim vs. gibi özllikler arıyorsanız kesinlikle 350tl verilebilecek bir telefon. Ancak 3g wifi gibi profesyonel özellikler arıyorsanız yaklaşmayın.

ve tabii ki resimler ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 2 Ağustos 2009; 22:26:58 >

• güzel inceleme olmuş ya ben bu lg ye seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyz

güzel inceleme olmuş ya ben bu lg ye seviyorum

Sağol @eyz

Bugün ilk şarjını bitirdi... Çok kısa geldi bana nedense... 300 sms ve 2dk'lık radyo kanalı ayarlamasından sonra 20 saatte tamamen boşaldı batarya. Sanırım ilk şarj sırasında pil dolu demesine rağmen çekmemem gerekiyordu... Şimdi öyle yapmayacam, kalsın bakalım bir 10-15 saat şarjda da, aklı başına gelsin

• eee arkadaşım sonraki izlenimleride paylaşabilir misin ben zamanında forumlarda nette çok aradım bu telefonu çok merak ediyorum şimdi?

teknosa sayfasında göremedimde Wi-fi varmı?
  • Hocam peki mesajlar seri yazilabiliyor mu ?

ayriyetten nerden aldiniz
  • Wi-Fi özelliği yok. Ama Edge var ve Turkcell'den internet paketi alıp deneme yaptım Opera ile... Sorunsuz çalıştı fakat 2.4" ekranda ne kadar zevk alabilirseniz o kadar...

Mesajlar serii yazılabiliyor fakat tuşlar biraz küçük ve sert. Yani bastığınızda biraz kendinizden emin olmanız gerekiyor...

Ürünü Teknosa'dan aldık....

Ayrıca biraz eksikleri var yazılım olarak (biraz yavaş ve yarı dokunmatik ekranının olması) ve çok yaygın bir telefon değil. Gerçi daha yeni çıkmış bir ürün ama çok fazla bilineceğini sanmıyorum bu pazarda Nokia Samsung vs. varken... Yani alırken bunları göz önünde bulundurun. Ancak zaten 350 liralık bir alet. Karşılığını veriyor yani

• hmm cevaplar için teşekkürler... keşke bu kadar bekletmişken özverili olsaymış LG üreticileri... Bende Gossipgirl de herkezde bu tarz telefon var diye görünce merak sarmıştım bu modelde çok hoş duruyordu sitesinde:) neyse belki geliştirirlerde tekrar çıkarırlar yada bir üst model falan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sar değerini öğrenebilen varmı arkadaşlar ben ona göre alcam teli çok beğendim bi yardım edinde şu 1100 ımı değiştireyim artık lütfennn
  • Sar değeri neden bu kadar önemli anlamış değilim ama kutusunda görüşme için 0.489 vücutta taşıma için 0.949 yazıyor
  • şu telefonu izmirde hiçbir yerde bulamadım . nasıl bir model ise sadece teknosa da var o da izmirde hiçbir şubesinde yok .

lg şu modeli biraz daha yay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: philippe

şu telefonu izmirde hiçbir yerde bulamadım . nasıl bir model ise sadece teknosa da var o da izmirde hiçbir şubesinde yok .

Ürün daha yeni çıkmış sanırım. LG'nin sitesinde bile "NEW" modeller arasında görünüyor. Ayrıca bu model için TR'de çıkmayacak deniliyordu sanırım o yüzden pek takipçisi yok... Bir kaç aya biraz daha yaygınlaşır. Ama çok abartılı bir model değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orijinalden alıntı: philippe

şu telefonu izmirde hiçbir yerde bulamadım . nasıl bir model ise sadece teknosa da var o da izmirde hiçbir şubesinde yok .

Ürün daha yeni çıkmış sanırım. LG'nin sitesinde bile "NEW" modeller arasında görünüyor. Ayrıca bu model için TR'de çıkmayacak deniliyordu sanırım o yüzden pek takipçisi yok... Bir kaç aya biraz daha yaygınlaşır. Ama çok abartılı bir model değil.

beniim baya hoşuma gitti qwerty klavyesi ile abartılı olmaması çok daha iyi . böylece herkeste de görmem . avantajım olur ...

• quote:

Sar değeri neden bu kadar önemli anlamış değilim ama kutusunda görüşme için 0.489 vücutta taşıma için 0.949 yazıyor

hocam insan sağlığı için risk derecesi 2kg\w olması lazım bu dereceye uzak bi telefon arıyorum çünkü telefonu çok kullanıyorum.bende kadköyde bi dükkanda gördüm gitim baktım 269 tl hoşuma gitti almayı düşünüyorum.
    değer orta seviyelerde iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: prop

quote:

Sar değeri neden bu kadar önemli anlamış değilim ama kutusunda görüşme için 0.489 vücutta taşıma için 0.949 yazıyor

hocam insan sağlığı için risk derecesi 2kg\w olması lazım bu dereceye uzak bi telefon arıyorum çünkü telefonu çok kullanıyorum.bende kadköyde bi dükkanda gördüm gitim baktım 269 tl hoşuma gitti almayı düşünüyorum.
    değer orta seviyelerde iyi

Hocam inan ki çevrede çok daha fazla zararı olan alet var. Pc, Tv, Wifi gibi... Hatta mikrodalga fırınlar bile. O yüzden ben hiç inanmam önemsemem de böyle şeyleri
    Ayrıca 269TL çok iyi bir fiyat bence. Telefonun biraz yavaş olduğunu göze alabilirsen alınır bu fiyata

• Arkadaşım rica etsem telefonu kontrol edermisin.çünkü ben ürünü inceledim ve Türkçesi eksik.konu hakkında lg ile görüştüm ve mühendislerin gözünden kaçmış bir hata olabilir dedi.kontrol etmeden piyasaya sürmüyoruz dediler.mesajlara veya ayarlara girince tamam yerine tama yazıyor ve galeride seçenekler yazısı o kadar uzun ki tamam yazısının üzerine biniyor ve yazılar okunmuyor.sende böyle bir sorun varmı.belki dikkatinden kaçmıştır.tekrar bakıp bir cevap yazarsan sevinirim.
  • bid benim kafama takılan soru var neden teknosada 369 tl iken piyasada 269 tl ye satılıyor.teknosa bizimi kazıklıyor yoska bi bit yeniğimi var ortada.ben gittm inceledim çin malı değil kutusu bandrolü herşeyi vardı kadıköyde baktığımda.
  • Bugün teknosaya tekrar uğradım.ordaki satıcı telefonun kusurunu bildiğini ve böyle satıldığını söyledi.lg nin problemi bizi ilgilendirmez dediler.yani malı geri göndermiyorlar.bana telefonu al servise götür.yeni versiyon yüklet dediler.arkadaşım şu kadıköydeki mağazayıda bir tarif etsen süper olacak.belki oradaki düzgündür.
  • Telefonu ben Adana'dan aldım ve yazılımında eksik şeyler olduğunu belirttim. Aynı sorun bende de var. Tamam yerine Tama yazıyor vs... Ablam kullanıyor zaten ama ben de çok önemsenecek birşey olmadığını düşünüyorum. Önce dokunmatik ekran hakkında yeni yazılım çıkarmalılar bence. Menüler falan komple dokunmatik olmalı. Telefon dikey konumdayken de dokunmatik olarak mesaj yazılabilmeli vs...
  • Çok renkli bi cihaz olmuş bence fiyatına göre özellikleri iyi sayılır ama yeni FW lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: telefoncu12345

Bugün teknosaya tekrar uğradım.ordaki satıcı telefonun kusurunu bildiğini ve böyle satıldığını söyledi.lg nin problemi bizi ilgilendirmez dediler.yani malı geri göndermiyorlar.bana telefonu al servise götür.yeni versiyon yüklet dediler.arkadaşım şu kadıköydeki mağazayıda bir tarif etsen süper olacak.belki oradaki düzgündür.

söğütlü çeşme metrobüs durağında tren geçiyor bi köprü üstünden o köprünü altından karşı yola geçtim ve kadıköy sahile inen yola girdim yürürken sol tarafta reklamı bile var lg ks360 diye gold iletişim mağazanın adı önünde büüyk bi camii var zaten o ana yola çıksan görürsün camiyi veya sorsano yol üsütnde başka cami görmedim hiç.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.