Şimdi Ara

LG KP500 Stoklarda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlardan daha detaylı bilgi rica ediyoruz.
    Müzik sesi nasıl (kulaklık ve haporlör sesi)?
    Kapalı ve açık ortamlarda çekilmiş bir kaç fotoğraf örneği konulabilir. Yakın çekim fotoğraf örneği konulabilir.
    Kısa da olsa bir video örneği konulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 13 Mart 2009; 16:19:25 >
  • herkes telefonu tavsiye ediyo. alan kullanan yok mu. detaylı bir inceleme de bulunacak bir arkadaş yok mu? herkes birbirine tavsiye ediyo diğerleri alsın mı istiyo nedir anlaşılmaz bi yere doğru gidiyor konu
  • Kulaklık sesi nasıl bilmem ama 3.5mm jack girişi bulunmaması bir handikap. Ebay gibi sitelerde 3.5mm jack adaptor bulunuyor bu model için ama Türkiyeye gelir mi, yaygın olur mu bilinmez. 3mp kameranın 12 fps video kaydetmesi ve flash bulunmaması da eksiklik.
  • valla bunu almaktansa bu fiyata daha iyileri alınabilir üst modelini üreticeklerdi onu beklemek lazım... ilk çıktı zaman bu fiyatta olması normal hak ettigi deger maks 400dür bence...
  • geçen gün 5800 ı elime aldım oynadım biraz yavaş gibi geldi bana symbian kullandığından olsa gerek. ben kp500 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar telefonun algılama hızını uygulamalardan geçiş hızını yani kısaca telefonun hızının nasıl olduğunu söyleyebilirmi 5800a kıyasla yada dier dokunmatiklere kıyasla?
  • çok güzel
  • RENOİR GİBİ BİR TELEFONLA AYNI EKRANI KULLANIYOR BAŞKA SÖZE GEREK YOK
  • Cihaz oldukça eğlenceli, şık ve kolay kullanımlı. Özel hareket sensörleri ile ekranda eğlenceli zamanlar yaşayabilir, bazı oyunları da yine tuşları kullanmadan telefonu sallayarak oynayabilirsiniz. Kp500 3'' lik ekranı ile gözümüzü yormamaya kararlı. Flash tabanlı sistemi ile masaüstü hareketli bir hal alıyor. Ayrıca bekleme modundayken masaüstü resminizin üzerine yazılar bile yazabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

Cihaz oldukça eğlenceli, şık ve kolay kullanımlı. Özel hareket sensörleri ile ekranda eğlenceli zamanlar yaşayabilir, bazı oyunları da yine tuşları kullanmadan telefonu sallayarak oynayabilirsiniz. Kp500 3'' lik ekranı ile gözümüzü yormamaya kararlı. Flash tabanlı sistemi ile masaüstü hareketli bir hal alıyor. Ayrıca bekleme modundayken masaüstü resminizin üzerine yazılar bile yazabilirsiniz.

bu ztn heryerde yazan bir paragraf niye yazdınki bunu buraya şimdi. kullanıcı yorumları yapılsada bizde onları okusak mesaj kalabalığı yapıyosun boştan yere bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtolopez

quote:

Cihaz oldukça eğlenceli, şık ve kolay kullanımlı. Özel hareket sensörleri ile ekranda eğlenceli zamanlar yaşayabilir, bazı oyunları da yine tuşları kullanmadan telefonu sallayarak oynayabilirsiniz. Kp500 3'' lik ekranı ile gözümüzü yormamaya kararlı. Flash tabanlı sistemi ile masaüstü hareketli bir hal alıyor. Ayrıca bekleme modundayken masaüstü resminizin üzerine yazılar bile yazabilirsiniz.

bu ztn heryerde yazan bir paragraf niye yazdınki bunu buraya şimdi. kullanıcı yorumları yapılsada bizde onları okusak mesaj kalabalığı yapıyosun boştan yere bence.

Dün aldım daha cizhazı tam deneyemedim ama sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışabilirim çok tekniğini bilmem ama

• Ben temel özellikleri bildireyim dedim . Yoksa bir msj kalabalığı yapayım diye değil :D Bende KP500 kullanıyorum gayet memnunum telefondan . En hoşuma giden yanı ise aktif Flash özelleği ile El yazma tanıma ve düzentme özelliğin olmasıdır . Ben bu telefonu almamdaki asıl sebep ise ince ve hafif olmasından dolayı aldım ve şu anda memnunum tavsiye derim . :)

quote:

Orjinalden alıntı: semtolopez

quote:

• Ürün multi touch desteklemiyor sanırım. Resim büyültme-küçültme işlemi nasıl yapılıyor, kullanışlı mı?
    Bir sorum da multitouch lcd'nin desteklediği bir özellik mi yoksa yazılımla mı sağlanıyor? Eğer yazılımla sağlanan bir durumsa, firmware yükselterek sonradan edinilebilir mi?
  • TELEFONUN FİYATINI BU GÜN SORDUM 599,00 TL DEDİLER ARTI SADECE TURKCELL LERDE VAR KREDİ KARTINA 12 TAKSİT 700,00 OLUYOR. BU ARADA BİRAZ İNCELEDİM DOKUNMATİK EKRANIN ALGILAMASI GAYET GÜZEL. İNŞALLAH FİYATI DÜŞER. KRİZ VAR
  • ARKADAŞLAR FİYATINI SORUP DAHA UCUZ Bİ YER BULAN VAR MI?
  • teknosada 599/10 haberin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_canakkale

ARKADAŞLAR FİYATINI SORUP DAHA UCUZ Bİ YER BULAN VAR MI?
  • KP500 alan arkadaşlar buraya yazarsa deneyimleri iyi olur bence . Ben almayı düşünuyorum ama tam karar veremedim . Eksik ve artı taraflarını yazarsanız iyi olur :)

quote:

Orjinalden alıntı: FİKRİM

teknosada 599/10 haberin olsun

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_canakkale

ARKADAŞLAR FİYATINI SORUP DAHA UCUZ Bİ YER BULAN VAR MI?

• lg den ne hayır gelirki. lg nin telefon yapmaya kalkışması hata. rezalet bir telefon. dokunmatik olması wi fi olmadıktan sonra ne işe yarar. kızıl ötesi yok. kamera 3 mp. puhaha rezalet ya.

lg ne zaten kardeşim bizim bulaşık makinası yapan marka telefon yapmaya başlamış
  • Evet lg nin başka aletleri de var klima vs ama sonuçta klima mühendisine telefon yaptırmıyorlar kaldı ki lg o konuda iyi sayılır samsung'un devasa dozerleri varken bulaşık mak. vs önemli değil önemli olan uygulanan teknoloji ki bence lg ilerleyen zamanlarda çok daha iyi modeller çıkaracak bence iki tane eksisi var

1ncisi : pil performansı düşük

2ncisi : ses performansı(dış ses)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

lg den ne hayır gelirki. lg nin telefon yapmaya kalkışması hata. rezalet bir telefon. dokunmatik olması wi fi olmadıktan sonra ne işe yarar. kızıl ötesi yok. kamera 3 mp. puhaha rezalet ya.

lg ne zaten kardeşim bizim bulaşık makinası yapan marka telefon yapmaya başlamış

Bulaşık makinası yapan markanın yaptığı cep telefonları rezalet olur demek.
    Bu mantıkla tv, buzdolabı, fırın, bulaşık makinası, kamyon yapan Samsung da hepten dandik ürünler yapmaktadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

Orjinalden alıntı: Surround

lg den ne hayır gelirki. lg nin telefon yapmaya kalkışması hata. rezalet bir telefon. dokunmatik olması wi fi olmadıktan sonra ne işe yarar. kızıl ötesi yok. kamera 3 mp. puhaha rezalet ya.

Bulaşık makinası yapan markanın yaptığı cep telefonları rezalet olur demek.
    Bu mantıkla tv, buzdolabı, fırın, bulaşık makinası, kamyon yapan Samsung da hepten dandik ürünler yapmaktadır.

2009 mart ayında yapılan bir eleştiride bir telefonda kızıl ötesi yok şeklinde eleştiri yapan bir şahıs için tek bir kelime dahi yorum yapmaya gerek varmı???

bir de sanırım kendisi 599 ytl ye KIZILÖTESİ olan 12 mp kameralı 3" dokunmatik ekranlı ve wifi li bir telefon almış da 7 gün 24 saat wifi ile nette geziniyor gibi bir izlenim oluştu bende...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.