Şimdi Ara

LG KP500 Stoklarda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
6.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet telefon gercekten harika bir telefon . Şu anda KP500 wifi ile 3G özelliği koymaya başladılar Koreliler ama daha türkiye'ye gelmedi . Bu benim bahsettiğim model KP500 yeniden dizany ettiler.

quote:

Orjinalden alıntı: m35

telefonu teknosada gördüm gerçekten çok telefon tasarımı güzel... ama wi-fi koymamakla bu tasarımı çöpe atmış oldu Lg
  • inş. akıllıca bir dönüş yapıp koyarlar ve türkiyeyede getirirler...wifi olursa ben alabilirim kamera delisi degilim 3.2 yeter:D
    quote:

Orjinalden alıntı: ogussoydan

Evet telefon gercekten harika bir telefon . Şu anda KP500 wifi ile 3G özelliği koymaya başladılar Koreliler ama daha türkiye'ye gelmedi . Bu benim bahsettiğim model KP500 yeniden dizany ettiler.

quote:

telefonu teknosada gördüm gerçekten çok telefon tasarımı güzel... ama wi-fi koymamakla bu tasarımı çöpe atmış oldu Lg

• kullanmaya başlayan varsa yada eline almış olan ses kalitesi nasıl söyleyebilrmi?
  • Ses sitemi gayet güzel . Ben normalde sabahları zil sesine uyanmam . Dün KP500 kurdum evi inleti telefon yaw :) Müzik dinlerken filan sesi gayet iyi yüksek çıkarıyor. :)

quote:

Orjinalden alıntı: semtolopez

kullanmaya başlayan varsa yada eline almış olan ses kalitesi nasıl söyleyebilrmi?
  • quote:

Ses sitemi gayet güzel . Ben normalde sabahları zil sesine uyanmam . Dün KP500 kurdum evi inleti telefon yaw :) Müzik dinlerken filan sesi gayet iyi yüksek çıkarıyor. :)

quote:

kullanmaya başlayan varsa yada eline almış olan ses kalitesi nasıl söyleyebilrmi?

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Daha önce ne kullanıyordunuz, bir de kp500 hakkında genel olarak ne söylersiniz.
  • Daha once KF510 kullanıyordum . LG Yeni telefon çıkardı dediler hangi model dedim KP500 ilk başta bilmiyordum nasıl bir telefon . Kullandıktan sonra gayet güzel bir telefon . Özellikleri yerinde hem rahat hemde kullanışlı bir telefon . Şu anda gayet memnunum . 3 Megapiksel kamera , FM Radyo , MP3, sanal ayrıca QWERTY klavyesi var . benim çok hoşuma gitdi valla telefon hala kullanıyorum . Tavsiye ederim yani :)
    quote:

Orjinalden alıntı: altinok

quote:

Ses sitemi gayet güzel . Ben normalde sabahları zil sesine uyanmam . Dün KP500 kurdum evi inleti telefon yaw :) Müzik dinlerken filan sesi gayet iyi yüksek çıkarıyor. :)

quote:

Daha önce ne kullanıyordunuz, bir de kp500 hakkında genel olarak ne söylersiniz.

• Evet KP500 gercekten harika bir telefon . İnsan kullanınca anlıyor nasıl bir telefon olduğunu . İlk başta bir kaç gün telefona alışmada bir problem oluyor ama daha sonra alışma dönemini atlatdığınız zaman hiç bir sorun olmuyor . Şahsen ben boyle düşünuyorum . Mesele hiç bilmediğiniz bir telefon kullanmanız biraz zor . Ama piyasa'da adı bilen markaları tercih etmemiz lazım :) Mesela LG, Nokia , Samsung , Sony ericsson gibi markaları kullanım bence :) Ben kendim LG KP500 kullanıyorum ve çok memnunum . Tavsiye ederim herkese :)

quote:

Daha once KF510 kullanıyordum . LG Yeni telefon çıkardı dediler hangi model dedim KP500 ilk başta bilmiyordum nasıl bir telefon . Kullandıktan sonra gayet güzel bir telefon . Özellikleri yerinde hem rahat hemde kullanışlı bir telefon . Şu anda gayet memnunum . 3 Megapiksel kamera , FM Radyo , MP3, sanal ayrıca QWERTY klavyesi var . benim çok hoşuma gitdi valla telefon halen kullanıyorum . Tavsiye ederim yani :)
    quote:

quote:

quote:

• LG KP500 kullanan arkadaşlar... ben 2 yıl önce donanım haberden aldığım tavsiyelerle samsung e900 aldım ve çok memnunum. diyeceğim o ki samsung alırken içim rahattı çünkü bi kullanmışlığım vardı ama ben ilk defa LG kullanacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum. telefonun kötü yönleri varmı? mesela ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
  • TAMAM O ZAMAN TAM BENLİK TELEFON.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha_canakkale -- 13 Mart 2009; 14:10:23 >
  • İYİKİ ÇIKTI ŞU TELEFON. YOKSA BU KRİZDE BİDE DİGİTAL MAKİNEYE PARA VERİLMEZ
    quote:

inş. akıllıca bir dönüş yapıp koyarlar ve türkiyeyede getirirler...wifi olursa ben alabilirim kamera delisi degilim 3.2 yeter:D
    quote:

Evet telefon gercekten harika bir telefon . Şu anda KP500 wifi ile 3G özelliği koymaya başladılar Koreliler ama daha türkiye'ye gelmedi . Bu benim bahsettiğim model KP500 yeniden dizany ettiler.

quote:

• VALLA BELKİ DÜŞER ÇOK TA ACELE ETMEMEK LAZIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_canakkale

VALLA BELKİ DÜŞER ÇOK TA ACELE ETMEMEK LAZIM...

Tabiki düşer, şimdi hem döviz kurları yüksek, hem de ilk çıkış fiyatı. Biraz beklemenizde fayda var.
  • Wi-fi, GPS ve symbian lazım değilse iyi bir seçim olabilir.
    Kamera, video ve müzik sesi kalitesi nasıl acaba?
    Hangi formattaki videoları oynatabiliyor?
    Kamerası, video çekimi, müzik kalitesi iyiyse ve avi, mp4 gibi videoları oynatabiliyorsa güzel bir seçim olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Wi-fi, GPS ve symbian lazım değilse iyi bir seçim olabilir.
    Kamera, video ve müzik sesi kalitesi nasıl acaba?
    Hangi formattaki videoları oynatabiliyor?
    Kamerası, video çekimi, müzik kalitesi iyiyse ve avi, mp4 gibi videoları oynatabiliyorsa güzel bir seçim olabilir.

Dediklerinize ilave olarak dokunmatik hassasiyeti nasıl acaba, program tema desteği nasıl? İphone ile mukayese edildiğinde kullananlar ne der, bunları da merak ediyorum.
  • Symbian veya benzeri bir işletim sistemi olmadığı için program yükleme olayını unutmak lazım. KP500 java tabanlı. Java programlarını da biliyorsunuz; yok denecek kadar az ve pek profesyonel değil. O nedenle program yükleme olayını unutmak lazım.
    Dokunmatik ekran hakkında kullanan arkadaşlar bilgi verirse iyi olur. Algılaması nasıl? Tek dokunuşta algılıyor mu; yoksa bazen tepki vermeyip bir kaç kez dokunmak gerekiyor mu?
  • Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, MPEG4, AMR, 3GP OLDUĞUNU BİLİYORUM...
  • quote:

quote:

VALLA BELKİ DÜŞER ÇOK TA ACELE ETMEMEK LAZIM...

Tabiki düşer, şimdi hem döviz kurları yüksek, hem de ilk çıkış fiyatı. Biraz beklemenizde fayda var.

İNŞALLAH VALLA PİYASALARIN BU DURUMUNA BAKARSAK DÖVİZDEN UMUDUM YOK AMA BELKİ REKABET OLUNCA UMUT DOĞAR.
  • MPEG4' ü (sanırım diğer adı divx (avi) ) destekliyorsa çok iyi.

Fiyatı elbette düşer ama ne zaman düşer Allah bilir.
  • Tasarım olarak KP500 gercekten güzel bir telefon . Her insanın rahatlıkla kullanabileceği bir telefon . Özellikleri 3 Megapiksel kamera , Dokunmatik ekran, FM Radyo, Mp3, Sanal QWERTY kılavye ile harika bir telefon .Tavsiye ederim . :)

quote:

LG KP500 kullanan arkadaşlar... ben 2 yıl önce donanım haberden aldığım tavsiyelerle samsung e900 aldım ve çok memnunum. diyeceğim o ki samsung alırken içim rahattı çünkü bi kullanmışlığım vardı ama ben ilk defa LG kullanacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum. telefonun kötü yönleri varmı? mesela ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafazeyn

Tasarım olarak KP500 gercekten güzel bir telefon . Her insanın rahatlıkla kullanabileceği bir telefon . Özellikleri 3 Megapiksel kamera , Dokunmatik ekran, FM Radyo, Mp3, Sanal QWERTY kılavye ile harika bir telefon .Tavsiye ederim . :)

quote:

LG KP500 kullanan arkadaşlar... ben 2 yıl önce donanım haberden aldığım tavsiyelerle samsung e900 aldım ve çok memnunum. diyeceğim o ki samsung alırken içim rahattı çünkü bi kullanmışlığım vardı ama ben ilk defa LG kullanacağım. tavsiyelerinizi bekliyorum. telefonun kötü yönleri varmı? mesela ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

Telefonu kullandınız mı, yoksa reklamlardan vs. ile edindiğiniz izlenim mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.